Fødselsdag sponsorerede indlæg

Folieballoner til vores kommende fødselsdag :-)

7. oktober 2017

Sponsoreret af CTI Party

114f6a3a-6e5c-4f6d-871c-2a66ff6fc5d5

Lige om lidt, faktisk på torsdag, der fylder Merle 9 år, og i år skal vi holde den store pigefødselsdag på selve dagen 🙂 Vi er som altid gået all in på pynt, balloner og særlige tiltag. Dem vil jeg ikke helt afsløre for jer i det her indlæg, det må liiiige vente til vi har holdt festen.

Men det jeg kan afsløre er, at vi har købt virkelig mange af de her folieballoner. Vi har haft dem hvert år siden jeg fik øje på dem. Nogle gange i store, nogle gange i små og nogle gange i Guld og nogle gange i sølv.

Billedet herover stammer fra Neels fødsesdag i januar, hvor vi havde Hooray hængende på den rå væg, sekvsamme balloner er brugt ved Merles 8 års fødselsdag sidste år. Men de holder selvfølgelig ikke evigt, og jeg har også gerne lyst til at prøve noget nyt fra år til år. I år, har vi så købt TILLYKKE i sølv og tallet 9 i sølv. Du kan helt selv vælge både farve, størrelse, tal og bogstaver, og du kan vælge det lige HER hos CTI Party.

Der er også virkelig mange andre lækre ting at vælge imellem hos dem, og jeg kan godt afsløre, at vi har købt godt ind i både balloner, confetti, invitationer og hvad vi ellers lige synes vi skulle bruge på dagen. I Merles klasse er de jo 16 tøser i alt, og Neel er naturligvis også altid med på dagen. Så vi har 17 uger damer til bords i vores lille bitte hus. Det kræver altså sin udsmykning, og når man nu som jeg, ELSKER, at gå all in på det her fødselsdagsudsmykning, så føles den her shop lidt som at være i himlen.

Det var bare et lille tip om, hvor du til enhver tid kan finde de fine tal og bogstaver…. Og jeg ved også, hvis du leder efter helium til disse balloner, så sælges det altså også hos CTI Party, og du kan bestille det lige HER.

img_0267

114f6a3a-6e5c-4f6d-871c-2a66ff6fc5d5

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar