Ambassadørskab Børneværelser forandringer Hjem Instagram Mine piger Neel sponsorerede indlæg

“Storpige” værelse til Neel….

16. august 2018

Indeholder reklame for Skagerak

Som I ved, gik vi i weekenden igang med at male hos Neel. Hun har haft en ret lækker skov tapet på sit værelse de sidste par år, og jeg skulle bestemt mærke efter, om jeg var klar til at male den over. Men Neel har været klar lidt tid, hun synes alligevel, at nu var hun altså færdig med de der søde små dyr på væggen. Samtidig synes jeg også, det kunne være rart at få en væg at lege lidt på. Tapet væggen var/er faktisk den eneste lige væg på Neels værelse, hvor man kan lave lidt sjov, hænge noget op osv. Vi har prøvet flere forskellige ting op af tapet væggen, men hver gang så det alligevel lidt FOR kaotisk ud… Så da jeg begyndte at snakke med Neel om, hvad det var hun gerne ville der skulle ske, så var det noget med reoler, noget med at kunne hænge noget op, nogle billeder ville hun gerne ha…. Og lidt mere gulv plads.

Så vi gik igang, vi malede væggen hvid, vi solgte hendes gamle hvide metal skabe og vi solgte hendes fine lyserøde bord/stole sæt, udelukkende af den årsag, at hun altså bliver 8 om 5 måneder, lige er startet i 1. klasse, og simpelthen var blevet for stor til de omgivelser hun var i. Det gjorde lidt ondt på mig, sådan at sige farvel til noget af det sidste lille pige ish vi havde på værelserne. Men man er jo også nødt til at følge med i hvor børnene er, og hvad deres ønsker og behov er.

Hun er slet ikke færdig med at lege, slet ikke…. Og det er fantastisk, det har vi derfor nu skabt lidt mere plads til, og samtidig lavet en væg, hvor der kan hænges sjove ting op, og der kan være opbevaring af legetøj og yndlingsting.

Reolen er fra Skagerak Danmark, reolen er en del af Vivlio Shelving System. Det er nemlig skide smart. Man kan bygge og konstruere på SÅ mange forskellige måder. Stellet finde i 3 forskellige farver – sort, grå og brun. Hylderne er i 2 forskellige varianter, lys ask og sort malet – den helt lille fåes faktisk også i lys blå. De findes også i 3 forskellige størrelser, lille, medium og large.

Stellet kan vende på to forskellige måder, man kan på den måde skabe forskellig afstand mellem hylderne, hylderne kan også vende både med fronten åben eller lukket, alt efter hvad man vil have i dem. De kan tages ind og ud af systemet hvis man ønsker det, men de kan også sættes lidt bedre fast, hvis man som os, vælger at bruge det på et børneværelse….

Man kan blande farverne, for at gøre det lidt sjovere. Vi har valgt at blande stellene i grå og brun, og tilføjet en sort hylde som en lille tvist til den lyse ask, det synes jeg er vildt lækkert. Du kan se alle de forskellige steltyper og hylder HER.

Jeg er SÅ vild med det….. Lige nu har vi delt det i 2 lige store højder, men med stellene sat forskelligt sammen…. På sigt tror jeg vi sætter dem alle oven på hinanden, og så skal der nok stå et skab. Men indtil nu, der kan hendes tøj sagtens være i den gamle hyggelige kommode, og så får reolen lov til at dominere den nye lyse væg.

Jeg tror også lige jeg skal have fundet et lille tæppe, til det nye store åbne område på gulvet. Her kan nemlig godt blive lidt fod koldt når vinteren sætter ind, en af goderne ved sådan en gammel muremester villa…..

Men nu tror jeg også, at vi færdig med at gøre noget ved 1. salen…. I hvert fald for en stund. Der er blevet SÅ rart, og pigerne er begge SÅ tilfredse med deres rum…. Jeg ser allerede for mig, hvor deres lille juletræ skal stå i år, hvordan der kan hænge fin julepynt på Neels nye ståltråds dims…. Faktisk faldt jeg lidt i julekugle fælden forleden, jeg har allerede købte årets første 7, jeg fandt dem på Sighs … Som tilsyneladende har det vildeste udvalg, jeg viser dem frem når I er lidt mere klar til jul, men altså, min erfaring siger mig, at når man så er klar, så er de fede ved at være udsolgt, så tag lige og kig forbi 🙂

I plejer gerne spørge når jeg viser de små farvede opbevaringskasser, som bla står på Neels kommode og hende nye reol, de er fra Studio mini shop, og de kan findes lige HER.

Som altid bruger jeg også Playmobil i indretningen, jeg elsker det legetøj, og det gør pigerne også, så jeg synes ikke det skal pakkes væk når det fx ikke lige bruges, jeg synes særligt deres huse er ret smukke at bruge i indretningen, det har jeg også skrevet om lige HER, hvis man skulle få lyst til at læse det.

De fine detaljer på snoren er Neels forskellige finurlige detaljer fra værelset før, en yndlingskjole og så har jeg tilføjet et billede fra yndling vintagecph_kids på instagram 🙂

Smuk aften til jer alle…. Jeg glæder mig til at kysse pigerne godnat i deres nye univers 🙂

 • Reply
  Tine
  16. august 2018 at 22:44

  Hvor er det dog blevet fint, altid nogle gode løsninger i finder til pigernes værelser, god inspiration ???

  • Reply
   Mortilmernee
   19. august 2018 at 19:54

   Tusind tak, dejligt at høre 🙂

 • Reply
  Gry
  16. august 2018 at 23:09

  Tak for altid god inspiration til indretningen!
  Hvor er sengene på pigernes værelser fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   19. august 2018 at 19:54

   Tusind tak, det var søde ord. Sengene er fra Ikea 🙂

 • Reply
  Helle Nielsen
  17. august 2018 at 20:09

  Hej. Hvor ser det fint ud ? Har I selv lavet de store edderkoppespind? Det ligner ikke, at de er lavet på den “almindelige” måde, hvor man bare snor tråd omkring pindene.

  Vh Helle

  • Reply
   Mortilmernee
   19. august 2018 at 19:55

   Hej Helle

   Spindende er fra Minimexicocopenhagen på instagram 🙂

 • Reply
  Katrine
  23. august 2018 at 14:25

  Hej. MEGA fint værelse. Hvilken slags snor har du brugt til ophængning af diverse ting?

  • Reply
   Mortilmernee
   23. august 2018 at 18:05

   tusind tak, det er simpelthen bare alm ståltråd på søm :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar