forandringer Hjem

Projekt soveværelse….

29. december 2020

Jeg fik tilsyneladende lige en tand for meget vin, da jeg igår lagde en status op på instagram. Vi drikker vin og laver projekt soveværelse….. Jeg havde ikke skænket det en tanke, at det antog en lummer tone…. Men pyt, så var der lidt at grine af. Vi snuppede et stort glas Bailey og mens der var tørre proces i soveværelset, så vi en go film.

For det er faktisk et reelt lille projekt, vi har haft gang i, ude i soveværelset. Der var 2 formål med processen. Vores seng, som snart er 3 år gammel, har fået lidt for meget synligt slid på kanterne, og det synes jeg simpelthen bare ikke om. Og desværre er den sådan skabt, at man ikke kan købt nyt betræk til selve madrasserne…. Så jeg havde længe gået og tænkt, hvordan vi kunne kamouflere det….. Da vi så fik Balou, opstod endnu et issue, den er nemlig lidt af kradser…. Totte har aldrig sat kløerne i noget som helst, så jeg troede slet ikke, at det var så stort et problem, når katte gør den slags. Men det er det så, og derfor, er nogle af gardinerne i soveværelset, og vores seng, IKKE så kønne som de før har været. Ydermere, så har den haft tendens til, at ligge sig på ryggen, og ligesom skubbe sig selv rundt langs hele bunden af sengen. Mest når ham og Totte leger, men alligevel, shit hvor er det træls. Sengens bund ligner et kradsebræt, og jeg er så sindssyg træt af at blive vækket af den slags…..

SÅ….. derfor havde jeg fået den ide, at vi kunne bygge ramme om vores seng. En ramme der lige præcis har så lidt mellemrum til gulv, at der ikke kan komme et lille kattehoved under, men stadig luft ind under sengen. Så har jeg trukket et stort hør lagen rundt om selve sengen, således de hjørner og kanter, der nu ses over den nye ramme, ikke har slidte kanter, og det her lagen, er fra ellos, og kan til enhver tid skiftes når det blir træls af se på.

Rammen er bygget ud af fyrretræ, og så har vi givet det samme olie og lak som vores gulve. Væggene i soveværelset har også fået et friskt lag maling, og så har jeg endelig fået mit sengebord på plads, som jeg købte for nogle måneder siden. Det har stået i stuen, og ventet på den her proces.

Jeg er helt vild med det her look, tænk så meget, så lidt kan gøre…… Nu er jeg bare enormt spændt på, om de små fine poter, kan holde kløerne fra den nye ramme….. Men det synlige slid er “væk”, og så håber vi bare, at også kattene finder et andet sted til sjov og spas. I hvert fald er det slut med at suse rundt under sengen…. ha ha….

Jeg elsker stemningen i vores soveværelse….. Både fra set fra haven og set fra vores køkken og spiseplads. Og eftersom rummet ligger i stueplan, har man udsyn til det hele dagen, så derfor, var det også vigtigt for mig, at finde en løsning der passer til stemningen og som fungerer i sammenhæng med de andre vinkler. Jeg synes det er ramt rigtig godt…. I det nye år satser vi også på et nyt spisebord, som jeg naturligvis også har haft i tankerne, da farverne blev valgt…..

I aften har Jesper og jeg endnu en aften alene, indtil vi imorgen skal hente pigerne….. Jeg tror vi deler endnu en flaske vin…… Og hvem ved, om projekt soveværelse blir mere lummer idag…. ha ha…..

Kig fra haven og ind gennem terrassedøren
Hej lille fine sengebord
 • Reply
  Venterpaavinblog
  29. december 2020 at 21:09

  Hvor ser det bare godt ud!

  • Reply
   Mernee
   3. januar 2021 at 19:38

   tusind tak 🙂

 • Reply
  Vibeke Munthe-Kaas
  24. januar 2021 at 7:38

  Hvor er det fine sengetøy fra?

  • Reply
   Mernee
   25. januar 2021 at 10:04

   Det er fra Kongesløjd 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar