Vores familie

Nyt navn, nyt site, nyt agentur…

24. marts 2020

Selvom vi er i en uhørt mærkelig tid, som jeg snart har svært ved at finde ord for, så sker der alligevel mange ting for mig, her i mit lille erhverv.

Jeg er nemlig endelig kommet frem til, hvad mit nye navn skal være, eller hvad jeg endte med at skære væk. Det nye navn har I nok opdaget, for I er jo allerede her, på min sprit nye blog.

Der er også sket det, at jeg har opsagt mit samarbejde med Collab, og er vendt tilbage til mit gamle agentur Buzzanova. Det har der været flere årsager til, som jeg ikke har brug for at nævne her, men jeg er meget tilfreds med at være tilbage i trygge rammer, med masser af dejlig teknisk hjælp og min skønne agent Nanna. Det er også dem, der har arbejdet de sidst par uger, på mit smukke nye look og site.

Jeg er helt tosset med det, det gir en slags “magasin” – feeling når man kommer ind, og det var præcis det jeg ønskede. Der er også ryddet lidt op i kategorierne, således det er nemmere at finde frem til de områder jeg beskæftiger mig mest med.

Som jeg efterhånden har nævnt nogle gange, så har jeg været i tænkeboks længe over det nye navn…. Og jeg kastede bolden op til jer, for nogle uger siden. Der kom mange gode forslag. Jeg havde 3 favoritter, og jeg endte med at gå med Mernee’. Det var faktisk ikke min 1. prioritet, men jeg turde ikke fjerne mig helt fra det navn, som man har fundet mig under de seneste 9 år.

Ved at bevare Mernee’ – vil jeg stadig dukke op i de fleste søgninger, og det har alligevel også lidt at sige, både i forhold til jer, men også i forhold til tidligere og fremadrettede samarbejder. MerNee’ er til jer der stadig ikke ved det, en sammentrækning af pigernes navne Merle og Neel. Og jeg synes det på fineste vis, rummer det univers, som jeg skabte for 9 år siden, da jeg blev mor til de 2. Mit univers har formet sig omkring rollen at være forældre til dem, at se verden i børnehøjde, at indrette sig med børn og meget meget mere…. De har haft stor fokus, og det vil de fortsat også have, så længe de orker. Men jeg vil altid være deres mor, og mit univers vil altid være skabt, på baggrund af dem, så derfor ga’ det også mening for mig, at bevare det navn.

Bloggens indhold vil fortsætte som altid, et sted med livsstil som hovedkategori, hvor indretning, rejser, natur, blomster, tanker, følelser, glæder, sorger og alt der imellem har plads.

Så for jer, er der nok alligevel ikke den store forandring, for mig, føles det som en helt ny lancering af mig selv, en slags ny start i nye rammer…. Og jeg vil aldrig glemme, under hvilke forhold de blev skabt.

Men jeg mangler ‘en ting, og det er, at finde den rette Header. Jeg har 4 valgmuligheder, som jeg jonglerer lidt imellem, og det er her, jeg gerne vil høre jeres mening.

Bloggen rummer som nævnt, lidt af det hele, og det er svært at ramme en header, som signalerer DET HELE, så der hvor I lige nu ser et “logo” med mit navn, der skal en af de nedenstående Headere være istedet…..

Jeg er kommet ned på de her 4, som jeg elsker hver og ‘en. Men de kan ikke være der alle 4, der skal vælges ‘en.

Hvad synes I???

Skal det være nr. 1, 2, 3 eller 4???

Hvilken header skal jeg vælge?
 • Reply
  Rikke
  24. marts 2020 at 19:44

  Hej søde Louise.
  Tillykke med din nye side her og med nyt gammelt samarbejde.
  Er vild med at følge jeres liv på godt og ondt men især når i rejser, derfor stemte jeg på billedet med tøserne og Eiffeltårnet??
  Pas godt på jer i denne tossede tid❤️
  Og tak for inspiration til en coronakarantænegave – jeg har købt en Rhombe kop til mig selv og en til hver af mine nærmeste veninder❤️

  • Reply
   Mernee
   24. marts 2020 at 20:04

   Kære Rikke

   Tusind tak, er så glad for det hele 🙂 🙂 Og fantastisk du er glad for vores rejser, det er også noget af det mit hjerte har meget nært, særligt disse tider, gør så ondt på den front også, det er så mærkeligt at være begrænset af at bevæge sig i verden. En meget syret tid vi går igennem i øjeblikket. Men det sådan det er, livet på godt og ondt. Præcis som mit univers altid har indeholdet, og fortsat vil 🙂

 • Reply
  Laila Veje
  24. marts 2020 at 19:53

  Kære Louise.

  Dejligt, dels at komme tilbage til trygge rammer og dels at få det man ønsker 🙂

  Du skriver du ønsker et ‘magasin’ look, og derfor vil jeg forslå 2 eller 4.

  Jeg hælder voldsomt til nummer 2, det rummer stadig en del af det ‘game’ dig – pige farver, romantisk, og samtidig udviser det ‘magasin’ looket. Billede nr. 2 er mere varmt end billede nr. 4, og eftersom stuen ofte er under udvikling………..

  Billede nr. 1 og billede nr. 3 er mere personlige, og der hælder jeg mest til nr. 3 – sammenholdet – 4 kløveren – familien.

  Det var blot mine tanker.

  De bedste hilsner fra Laila

  • Reply
   Mernee
   24. marts 2020 at 20:05

   Kære Laila

   Tak for din stemme, jeg tænker også ret godt om dem hvor der er mennesker på, det viser lidt, hvem det er, som egentlig er bag hele universet her 🙂 🙂

   Pas på hinanden

   KH Louise

 • Reply
  Johanne
  24. marts 2020 at 20:21

  3. Den er smuk.
  1 synes jeg kommer til at signalere, at du er baseret i Paris. Og 2 og 4 kunne jeg forestille mig hurtigt ville kræve updates, hvis jeg kender dig ret. ?

  Kæmpe tillykke med alle beslutningerne. ?

  • Reply
   Mernee
   25. marts 2020 at 10:53

   Kære Johanne

   Ja man skal tænke sig lidt om, så man får valgt den rette. Selvom man selvfølgelig altid kan ændre det igen 🙂

   Tusind tak for din stemme

 • Reply
  Malene
  24. marts 2020 at 22:56

  Hej Louise
  Så flot og lækker side! Jeg har valgt header 4 og synes det kunne være ekstra lækkert med tekstboksen fra header 2.
  Tillykke med det nye.
  Kh. Malene Lela

  • Reply
   Mernee
   25. marts 2020 at 10:52

   Kære Malene

   Tusind tak, både for tillykke og for din stemme 🙂

 • Reply
  Mathilde
  25. marts 2020 at 11:50

  Alle headere er utroligt fine!! Jeg knuselsker dog alle billeder fra jeres tur til Skåne sidste sommer ❤️

 • Reply
  Kirsten Pedersen
  25. marts 2020 at 18:21

  Jeg besøger primært siden for at få inspiration til boligen, og set i det lys er 2 og 4 klart de mest relevante ( også selvom de kræver en løbende udskiftning). Hvor hen I ellers tager på (betalt) ferie osv, det er jeg lidt ligeglad med 😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar