Mit liv

Nyt migræneforløb, låst i nakken og midtvejsstatus

1. juli 2020

Jeg har fra tid til anden delt med jer, at jeg døjer MEGET med daglig hovedpine og migræne. Jeg har igennem mange år haft et stort medicinsk overforbrug, og jeg er langt fra ude på den anden side. Det indrømmer jeg blankt. Jeg er nået der til, hvor jeg idag indtager 1/4 del af hvad jeg gjorde da det var aller værst, og det er store skridt for mig, men som sagt, jeg er stadig langt fra i mål, fordi jeg stadig indtager smertestillende på daglig basis. Det sidste halve års tid har jeg har også fået de her smerter i ryggen, som nu også har sat sig i nakken. Jeg har prøvet fys, som ikke virkede OVERHOVEDET, faktisk blev jeg halv dårlig og svimmel af nogle af de øvelser jeg skulle lave.

Jeg ved godt, at når man går til fys, er det også meget op til ‘en selv, at man får gjort sine øvelser, men jeg har virkelig også brug for at få en form for behandling, hvor jeg føler der blir taget ved, og at nogle professionelle mennesker yder noget behandling på mig, sideløbende med, at jeg også selv skal gøre noget. Den sidste halvanden måned har jeg nu også fået pokkers ondt i min nakke i venstre side, det vil sige, at jeg faktisk ikke kan dreje hovedet ret langt til den side uden det gør virkelig ondt. På mange måder tænker jeg virkelig, at jeg er nået en alder, hvor der begynder at komme nogle ting. Og det forstyrrer mig, både fysisk og mentalt. Også fordi jeg ikke rigtig synes jeg kommer nogen vegne, og jeg blir ved med at have ondt.

Men nu er jeg blevet henvist til Smerteklinikken i Grindsted, og jeg var til min første undersøgelse der ude igår. Jeg fik en rigtig go snak med lægen, som jeg følte mig hørt af, fik taget blodprøver, hjertetkardiogram og en masse balanceøvelser. Desværre grundet sommerferien, kommer jeg først til den rigtige behandling efter vi har været på ferie, men jeg glæder mig, og håber virkelig, at der nu endelig blir gjort noget, som forhåbentlig hjælper.

Jeg spurgte der ude, og de kunne anbefale at jeg evt. går til kiropraktor imellemtiden, men det frarådede de på det kraftigste, så det tør jeg simpelthen ikke…. Heldigvis er vi i en god tid på året, med dejligt vejr, ferieplaner og hyggelige ting på programmet, så det skal nok gå, og inden jeg ser mig om, er jeg forhåbentlig i go behandling.

Jeg har også fået udskrevet nogle piller, som skal tages aften og morgen, muskel afslappende, og nogle som skal erstatte fx treo. Så dem skal jeg lige tage mig sammen til at få startet på. Jeg er sgu altid lidt nervøs for den slags, i forhold til fx bivirkninger, orker simpelthen ikke svimmelhed og kvalme lige her midt i ferien….. Og slet ikke den her uge, som er liiiiidt hektisk….

I mandags afleverede vi som bekendt Neel på Flemming Camp, hendes aller første, jeg har været svært spændt og nervøs for hvordan det lige skulle gå hende der ude. Men da hun ringende mandag aften inden sengetid, havde jeg den gladeste pige i røret, de sov 4 skønne tøser på samme værelse, og hun var bare glad glad glad….. Tirsdag var der mere overskud på kontoen, der fik hun filmet et par spring, og var lidt på beskeder når de var på værelset, hun har lært nye spring, og ja, bare glad igen. Da vi snakkede igår aftes grinte de simpelthen sådan på værelset, det var en sand fornøjelse at høre.

Idag var hente dag, og kl. 11.15 hentede jeg den sejeste lille tøs hjem igen, hun så liiiiidt træt ud, men hun var så glad og så stolt af sig selv. Grundet Corona har vi forældre desværre ikke kunnet se noget fysisk afslutning i år, men de arbejder på nogle videoer som blir sendt ud til os her efterfølgende, og som vi selvfølgelig glæder os til.

Så nu har jeg helt ro i maven på hendes vegne, og hun glæder sig allerede stort til næste år.

Helt afslappet og badet efter camp

Merle har gået de sidste 2 dage og trippet, og glædet sig. Hende og jeg var jo på shoppe tur i mandags, igår var jeg en hel del af dagen på smerteklinikken, så der var hun alene. Igår aftes var jeg på besøg hos en gammel skoleveninde jeg ikke har set længe, og Merle havde lokket Jesper til at bage. De sejeste kager hvis jeg må ha lov. Vanilje cupcakes med App’s. Jeg fik naturligvis Instagram 🙂

Og så endelig idag, 2 timer efter vi havde hentet Neel, kunne jeg så køre turen mod Flemming endnu en gang, for at aflevere Merle og hendes veninder. Nu var de max klar til det var deres tur til at gi den gas. Jeg er ikke så nervøs for hende, og det her med at være ude og sove osv…. Men jeg indrømmer blankt, at hendes skade tidligere på året, virkelig har sat sine mentale spor i min krop, så jeg sover ikke trygt, før jeg har hørt fra hende hver aften også, og hun forhåbentlig ikke selv har skænket det en tanke, og bare nyder det hele præcis som hun skal.

Hun skal hentes fredag eftermiddag, og også her kommer der efterfølgende en forældre video, som vidst ligges på youtube.

Lørdag skal vi alle en tur til Tivoli Friheden i Århus, en af de kampagner (derfor reklame) som børnene synes er ganske fantastisk, og jeg også. Jeg glæder mig til 2 ting, til at vi alle 4 er samlet igen, og til at opleve den smukke blomsterfestival som er i Friheden hele juli. Blomster og rutsjebaner, bedre match findes vidst næsten ikke til mig.

Imorgen skal Neel og jeg hygge alene, ved ikke helt endnu hvad vi skal, men vi skal nok finde på noget, bare hende og jeg 🙂

 • Reply
  Anne
  1. juli 2020 at 19:14

  Jeg genkender de smerter, du er plaget af ….det er hårdt & ret frustrerende ….& jeg har fundet hjælp & fred via zoneterapi, næsten ved siden af Bryggen i Vejle?
  Som at være i en tur i himlen…i de bedste, kærligste hænder.
  Rigtig god bedring til dig?

  • Reply
   Mernee
   1. juli 2020 at 19:16

   Kære Anne

   Tak, det ku være jeg skulle prøve det imellemtiden, men zoneterapi, hjælper det på ryg og nakke?

 • Reply
  Marie-Louise
  1. juli 2020 at 19:23

  Altså, du bliver sikkert bombarderet med råd, men nu kommer jeg med min erfaring alligevel. Jeg har i mange år haft problemer med daglige hovedpiner, ømme skuldre og nakke. Jeg har gået til alverdens behandlinger, uden det hjalp. Lige før corona var jeg til en osteopat og for første gang følte jeg, at det var den rigtige behandling. Har haft meget lidt hovedpine siden. Jeg er ikke helt smertefri, men det er virkelig en markant bedring jeg oplever. Kiropraktor har jeg også prøvet. Det var alt for voldsomt.

  • Reply
   Mernee
   3. juli 2020 at 10:52

   Jeg har hørt SÅ meget godt om oseopat efterhånden, tror virkelig jeg må prøve det, sys bare de er svære at finde.

 • Reply
  Tina
  1. juli 2020 at 21:01

  Ville prøve en god Osteopat. De har en helt anden tilgang til kroppen som helhed. Og så også hjælp til at finde lige de øvelser som virker til dig ind i mellem. Eller måske blot behandling af symptomer i starten. Men husk man tit blir “dårlig”/tilbageslag af smerter ved de første gange.
  Og så husk: Vi er alle individer og reagerer meget forskelligt på behandlinger og hvad der er godt og skidt.
  Hilsen en fys.

  • Reply
   Mernee
   3. juli 2020 at 10:53

   Det er vildt så mange I er der anbefaler osteopat, det er helt sikkert noget jeg skal ha prøvet af kan jeg mærke.Måske dog først efter sommerferien, da jeg ikke helt magter at blive mere dårlig lige nu.

 • Reply
  Anita
  2. juli 2020 at 8:40

  Jeg har døjet meget med nakke- og skuldersmerter. Prøvet fys.og kiropraktiker uden varigt resultat.
  Min løsning er blevet nogle øvelser, som tager så kort tid, at jeg kan gøre dem i køer og når som helst jeg føler stivhed/ ømhed. Jeg fandt den på Vejle Rygkliniks YouTube-side. Den hedder Akutte nskkesmerter. Specielt øvelse 1 er fantastisk men man skal ikke være for forfængelig hvis man gør den i køen i Netto, for man har de vildeste dobbelthager imens!
  Håber sådan at det kan hjælpe dig!

  • Reply
   Mernee
   3. juli 2020 at 10:53

   Hej Anita

   Jeg kender godt den øvelse, fik den også hos min fys, men jeg følte ikke det hjalp overhovedet, og så blev jeg også frygtelig svimmel af den øvelse hvor man skulle køre nakken helt bagover….

   • Reply
    Marie-Louise
    5. juli 2020 at 20:59

    Det har jeg også prøvet. Én fys sagde at jeg kun skulle lave den med dobbelthager, den med at køre nakken bagover er alt for voldsom. Synes den med hagerne hjælper lidt, men ikke nok.

    • Reply
     Mernee
     6. juli 2020 at 10:43

     Nej det er også sådan jeg har det…. og når det ikke rigtig har effekt, så er jeg bare virkelig dårlig til at fortsætte

 • Reply
  Marlene
  2. juli 2020 at 12:07

  Jeg lider af ørersten og har hovedpine konstant,men er begyndt mere og mere få ondt i nakken og mine ører gør ondt..
  Dit opslag ramte mig lige ?
  Jeg ønsker jer’ alle det bedste ? for det er mega hårdt at rende rundt og kæmpe med det..

  • Reply
   Mernee
   3. juli 2020 at 10:54

   Åh hvor træls, håber sørme da også du er i en form for behandling, og at det snart vil hjælpe dig.

   GO bedring også til dig

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar