Vores familie

Luft, rene hænder og de små butikker vi skal passe på…

21. marts 2020

Indeholder reklame

Selvom vi lige nu føler os meget heldige, i kraft af, at vi har en have vi kan bevæge os ud i nu hvor solen skinner, så havde jeg faktisk brug for liiidt mere luft idag. Man blir en smule bims, når man på daglig basis skal agere skolelærer, rengøringsdame, passe sit arbejde, være nogens mor – shit hvor siger de “moaarr” mange gange og alt hvad den her corona lock down ellers medfører. Så jeg havde simpelthen brug for at se noget andet, end lige vores lille frimærke.

Vi startede derfor bilen i formiddags, og drog mod vesterhavet. Her var der mange km mellem hvert menneske, så ingen følelse af at gøre noget forkert. Jeg havde det også lidt sådan, at så længe der stadig er alt for mange, der ikke forstår alvoren – og fortsat stimler sammen i alt for store mængder, så frygter jeg faktisk et udgangsforbud i meget nær fremtid. Så inden vi blir pålagt fulstændig at blive hjemme, skulle jeg ud og se havet bruse, mærke sandet mellem fingrene og de knitrende siv i klitterne.

Merles bukser er fra Christina Rohde

Dagens indlæg skal også have lidt spalteplads, til nogle af de små virksomheder, som jeg har nært i hjertet. 2 af dem er tøj brands til pigerne, som jeg har samarbejdet med i mange år. Den ene er Knast by Krutter og den anden er Christina Rohde. Birgitta bag Knast og Christina bag Christina Rohde kender jeg begge privat, og jeg ved, at lige nu, betyder hver en benævnelse noget for dem. Pigerne elsker deres designs, og ligeså gør jeg, og dagen idag har vi derfor også brugt, på at fotografere dem, i noget af det tøj, som bla. er designet af de to dygtige damer. (Nogle af billederne kan jeg først vise i en kampagne i næste uge)

På alle billeder er pigerne også iført Angulus, som vi er ambassadører for.

Begge nederdele og Merles bluse er fra Knast

Et andet brand jeg gerne vil råbe højt for idag, det er HUMDAKIN.

Og hvad er HUMDAKIN tænker I så. Jo det skal jeg sige jer. I disse tider, hvor hygiejne er noget nær det aller vigtigste foretagne for vores dagligdag, er det her mærke helt fantastisk. HUMDAKIN har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning inspireret af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft, og som gør, at produkterne er milde mod huden og vores planet.

Camilla hedder den seje pige der står bag HUMDAKIN. Og hendes baggrund for at skabe brandet er et studie med innovation, en hverdag som blomsterdekoratør, og senere startede hun en rengøringsvirksomhed under et jura studie hun aldrig gennemførte, fordi kærligheden til rengøring opstod. Dette førte til sidst til grundlæggelsen af HUMDAKIN i 2016, som hun har arbejdet på i 5 år forud for lanceringen.

Humdakin tilbyder et moderne udvalg af bæredygtige rengøringsprodukter som er simple at bruge, effektive og skånsomme mod huden. produktet er smukt emballerede og gør simpelthen rengøringen lidt pænere, let og effektiv.

HUSK OG VASK HÆNDER

Til slut vil jeg nævne NORINORI – som jeg lige nu kører en vild konkurrence for ovre på instagram.

NORI NORI er stiftet i 2016 af Ann Kirkegaard, som med en fortid i modebranchen har et særligt forhold til mode, skønhed og æstetik. NORI NORI repræsenterer både danske og internationale brands, som alle har hver deres særlige egenskaber og kendetegn. Fælles for dem alle er gennemtænkt design og høj kvalitet.

Ann har brugt lang tid på at udtænke og finpudse konceptet, så det nu lever op til alle hendes drømme og krav og har forsøgt at skabe et inspirerende univers med et brandmix, som skiller sig ud.
Alle produkter er håndplukkede og sammensat med henblik på at ramme både noget klassisk og nyt og henvender sig til både den unge pige og den modne kvinde.

NORI NORI henvender sig den stilbevidste kvinde, der ønsker at investere i kvalitet og købe langtidsholdbart modetøj, der forbliver relevant, og som kan mixes og matches på kryds og tværs af garderoben. Og her af opstod også mit første forsøg på en video af mig selv, der sammensætter nogle af mine egne favoritter her fra NORINORI.

Butikken har en bæredygtig tilgang til indkøb af produkter til shoppen og lægger vægt på at tingene kan bruges over flere sæsoner og at kvaliteten holder i det lange løb. De tror på at købe færre ting men af høj kvalitet som holder sig relevante sæson efter sæson. Og det er jeg vild med.

Hvis I vil se videoen, er den lige HER. Hvor man også stadig kan nå at være med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 2500 kr til shoppen. Jakken jeg er iført på billederne fra stranden, er også her fra.

Alle de fine sager, som jeg viser i videoen HER.

Imorgen er det søndag, og jeg kan se, at endnu en smuk solskinsdag har tænkte sig at pryde vores lille land. Så der tror jeg vi skal ud og starte lidt op i haven, klippe ned i bedene, rense lidt ned i drivhuset og hvad vi ellers kan finde på. Pigerne skal helt sikkert ha airtracken ud. De savner deres gymnastik noget så inderligt…. Så vi udnytter hver en stund til at skabe en form for spring muligheder for dem.

Hos os kører NEWS også på TV’et non stop, der er pressemøder på daglig basis, og jeg vil helst ikke gå glip af nogen af dem. Faktisk går jeg kun og venter på den næste fra vores Statsminister, jeg er sikker på hun snart melder ud, at skolernes lukning minimum forlænges til efter påske. Og jeg tror også vi er nødt til at gøre det. Den her enorme krise vi er midt i, den er jo ikke væk om uge, tvært imod, den har ikke en gang toppet endnu…..

PAS PÅ HINANDEN DER UDE, LYT TIL POLITIET OG NYD RESTEN AF WEEKENDEN

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar