Hjem Mit liv

Status på Totte, ferietjek og fedt projekt….

15. juli 2020

Sidste uge inden ferien går på hæld, og selvom vi ikke har ferie endnu, har vi alligevel forsøgt at lave hyggelige ting med pigerne. Dog mest sidst på eftermiddagen.

Mandag var vi fx på impulsiv tur til Århus, først forbi Tivoli Friheden for liiiige at snuppe et par ture i Cobraen, bagefter en tur til vandet, og se den smukke uendelige bro. En cirkelrund badebro og kunstværk, som strækker sig ud i Aarhus Bugten fra Ballehage Strand nedenfor Varna Palæet et par kilometer syd for Aarhus centrum.

Den uendelige bro er et kunstværk, som er blevet permanent, efter at den ved installationen af ARoS Sculpture by the Sea i 2015, var en af de mest populære. Og det kan jeg godt forstå, den ligger bare så smukt lige der, i udkanten af skoven, med udsigt både til Århus havn og ud over vandet.

Samme mandag fik vi også besked fra dyrlægen omkring Totte. Og heldigvis var alle blodprøver helt fine. Der var simpelthen intet der gjorde udslag nogen steder. Han har et område på maven, hvor hans pels næsten ligner den er barberet, det er et tegn på at han stresser lidt. Og det gør han af den årsag, at der desværre bor nogle katte i vores område der IKKE er kastreret, og derfor vil slås HELE tiden. Det skaber mange trælse kampe, hvor han forsøger at forsvare vores lille frimærke af en have. Det her er også en af årsagerne til, at jeg kæmper lidt imod for at lade Balou få frie tøjler…. MEEEN, jeg vil sige, efter han smadrede min vintage Bjørn Wiinblad stage, er jeg kommet lidt tættere på. Han har så meget krudt han gerne vil ud og brænde af….. Men nu tager vi snart på ferie, og i den periode skal han i hvert fald ikke ud. Vi ser på det igen når vi kommer hjem.

Men for nu, er vi 1900 kr. fattigere, men heldigvis med en rask kat. Skæbnen vil jo også, at jeg stort set ikke har set ham drikke siden vi var ved dyrlægen. Det er typisk ik, så snart man truer lidt med noget læge værk, så arter tingene sig. Det kender man godt selv…. Faktisk begyndte jeg her i sidste uge, at få sådan nogle pletter i ansigt, hvor der blev ved med at opstå tør hud på. Og så snart jeg fik dem fotograferet og sendt afsted til lægen, så begyndte de at gå væk. Jeg læste så siden hen på bivirkningerne af de nye piller som jeg fik på smerteklinikken, og der står bla. af 1 ud af 10 kan få “hudafskrabninger” og eksem lignende pletter. Jeg antager de må være kommet af det, i hvert fald er de næsten væk nu…..

I aften skal vi hygge og ønske go ferie med vores dejlige venner, vi ruller på fredag og de gør i næste uge, og så ses vi først igen når skolerne starter op. Imorgen fejrer vi min fødselsdag med mine forældre, fordi vi opholder os i Frankring på selve dagen.

Og ja, så rammer vi fredag, hvor vi triller syd på….

Men, lad mig nu lige løfte sløret for de planer vi faktisk er 99% i mål med, vi har nemlig næsten bestilt nyt køkken, jeg håber de sidste detaljer falder på plads inden ferien, og så går der lige nogle måneder før det blir leveret, men lad mig sige det kort. Det er en drøm der går i opfyldelse, og jeg jeg glæder mig HELT VILDT…..

Vores nuværende køkken er IKEA, og selve “skelettet” blir stående, men vi skifter fronter og bordplade og naturligvis looket.

Jeg har længe snakket om, at jeg gerne ville skifte det her stål køkken, og det er endda ikke særlig gammelt. Vi skiftede fronter og bordplade for ca halvandet år siden, i forbindelse med at øen blev flyttet ud i midten af køkkenet. Den gang havde vi ikke sparet nok sammen til det køkken vi får nu, og derfor valgte vi en billigere løsning fra IKEA, som også har fungeret rigtig fint. Looket er ganske flot, og har passet fint sammen med resten af vores indretning. Men nu glæder jeg mig alligevel en del til, at vi får det, som vi altid gerne har villet have, og jeg glæder mig uhørt meget til at dele det med jer 🙂

Men for nu, vil jeg og bloggen holde ferie de næste 2 uger, I kan som altid følge med på instagram, men computeren holder fri, og ligeledes bloggen 🙂 Det skal der alligevel også være plads til en gang imellem.

Ønsker jer alle den aller dejligste sommerferie, og så skrives vi snart ved igen 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar