Hjem

Har du brug for et pusterum?

16. marts 2020

Annonce for Mofibo

Tiden kan godt blive lang i øjeblikket. Det fornemmer man hurtigt. For børnene er det lidt svært at forstå, det her ikke er ferie. For der er skolesager der skal ordnes på computeren, lektier der skal passes i bøgerne og hjemmetræning med gymnastikken. Og så er der også lige mig, som stadig skal opretholde et arbejde, med 2 meget aktiver damer rundt om ørene.

Kender i det, man tror lige, at nu får man en stund, hvor der er ro, og hvor der ikke blir spurgt om noget i hvert fald de næste 30 min, og så går der ca. 5 min så var der alligevel noget som de fandt utrolig vigtig. Det er stadig det stadie vi befinder os i her i hytten. Og jeg får ærlig talt lidt pip en gang imellem.

Jeg er derfor utrolig glad for, at Mofibo har givet mig muligheden for at skabe rolige stunder på daglig basis. Og jeg har også fået muligheden for, at give jer det samme.

Jeg bruger det selv når jeg går en tur om formiddagen, headset i ørene og så ellers bare lyd i ørene. Det samme gør jeg med pigerne om eftermiddagen, når de har brug for at finde ro, som ikke omhandler at kigge på Ipad. Jeg præsenterede dem for det store udvalg af børnebøger som Mofibo også har at byde på, og inden jeg fik set mig om, var de krøllet sammen i seng eller på en stol, fordybet i en fortælling. Jeg sætter det naturligvis ikke istedet for at læse. Det gør de en time om formiddagen sammen med de andre ting som lærerne har skrevet på AULA. Det her bruger vi som ren “meditation” midt på dagen, eller til aftenstid, så der lige kan falde lidt ro på, og de kan trænge ind i sin egen verden.

Neel lytter i øjeblikket på Otto er et næsehorn, og Merle lytter på Harry Potter. Det er bøger de begge har læst, så de kender handlingen i store træk, men jeg kan mærke de alligevel nyder, at lytte til noget genkendeligt. Jeg lader dem helt selv vælge hvad de har lyst til at lytte på, for vi kender godt selv, at vi har nogle helt specielle favoritter at læse eller lytte på.

Om man lytter eller læser, det vurdere man selvfølgelig selv. Udvalget er kæmpe, og i disse tider, hvor biblioteket også er lukket mange steder, og vores børn skal huske at opretholde deres daglige læsning, så finder man på Mofibo sit helt eget lille private bibliotek. Det er genialt.

Jeg selv lytter i øjeblikket til “Ser du månen Daniel”, og det næste jeg kaster mig over er Stephen Kings “Outsider” – den har jeg lige set på HBO, og den kan jeg mærke, at jeg skal dykke lidt mere ned i detaljerne omkring.

I har muligheden for at prøve Mofibo af de næste 30 dage helt gratis, bare følg linket lige HER, så ryger I direkte ind. Man kan også tilmelde sig med koden MERNEE, men via linket er man altså direkte igang.

Håber I kan bruge denne mulighed, både til jer selv og jeres børn, i den her helt ukendte og mærkelige situation, vi alle befinder os i.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar