Blomster MIG mortilmernee.dk naturen tanker

Når forkølelsesæsonen trækker ud….

29. oktober 2019

Annonce Echinaforce

Jeg er desværre en af de der typer, der har et elendigt immunforsvar, eller det har jeg i hvert fald fået…. Det er lidt som om, det er noget der kommer når man får børn. Måske er det mangle på søvn og de mange bakterier som man pludselig udsættes for når institutionslivet går igang.

Måske er det når vi er ekstra belastede, har lidt for travlt, er trætte og udmattede, at forkølelsen rammer os.

Faktum er i hvert fald, at jeg bliver nedlagt lidt for meget, i forhold til, hvad jeg gjorde da jeg var yngre…..

At blive mor er = masser af gode råd, nogle er bedre end andre… Men ‘et af dem, som jeg har holdt fast ved var, at bruge A.Vogel Echinaforce Orale dråber. Jeg fik dem anbefalet for simpelthen at styrke mig selv og hele den proces det var for kroppen af blive mor. Og en ting er sikkert, vi har gennem de sidste 11 år, brugt det flittigt.

I modsætning til hvad mange tror, kan man nemlig forebygge og behandle forkølelse med Echinaforce – et naturlægemidden til lindring af lette forkølelsessymptomer. Hverdagen behøver derfor ikke, uanset årstiden, være præget af drænende forkølelser, hvis man sørger for, at øge kroppens modstandskraft over for forkølelse med Echinaforce, allerde inden snuen rammer.

Men de fleste af os, har prøvet at blive uventet ramt, uanset årstiden. Sådan en rigtig forårs- eller sommerforkølelse, den er bare SÅ træls og svær at komme af med. Men sørg for at have Echinaforce dråberne i huset altid, så man kan sætte ind med dråberne så snart kroppen er nedlagt, eller bare når du er træt, udmattet og belastet….. Så kan man altså redde alverdens trælse sygedage, og udskifte dem med gode energifyldte stunder.

30 dråber 3-5 gange om dagen
Jeg putter det enten bare i vand, eller i en kop the

Når vi er på ferie er det også altid en af de ting jeg pakker og har med i toilettasken. Det er sågar en af de små flasker, jeg vægter at have i en lille pose i min håndbagage, for jeg skal bare IKKE miste det i min kuffert.

Og præcis da vi for nyligt ramte Las Vegas, blev jeg nedlagt af noget snue. Om det var aircondition eller bare en eller anden bakterie jeg var rendt ind i, det aner jeg ikke, men et par dage med dråberne, og så var jeg kørende igen. Jeg fortsatte naturligvis resten af ferien ud, sådan for lige at helgardere mig. Gad altså ikke blive alt for ramt på ferien. Og jeg tror på, at de redede mig, således jeg ikke fik mere og kun fik det bedre på resten af ferien.

Echinaforce skriver selv bag på flasken:

Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bin- devævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupressi- on. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.

 • Reply
  Stine
  30. oktober 2019 at 8:00

  Echinaforce er en life saver, men må jeg ikke også anbefale et andet kosttilskud, som også hjælper godt på forkølelse og influenza? Urte-pencil hedder det, og er nogle rigtig hestepiller, du skal tage 5 af 1-4 gange om dagen. 2-3 dage med sådan en kur og muren i kroppen er væk! Tjek det ud

  • Reply
   Mortilmernee
   30. oktober 2019 at 10:42

   Hej Stine

   Tak for det gode tip, altid rart med andre at supplere med. 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar