Hjem

Farve Rhombe…. Det var lige hvad jeg havde brug for….

18. marts 2020

Annonce for Lyngby Porcelæn

Jeg har modtaget den smukkeste farvebombe med posten for et par dage siden, og selvom vi er midt i kaos og uvidenhed, så føles alt på mystisk vis, alligevel helt normalt, når man er hjemme i sine egne privat gemakker.

Så derfor gør vi stadig lidt særligt ud af maden, og dækker op med det fine porcelæn, når de forskellige måltider skal spises. I disse dage er vi også endnu flere må matriklen omkring både morgenmaden og frokost, så derfor landede det her porcelæn på et meget fint tidspunkt.

Det er ikke svært at se, at det er nogle dygtige damer der står bag det her samarbejde. Lyngby har nemlig teamet op med Pigerne Jelena Nordentoft og Ditte Reckweg der til dagligt driver Stilleben i København. Stellet kalder de Rhombe Colour, og de har med en legende og umiddelbar tilgang til processen nøje udvalgt deres bud på en moderne farvepalette med en dyb farvemæthed, der vækker følelser og skaber liv i boligen.

Jeg er forelsket til op over begge ører, og jeg vil glæde mig til at mixe og matche det med alt mit andet porcelæn.

I dagens indlæg får det lov at stå helt alene, fordi jeg synes det kan noget helt isoleret set, nærmest som et lille stablet kunstværk.

I disse dage, er der faktisk 20% på stellet over hos Lyngby Porcelæn, så hvis man har lyst til at shoppe lidt farve diamanter, og støtte webhandlen på bedste vis, så kan jeg da anbefale jer at hoppe forbi lige HER.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar