Hjem Inspiration mortilmernee.dk Rabatkoder sponsorerede indlæg

Billeder med minder….

1. september 2019

Reklame for Poster Store

I dagens indlæg har jeg Merles værelse i fokus, hun er jo en “stor” pige efterhånden, og hun er ret vild med, når vi sådan laver lidt nyt hos hende.

Vi har derfor haft fokus på nye billeder hos hende. Jeg er vild med Merles værelse, der er så mange dejlige farver hos hende, alene de 2 kommoder i henholdsvis lyserød og mørk blå, skaber bare så meget lækkert at arbejde med, når man skal lege med farver og nye sager hos hende.

Vi har handlet hos Poster Store, og vi har handlet de fineste Plakater. Plakaterne eller Posters som nogle kalder det, er en go blanding af de ting som Merle holder af. Særligt plakaten fra Paris er hun virkelig glad for, da det var her vores sommerferie i år gik hen, og Eiffeltårnet betyder rigtig meget for hende. Det var derfor helt oplagt, at lade den plakat flytte ind hos hende.

På væggen ved siden af har vi hængt et stort billede med de smukkeste blomster, fordi også blomster er noget vi er glad for her i huset. Vi har selv foreviget utallige blomstermarker, så den her faldt hun for på stedet.

Den lille fine plakat med de lidt eventyragtige figurer, den synes vi begge var så ret lækker, særligt pga farverne.

Oskar Renlund, en af stifterne bag Poster Store har selv følgende at sige omkring dem selv.

“”Drivkraften bag Poster Store var et ønske om at skabe et sted, hvor du gerne vil gå hen bare for at blive inspireret. Dit hjem skal være en oase, der giver dig inspiration og energi – vi ønsker at være med til at hjælpe folk med at skabe det. “
– Oskar Renlund, Founder

Og det er præcis den måde, jeg også ser på kunsten på vores vægge…. Jeg elsker at forandre, fordi billeder tit kan give en stor forandring, uden det helt store besvær, og så holder jeg altid af, at lave nyt for øjnene…. Med kunst kan man også bevare minder, i kraft af fotokunst, og som vi lige præcis har gjort her, at lade det smukke Eiffeltårn være en del af væggen hos Merle.

Miljøet er også vigtigt hos Poster Store. Alle plakater er trykt på papir, der bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug. Deres trykkeri og al produktion af plakater bærer Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa. Og det synes jeg simpelthen er vigtigt at fortælle, i kraft af, at plakater ofte kan være noget man skifter hurtigt ud, og dermed er en god forbruger af.

Jeg holder selv meget af at mikse nye og gamle plakater, børnetegninger og fotokunst, alt har plads her hos os, så længe vores hjerter er vilde med det…. Og derfor leger vi også altid meget med de ting vi har på væggene, fordi det simpelthen gør noget godt for ens hjem, at skabe personlighed på væggene.

Skulle I ha lyst til også at kaste jer over lidt fornyelse til hjemmet, så vil jeg gerne dele en rabatkode med jer, som er gældende fra idag og 14 dage frem.

Koden er louise30

Og den giver 30% på plakaterne

Dog eksklusive selection plakater og rammer

Se hele det fine udvalg på Poster Store

Poster Store har også selv fine inspirationsbilleder for fx billedvægge, hvis man nu rigtig gerne vil kaste sig over en sådan, men ikke helt ved hvor man skal starte eller i hvilken retning man gerne vil gå. Jeg har delt et par eksempler herunder, og også et sidste billede, hvordan vi også har mikset de nye plakater med de gamle hos Merle.

 • Reply
  Marie
  2. september 2019 at 20:58

  Fint værelse ? Hvor er den lyse lænestol fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   4. september 2019 at 13:44

   tusind tak, den er fra skovshoved møbelfabrik 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar