Hjem

Fornyelse på pigeværelserne…

8. marts 2020

Reklame for Montana

Dagens søndagsreflektion omhandler en weekend, der på ingen måde blev som forventet.

Indtil fredag kl. 15.00 havde vi en hel weekend foran os, som skulle være foregået på Flemming Efterskole, med opvisninger stort set fra morgen til aften. Det var lidt highlight weekenden over dem alle, fordi det var begge deres hold, der skulle på begge dage. Men som alle efterhånden er klar over, så blev vi også ramt af forbehold for corona virus, og alt blev aflyst…. ØV….

Jeg forstår det selvfølgelig godt, at man er nødt til at gøre det, simpelthen for at mindske smitten således sundhedsvæsnet kan følge med…. Men, jeg synes nu stadigvæk det er brand ærgerligt for alle de foreninger i hele landet, der har set frem til lige præcis den her sæson, med alverdens opvisninger og aktiviteter. Vi håber der blir tænkt i kreative baner, så der alligevel blir plads til et par opvisninger mere i de kommende uger. Særligt for efterskoleeleverne.

Heldigvis tænkte Flemming efterskolen hurtigt, og arrangerede almindelig tumling træning søndag eftermiddag, som damerne naturligvis var til, og så nød vi også en go frokost hos mine forældre i formiddag. Merle havde en soveaftale med yndlingsveninden, og Neel brugte dagene på komme sig oven på noget træls hoste hun døjer med. (ikke corona)

Det er iøvrigt også på Flemming de var på camp sidste år, og til jer der måtte være interesserede, er der nu igen åbnet for tilmelding til disse. Vores er allerede tilmeldt, det er en kæmpe oplevelse og super fedt, hvis man har spring i hjertet eller hvis man lige vil snuse lidt til efterskolelivet. Tjek det ude lige HER.

Anyway, når nu vi ikke skulle tilbringe hele weekenden i en gymnastikhal, så gik vi altså igang med pigernes værelser. Vi er ikke helt i mål endnu, lidt detaljer, lamper, knager og andet dims er ikke på plads, men der er fornyet på møbelfronten, og det havde vi set frem til.

Hos Merle er den her mulitfarvede skænk fra Montana flyttet ind, og den er helt crazy flot. Den er jo lidt over i samme farve nuancer som de to gamle kommoder hun havde før – og som vi stadig har – men så alligevel slet ikke. Det her farvemix er bare vildt lækkert, og toppen med den knald røde, det sys jeg er piv frækt. Nu er den lige “landet”, og vi skal dimse det hele lidt rundt. Måske skal vi ud og finde lidt nyt pynt til værelserne efterfølgende, men i første omgang, har vi bare stillet de ting, som stod her før, og det fungerer jo også ganske godt. Det er altid sjovt, lige at lade tingene lande, og så begynde at lege med detaljerne efterfølgende. Merle er vildt glad for den, og jeg forstår hende, den passer så godt ind til hendes univers 🙂

Hos Neel er der kommet et nyt skrivebord fra Montana, og så har hun fået 5 moduler til skunk væggen, som vi ofte synes driller lidt – disse er også fra Montana. I en periode har hun haft vores søde havebænk i bambus stående, men snart flytter den udendørs igen, så vi vidste godt, at den løsning var midlertidig. Og så manglede hun opbevaring. Neel er en rigtig samler, og hun elsker stadig legetøj og kreadims. Så vi ønskede os noget med låger, hvor hun kunne opbevare noget af alt det, som ikke liiige har plads på skrivebordet, men som altid skal være nemt at finde. Farven er mørkgrøn med glimmer, en skøn detalje, særligt når lyset rammer.

Ved siden af hendes skab er også Merles gamle prinsesse kommode flyttet ind, og på den måde har vi skabt det her “omklædningshjørne” bag den fine rumdeler, som står midt i rummet. Hendes værelse er ret stort, så rumdeleren er vi glade for, da den bryder rummet fint op, og skaber flere kroge i det store rum. Det gør det hele meget hyggeligere.

Jeg elsker vores 1. sal. Jeg har med tiden tonet liiiidt mere ned på farverne i stueetagen, i hvert fald i forhold til hvordan vi boede en gang, men her oppe, der leger vi stadig, og det er jeg vild med.

Kan I huske, for et år siden, da vi allesammen gik rundt med perlespænder i håret, og nu sidder de på børnene. Sådan har jeg det lidt med farver. Det jeg selv er lidt på den anden side af, det fungerer bare så fantastisk i deres univers, og så går jeg bare her op og nyder det. Deres værelser er sådan et fint twist af dem, og mig og den stil som hele vores hus rummer.

Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend, nogen af jer har måske ligesom os, fået en hel masse ekstra timer “forærende”. Jeg håber I har brugt dem godt, og måske nydt den flotte sol, som bragede igennem det meste af lørdagen 🙂

 • Reply
  Chantal
  10. marts 2020 at 8:34

  Hi Louise! Both rooms look absolutely stunning! I really do adore your style! 🙂
  I have a question….could you please tell me where the small cabinet with those six drawers is from? I believe it’s in Neel’s room under her desk. Thanks!
  Wishing you a lovely Tuesday!

  • Reply
   Mortilmernee
   10. marts 2020 at 11:31

   Thank you so much, I love both rooms as well, the small cabinet is in both rooms, and it is from trævarefabrikernes udsalg. Hope you will find it :-9

   • Reply
    Chantal
    10. marts 2020 at 13:17

    Found it! Tack tack! 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar