boligindretning Hjem Ikke-kategoriseret Køkken mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Nu ruller hverdagen igen….

8. januar 2019

Annonce for BOSCH

Nu ved jeg godt, at I har hørt en del om køleskab her på det sidste, men hvis du ikke lige har fået læst med, så synes jeg alligevel gerne, jeg ville komme med lille form for opsummering på det hele. Hvor længe har vi haft det, har vi vænnet og til det, fordele og udseende. Jeg har været omkring vores liv, og den pænt strukturerede hverdag, så for ligesom at lukke cirklen, så synes det her indlæg var på sin plads.

For 2 måneder siden fik vi dette nye køleskab, ca. en måned efter vi også startede med at modtage måltidskasserne. Kasserne fylder faktisk en del i vores køleskab, og nu hvor vi har valgt, at få et køleskab med integreret fryseskab, så var det alligevel lidt svært, at reducere på pladsen. Nu vi så i den situation, at vi har et lille køleskab stående i kælderen, det benytter vi os af når vi har gæster og lavet en del mad i forvejen, hvis vi skal ha mange kolde drikkevarer, og når vi modtager kasser, som fylder lidt for meget. Men jeg må sige, det er fakisk ret sjældent, at vi behøver tage det i brug. For selvom køleskabet her er mindre end det gamle, så føles det faktisk ikke sådan længere. Vi er blevet virkelig gode til at handle ind så det stemmer overens med både plads og behov.

Vores hektiske hverdag taget i betragtning, så fungerer det hele bare for os nu, de dage hvor vi måske ikke når måltidet, så står fryseren liiige der under, og gør det hele meget nemmere, og når pigerne kommer hjem, og ønsker sig fx smoothies, så har jeg bare pludselig meget mere lyst til at lave dem, fordi de kolde bær, bare er lige DER. Før i tiden fik vi simpelthen ikke brugt den fryser i kælderen, så derfor blev ting alligevel for gamle, eller gik helt i krystal, hvor vi nu, simpelthen bare har gang i så mange flere ting, som fryseren bruges til. Og det fede er jo, som jeg nævnte lige HER , at vi ikke længere skal lave sten, saks, papir når der skal frysegrønt til aftensmaden, bær til smoothies, isterninger til drinks osv osv.

Som jeg nævnte tidligere, så handler vi så vidt muligt økologi når det er muligt, men jeg nævnte også, at vi bestemt ikke gør det altid, vi gør det når det gir mening for os og vores økonomi. En svaghed vi også har, det er faktisk sodavand. Det er en last både Jesper og jeg har, og som vi nok bare har accepteret, så derfor tænkte jeg, at jeg egentlig også godt ville vise jer, et billede af, hvordan køleskabet også kan se ud hos os, hvor der er plads til måltidskasserne, sodavand og drikke yoghurt 🙂

Der er virkelig go plads i det hele køleskab, det er jeg blevet overrasket over, vi troede vi skulle omtænke og nedprioritere i stor stil, men det har vist sig på ingen måde at være tilfældet. Dybden på hylderne gør, at vi mere eller mindre kan have det samme som før, go det er da win win, nu hvor der så også blev plads til frys, blot ved at save et lidt større hul, på 20 cm. Læse mere i dette indlæg.

Et køleskab med virkelig gode funktioner, på både køle og frys området. Og som også har et look der gør, at vi synes det passer ret flot ind i vores køkken. Jeg vil ikke lyve, for det har bestemt også en meget vigtig funktion for mig. Særligt fordi vores køkken stort set kan ses fra hele stueetagen, om man er i soveværelset, i stuen eller sidder ved spisebordet, så kan man se det, så det er naturligvis ret vigtigt, at det også fungere i sammenhæng med resten.

De mange gode funktioner køleskabet har, såsom klima, den særlige luft og rensning, afrimning osv, det har jeg skrevet meget mere om i indlægget her . Det er bestemt værd at klikke forbi og læse om, hvis man er på udkig efter nyt køleskab… Og må jeg tilføje, at der faktisk også er en sjov kamera detalje, som kan tilføjes hvis man ønsker det…. Så man altid kan tjekke om man mangler noget. Køleskabet er nemlig WiFi ready, hvilket betyder, det kan kobles op med Appen Home Connect. Det er ikke en detalje vi selv har, men jeg synes faktisk det er ret utroligt, at teknologien er her idag… Havde man fortalt mine bedsteforældre den slags for 20 år siden, så tror jeg simpelthen de havde grinet og grinet…. Men sådan er det idag, teknologien følger med i udviklingen, nok endda på endnu højere plan end os mennesker, de tænker langsigtet, tænker tanker før vi selv gør, om det er er uhyggeligt, eller faktisk vigtig, det er naturligvis op til os selv at vurdere.

Men for os, har det været vigtigt, at tage mange af køleskabets gode funktioner i betragtning, og derfor vi endte lige præcis med dette BOSCH Stål med EasyClean front.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar