Vores familie

Klar parat sommerfusser….

5. marts 2020

Annonce for Angulus

Har I mærket det, foråret??? Det har jeg virkelig. Igår var jeg en tur i Århus, og det smukkeste syn mødte mig i parken ved Århus Rådhus, de små lilla krokus stod som majestætiske konger i hele plænen, fuglene fløjtede, jeg følte den helt ind.

I sidste uge lavede jeg indlæggets billeder af mine “damer” og deres kommende forårsfodtøj, der bød vejret på sit sædvanlige rusk og regn, og ingen af dem følte for udendørs fotoleg. Men det er nu også helt okay, for vi er jo ikke helt der endnu, hvor de små blege “pølser” skal ud og luftes, men vi kan godt begynde at kigge lidt ind på udvalget.

Angulus har jeg arbejdet med gennem det sidste lille år efterhånden, og vi er simpelthen så glade for det. Vi bruger dem alle 4, men det er børnenes fodtøj, som er i fokus her.

Naturlige sko til naturlige fødder

ANGULUS sko er lavet af naturligt læder fra europæiske garverier, fri for skadelige stoffer i henhold til dansk lovgivning. Rågummi til sålerne er tappet fra bæredygtige og CO2 absorberende gummitræer.

ANGULUS blev grundlagt i 1904 i København og har altid skabt langtidsholdbare og bæredygtige sko. Restprodukterne fra produktionen recirkuleres og genbruges.

ANGULUS bruger certificeret OEKO-TEX® lammeuld indvendigt i de varmforede støvler. Skindfoer i børnesko er vegetabilsk garvet og limen er vandbaseret.

ANGULUS har sit eget designstudio nord for København og skoene håndlaves af skomagere med stolte traditioner og respekt for godt håndværk.

ANGULUS flytter grænser. I 2020 introduceres Angulus Pinatex®- veganske sko lavet af ananasfibre. Angulus deltager i et banebrydende udviklingsprojekt med Dansk Teknologisk Institut om lim baseret på muslinger.

ANGULUS producerer på én fabrik i Portugal med kort transportafstand til europæiske kunder, og alle skoæsker kommer fra ansvarlige kilder og er FSC MIX certificeret..


∞ 
Love what you buy 
– 
Take care of what you have 

Ovenstående er citat fra Angulus

Neel er iført denne sandal og Merle er iført disse sko

Godt fodtøj er rigtig vigtig for os. Neel har i en lang periode døjet med ondt i hælen, fordi vi lidt havde givet lov til at rende i noget forkert over den lange varme sommer vi havde for et par år siden. Det betød, at alt det bløde “trædepude” i hendes hæle, var “skubbet” ud til siden, så hun næsten gik på knoglen. Og det gjorde virkelig ondt. Det sagde mig kraftigt, hvor vigtigt det er, at vi sørger for, at børnene går i noget rigtig fodtøj. Vores piger har også en sport, som virkelig sætter fødderne på prøve, spring gymnastikken foregår på bare tæer, så idag går vi på ingen måde på kompromis med, hvad der sidder på deres fødder når de ikke lige er til spring.

De har selv været 100% medbestemmende i hvilke smukke sager, der skulle pryde deres fødder denne sæson. Heldigvis er jeg ret begejstret for deres valg 🙂

I finder links til de forskellige sko under billederne.

Neel er iført denne sandal og Merle er iført disse
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar