Mit liv

Søndags reflektion og nyt navn…

1. marts 2020

Weekenden går på hæld, og den har været travl men skøn…. Vi startede fredagen med gymnastik på højt niveu. Super fed aften på BGI – hvor begge piger begge havde en rigtig go aften…. Som mor, er virkelig svært for mig at filme deres spring, jeg har så meget håndsved, at det er tæt på umuligt at zoome ind på dem…. Jeg har virkelig fået følelsen af, at den her sport ikke er ufarlig, og jeg har ikke en eneste afslappet muskel i systemet, før de blir klappet ud med fanen….. Og samtidig har man den fedeste følelse i kroppen, fordi de bare får så mange gode oplevelser med den her sport, og jeg er så drøn hamrende stolt af dem….

Lørdagen havde begge piger planer med veninder, og vi spiste middag med gode venner, for alle vores børn deltog i de samme forskellige arrangementer. Så ku man jo lige så godt nyde et godt glas vin og en stille middag med go snak og rigtig lækker mad.

Søndag arriverede mine forældre til brunch, jeg fik huset gjort absolut fotoklart, for der kommer en reportage forbi på mandag…. Og ja, så var den weekend ellers overstået…

Totte er også kommet noget til skade her i weekenden, der er desværre nogle katte her i området, som kommer meget i vores have, og som han forsvarer med “næb” og klør, og idag kan han faktisk ikke gå på sit ene bagben, jeg kan se det er helt ude på spidsen af hans fod, at den er hævet… Vi holder ham inde i nat, for jeg tør da ikke sende ham ud, når han ikke kan forsvare sig selv. Åh jeg gad godt, at folk ville få deres hankatte kastreret, så de ikke havde så meget de skulle ud og vise….. jeg håber han er bedre gående i morgen, ellers må jeg en tur forbi dyrlægen med ham.

Men jeg har siddet og kigget på ALLE de forslag, som jeg fik, da jeg i sidste uge kastede ideen op, om at skifte navn på bloggen og på instagram. Jeg har heddet mortilmernee lige siden jeg startede for 9 år siden, og selvom jeg altid vil være Mor til Merle og Neel, så handler mit univers idag, om ret meget andet, så derfor synes jeg, at jeg gerne vil flytte mit fokus lidt væk fra navnet….. MEN…..

Nyt navn…

Det er godt nok enormt svært, for hold op hvor skal man også vælge noget, som man synes holder i længden, og som rummer de forskellige aspekter, som jeg gerne vil formidle. Det vil nok altid være vores hus og min interesse for detaljerne i indretning, der er i højsæde, men med årene har vi også flyttet meget fokus over på rejseaktiviteteten, så det synes jeg også gerne, at jeg vil repræsentere mere. Ydermere, har jeg faktisk rigtig mange følgere, som bor udenfor Danmarks grænser, og derfor, må det også godt været et navn, der virker selvom man ikke kan læse dansk….

Jeg kastede som sagt bolden ud til jer, og herunder, er nogle af alle jeres bud.

Nordic Living

Life of Louise

Nordic Life

Louise Thusgaard

MerNee

HomeofJohansen

Louises Verden

World of Louise

Life as Louise

Mernee House

Louise Jo

Louises univers

Thusgaard Living

Interior by Louise

Mernees Menagerie

Interior and exterior

Heart of Lou

Colour my World

Home everywhere

A la’ Louise

LoThus

World.of.Louise

Lou’s

InspiredbyLou

Living like Louise

FLowhome

Louise_TJ

TheWorldofMe

Like a fairytale

Louisesessentials

Nordic Life

LIFE OF LOTHUS

Der rigtig mange der foreslår LOTHUS eller LouiseThusgaard

Virkelig mange fine bud, og jeg er i ekstrem tænkeboks….. I er mere end velkommen til at komme med flere bud herunder, skrive hvis I synes et af dem er særlig godt, eller hvis der måtte være andre, end dem herover.

Når jeg jeg har valgt et par favoritter, laver jeg en slags afstemning om dem. Og måske også en Header afstemning. Jeg sys det er så fedt når I gider tage del i det, og det skal jo også været et navn, som I gerne fortsat skal finde mig på, hvis I har lyst til at blive i mit univers.

Jeg har så mange mange ting i gang i øjeblikket, og jeg har ærlig talt, ikke lukket et øje hele sidste uge, samtidig med, at man bare er så meget på i forbindelse med alle pigernes opvisninger lige nu….. De næste måneder kommer til at flyve afsted….

 • Reply
  Ditte
  1. marts 2020 at 20:37

  Kære Louise.

  Det var sjovt, jeg var også på BGI i fredags, da min dreng går på springlinjen dernede.

  Hvilket hold er pigerne på? Det var nogle superflotte opvisninger, med meget dygtige gymnaster – der blev virkelig lavet meget flot gymnastik/spring synes jeg:-)

  Rigtig god fornøjelse med opvisningssæsonen, jeg håber at Merle bliver helt klar?
  Jeg er spændt på hvornår vi får vores dreng at se hjemme, da de skal lave virkelig mange opvisninger – det blev til 4 denne weekend, så vi må ‘finde ham i hallerne rundtomkring’:-)

  • Reply
   Mortilmernee
   2. marts 2020 at 12:26

   Hej Ditte

   Tusind tak, hvor er det sødt af dig at skrive, gymnastikken er jo mit hjertebarn fordi det fylder så meget i vores liv. Pigernes hold hedder Talentholdet, de var i en dragt der er sort og bordeaux, og er ca. 34 gymnaster 🙂

   Merle er næsten med i fuld opvisning efterhånden, vi er så vanvittig imponerede af hende, det er helt vildt som hun har tacklet det her forløb.

   Går jeres dreng på efterskole på BGI??

 • Reply
  Maria
  1. marts 2020 at 22:00

  Stemmer for Life of LoThus
  Og må jeg spørge hvor sengetøjet er fra? Har ledt og ledt efter noget i præcis den farve! Tak på forhånd – Vh Maria

  • Reply
   Mortilmernee
   2. marts 2020 at 12:24

   Hejsa

   Tak for buddet, og selvfølgelig må du det, det er fra Aiayu 🙂

 • Reply
  Therese
  1. marts 2020 at 22:46

  Jeg foreslår Lou.I.see
  Det er både dit navn, men også noget man kan udtale på andre sprog, og med en dobbelt betydning – Lou I see ♥️

  • Reply
   Mortilmernee
   2. marts 2020 at 12:24

   Hej Therese

   Virkelig godt bud, det er jeg også ret meget fan af faktiske

  • Reply
   Annette Aarre Dalsgaard
   2. marts 2020 at 16:55

   Eminent!!!

 • Reply
  Kirsa
  2. marts 2020 at 8:48

  Sikke mange gode bud på et nyt insta navn? Jeg skrev/stemte selv på MerNee, og af alle bud synes jeg stadig at det er dig! Personligt syndes jeg, at du vil miste noget af dit oprindelige hvis du vælger noget langt fra., og der er ingen der har MerNee’er?? ydermere er din profil også dine piger og deres liv, i perioder mere end andre, din profil er både dig, dit hjem, dine piger og rejser, og i min verden giver dit profilnavn så meget mening?
  Nå, lidt at tænke over til dig, her var mit indspark?
  Kram og go’ dag?

  • Reply
   Mortilmernee
   2. marts 2020 at 12:23

   Hejsa

   det hælder jeg bestemt også selv til at bruge i en eller anden sammenhæng stadigvæk 🙂

 • Reply
  Reshopfever
  2. marts 2020 at 10:30

  Her kommer lige forslag til dit nye navn @bylouisethus eller @bylouisethusgaard

  • Reply
   Mortilmernee
   2. marts 2020 at 12:23

   tusind tak for bud 🙂 Elsker at I gider deltage i det

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  2. marts 2020 at 16:54

  Lou I See var et fantastisk bud! Alternativt ville jeg gå med Thusgaard.dk

 • Reply
  Anne Werge
  3. marts 2020 at 7:39

  Hvad med;
  Louises Legeplads ….?

  Spændende med ny navngivning?

 • Reply
  Chi
  3. marts 2020 at 11:05

  hej
  Hvad med “mor med mere”, eller “mor med flere”, eller “mor og flere”

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar