familie Køkken mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Hvad siger børnene til plantebaseret mad?

19. november 2019

Annonce Simple Feast

Nu har vi efterhånden spist Simple Feast i en længere periode. Det har man nok opdaget, hvis man har fulgt med på min instagram. Vi startede lige inden USA, og vi får det stadig.

Men mange har spurgt mig, hvad børnene og manden egentlig har sagt til det? Så det vil jeg naturligvis gerne fortælle om.

Vi er alle her i huset, utrolig jyske i vores hverdags spise, vi kan godt li en go hakkebøf med bearnaise og kartofler…. Men samtidig, så er vi også utrolig opmærksomme på, at det faktisk er dyr vi spiser, og det har vi det ambivalent med. Siden mit besøg på et slagteri for år tilbage, har jeg aldrig helt i samme format, nydt en go bøf…..

Og med de tanker, var det med stor glæde, at vi valgte at få Family Feast Vegetar kassen for en periode. Fordi vi ganske enkelt gerne ville skære ned på vores indtag af kød, og få mere fokus på det grønne. Simple Feast vælger deres leverandører og samarbejdspartnere ud fra deres økologiske og plantebaserede sortiment samt kvaliteten heraf, og fokus er hele tiden at deres produkter gøres endnu bedre med henblik på smag og bæredygtighed.

Når man modtager en kasse er det en fest for øjnene, der er så meget lækkert grønt i kassen, og jeg er vild med det….

Men fordi jeg er vild med det, betyder det selvfølgelig ikke, at alle mand havde max optur med det samme. For der har helt sikkert været retter, som både mand og børn har fundet en anelse udfordrende. Først er der navnene, som vi ikke rigtig kender på mange af retterne og ingredienserne, og så også smagen, som er meget anderledes end det vi har været vandt til. Men det har også gjort, at pigerne har synes det er sjovt at være med i køkkenet. For det er et helt lille projekt at pakke ud, læse opskrifter og være med i madlavningen. Og det har været ret fedt, at de på den måde har taget del i det. Og så er det ofte meget sjovere at spise maden, når man selv har været med til at lave den.

Lasagne varianten har været et særligt hit, for det kan slet ikke smages, at der ikke er kød i. Og pasta med tomatsovsen er vi også vilde med. Men der har selvfølgelig også været retter, som har været lidt for mystiske, til at i hvert fald pigerne har synes de var noget for dem. Men sådan er det jo altid, smagsløg er forskellige og selvom det ser super lækkert ud for øjet, så kan der godt være særlige smage og krydderier, som vores tøser ikke er helt begejstrede for.

Nogen gange er vi også mere til gnave grønt, istedet for stegte grøntsager, så her vælger vi ofte at snitte og ligge på et bræt, istedet for at snitte og stege på panden. På den måde spiser alle mand meget mere, og det er jo hele humlen ved det.

Family feast består af måltider til 3 dage om ugen, hvilket betyder, at de 3 dage, hvor vi er aller mest presset, ikke skal tænke på mad, og det er en gave i sig selv. Og det er også med go samvittighed, når vi spiser de her måltider, fordi vi tænker mindre kød og mere grønt. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for løsningen, og med tiden også mere fortrolige med de nye smage vi er blevet præsenteret for. Det har været fedt at få noget helt andet og helt nyt, og så er det en sand fornøjelse med alle de lækre grøntsager der er kombineret med retterne.

Simple Feast siger selv

Det kæmper vi for

Simple Feast handler om vejen til en mere bæredygtig livsstil fuld af nydelse, smagsindtryk og gode oplevelser. Med afsæt i vores plantebaserede måltidsløsninger er vi drevet af at gøre livet nemmere og bedre for dig, dine børn og vores fælles planet.

Simple Feast ønsker at tage alle mennesker med på en rejse mod en fremtid, hvor planternes kraft og smag er i centrum for vores måltider. Gennem inspirerende og skønne smagsoplevelser vil vi ændre menneskers spisevaner i en mere bæredygtig retning. Vi tror på, at vi sammen kan stoppe klimaforandringerne og sikre vores fælles planet for de næste generationer. Det her er fremtiden.

Let’s Save The Planet – Feast By Feast.

Rabatkode

Og til dem af jer, der kunne have lyst til at prøve det her lækre mad, så har jeg også en rabatkode til jer.

Koden giver 15% ved første bestilling hos SIMPLE FEAST, blot ved at indtaste koden mortilmernee15 når I bestiller. Og I bestiller lige HER.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar