MIG min uforbeholdne mening mortilmernee.dk tanker

Om at føle sig rigtig….

24. oktober 2017

fc023406-c0df-403e-8d9e-53f61762af43

Min blog har taget mere og mere indtag i mig, min person og min hverdag. Ligeledes min Instagram selvfølgelig, men de to ting hænger efterhånden sammen som ‘en for mig.

Jeg har berørt emnet før, fordi det der med at skabe venner og bekendskaber igennem det netværk som fylder så meget, det er tit virkelig dejligt, fordi man har så meget til fælles, man kender hinandens bagland, og man har bare lige sprunget de gængse første led over, når man mødes første gang. Man ved hvad børn og mænd hedder, hvad man laver ved siden af de sociale medier (hvis man altså ikke er fuldtidsblogger) og man kender ligesom stilen den her person har kørende.

Men for mig, der er det bare ret svært, at holde et tæt bånd til dem, som er ligesom mig, for vores bopæl gør, at jeg tit hænger sådan in between hvor mine med kollegaer befinder sig.

Jeg tager toget til København så ofte jeg kan, og jeg er også virkelig tit i Århus, men det er bare ikke det samme, som dem der kan mødes over netværkslunch hver eneste uge.

I starten generede det mig, og jeg synes jeg følte mig udenfor…. Overvejede til dels, om jeg overhovedet havde noget at byde på her midt i den jyske muld.

Men jeg er kommet frem til, at det har jeg altså, og folk gider godt læse hvad jeg skriver og de gider også godt se, hvor mange vægge jeg maler, eller hvad vi flytter rundt på. De gider også godt inspireres af pigernes stil og indretning…. Jo, jeg er okay godt med på hvad der rør sig, og jeg flytter mig efter det.

Men endelig, er det også lykkedes mig, at føle mig hjemme og rigtig her i byen hvor vi bor. Eller i hvert fald føler jeg mig tryg og ok i at bo her…. lige nu…. Det har taget lang tid, og jeg har været klar til at rykke teltpælene op hver eneste uge de sidste mange år.

For nogle år siden tog jeg initiativ til at invitere nogle mødre fra Merles klasse, nogle mødre som jeg så mig selv sammen med, men selvfølgelig også som jeg føler Merle har et netværk med. Og det skulle vise sig, at være det bedste jeg længe har gjort. De her 4 damer mødes jeg nu fast med hver anden måned ca. og yderligere er vi nogle stykker begyndt at gå lange ture sammen.

Jesper har altid været meget bedre til at integrere sig end mig, og hans kreds af mennesker og aktiviteter er derfor meget større end min. Vi er også meget forskellige på det punkt. Jesper har slet ikke det samme behov for at være sig selv som mig, og det gør også, at han meget hurtigere hopper med på sociale tiltag. Jeg er pokkers introvert. At være sammen med mennesker i mange timer af gangen, det dræner mig fuldstændig. Men sådan har jeg altid været, og jeg har også lært at leve med det.

Damerne her har dog gjort, at jeg nu endelig føler mig HJEMME i min egen by, at jeg føler et tilhørsforhold til arrangementer på skolen, at jeg gider møde op til forskellige ting her i byen, fordi jeg ved, at jeg nu har et sted hvor jeg “hører” til, en gruppe vi er en del af.

Det sjove ved det er, at ingen af dem hverken blogger eller bruger instagram, et par stykker af dem ved knap nok hvad det er. Så det her med at spare og netværke på det her område, det kan jeg ikke, men jeg er MIG, jeg er bare Louise, mor til Merle og Neel, gift med Jesper og administrativt ansat på deltid.

Nogen gange er det lidt forpustende at navigere rundt mellem de her to verdener. Specielt i den del af den, hvor folk ikke rigtig ved hvad det er. Jeg læste Marie Jedigs indlæg her til morgen, hun er pisse sej, jeg elsker hendes stil og hendes blog…. Hun gør det bare rigtig godt….. Jeg er på INGEN måde i nærheden af at være hvor hun er, det skal man ikke tro. Men hendes indlæg ramte mig alligevel, fordi jeg godt lidt kan relatere til den der feeling man møder, når man prøver at forklare hvad man laver. For nogle giver det simpelthen ikke mening…. og så kan det være rigtig svært at forklare, hvordan man med tiden har fået oparbejdet et “talerør” som der faktisk er nogen der gider at læse. At virksomheder synes det giver mening at betale mig, for min mening.

Jeg får stadig en del henvendelser, fra folk som gerne vil vide hvordan jeg er landet i den niche som jeg er….. Hvordan jeg kan tillade mig “kun” at arbejde 15 timer i et administrativt job, og så ellers blogge og være mor i resten af tiden. Det har indtil nu taget mig 6 år at nå her til…. Så det var ikke sådan en ting der bare landede ned i skødet på mig og kom over night. Jeg har faktisk arbejdet rigtig meget på at opretholde interessen for mit univers. Min konstante forandring og udvikling af profilen stopper aldrig. Det er en ongoing proces, og jeg elsker at være i det….. Men samtidig, så er det også helt cool bare at være her i Hedensted, at have fundet de dejligste piger, som er med til at give indhold i den hverdag, som jeg befinder mig aller mest i….. Det har taget lang tid, men det føles endelig rigtigt, at være lige præcis her, lige nu.

 

 • Reply
  Dorthr
  24. oktober 2017 at 19:39

  Jeg har været med længe. Fra de blomstrede tapeter og hvide møbler..

  • Reply
   Louise
   24. oktober 2017 at 19:55

   Det lyder dejligt, tusind tak fordi du stadig hænger med 🙂

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  24. oktober 2017 at 20:04

  Og jeg følger også med her på sidelinjen på 6. år – det er en fornøjelse :-*

  Efterårshilsener,
  Maja

  • Reply
   Louise
   24. oktober 2017 at 21:57

   Ej hvor vildt, ja så har du godt nok været med fra start 🙂 tak fordi du stadig har lyst 🙂

 • Reply
  Joan
  24. oktober 2017 at 21:03

  Hedensted er skøn og området omkring dejligt. 🙂 Jeg bor i Daugård og elsker det, selvom mange jeg kender, synes vi bor på langt ude på landet. 😉 Synes det er fedt at “følge en” i lokalområdet..:)

  • Reply
   Louise
   24. oktober 2017 at 21:58

   Ha ha, ja for de fleste er det ret landligt her ude, det er det faktisk også for mig…. Nok derfor jeg ofte besøger de større byer… Men jeg nyder nu også markerne, vandet og luften omkring os 🙂

 • Reply
  Marlene
  24. oktober 2017 at 21:39

  Hej 😊 Jeg synes du er spænde,
  Det var rigtig rart at læse dit indslag her,jeg kender en del til det du skrev om.Og rart at læse man ikke er den eneste som har det sådan.Jeg er stadig ikke heldig med venskab i den by jeg bor i efter 11 år.Men fik nogen gode ideer efter jeg læste dit 😊 Og kan rigtig godt lide at følge dig.Kh Marlene

  • Reply
   Louise
   24. oktober 2017 at 21:58

   Ej hvor dejligt at høre, der er flere der har skrevet noget lign. til mig på instagram…. Håber det lykkedes at få inviteret nogle søde damer i din nærhed. Det giver mere end man lige skulle regne med…. Jeg er Så glad for mine damer 🙂

 • Reply
  Frk. Struds
  24. oktober 2017 at 21:40

  Vi er også nogen fra Hedensted (og omegn), der nyder at læse med. Jeg nyder specielt at se billeder fra naturen i nærområdet, da vi som tilflyttere (på 10. år 😉 ) ikke har besøgt flere af de steder du viser billeder fra 🙂

  • Reply
   Louise
   24. oktober 2017 at 21:59

   Ej det er sjovt at læse, det glæder mig. tak fordi du har lyst til at være med 🙂

 • Reply
  Helle
  25. oktober 2017 at 7:34

  Jeg bor også i Hedensted og nyder også
  at læse med her for det er også min nærområde og jeg bliver også inspireret – dejligt med bloggere herfra (du er dog den eneste jeg “kender”) 🙂

  • Reply
   Louise
   26. oktober 2017 at 19:01

   Hvor dejligt at høre, altid sjovt der også er “lokale” iblandt dem der læser med 🙂 tak fordi du har lyst 🙂

 • Reply
  a
  25. oktober 2017 at 8:50

  Hvor er dit fine tørklæde fra?

  • Reply
   Louise
   25. oktober 2017 at 13:33

   Fra Ganni

 • Reply
  VenterPaaVin
  25. oktober 2017 at 10:48

  Det er SÅ fedt, at du er så priviligeret 😀 Sejt og heldigt, det skal man bare omfavne.
  Jeg kommenterede også på Maries indlæg af samme grund; jeg arbejder også deltid og får så absolut intet for at blogge, udover lidt småsponsorater tilsendt, men det er en meget bevidst prioritering 🙂 Frihed til at vælge er så vigtig for mig, frem for penge. Og min økonomi kan sagtens bære mit valg.

  – A

  • Reply
   Louise
   26. oktober 2017 at 19:02

   Fedt, hvis vores økonomi tillod det ville jeg nok også være endnu færre timer i det administrative job, fordi jeg efterhånden har mere og mere at lave her hjemme. Men så længe det hele er så usikkert, så tør man ikke rigtig andet 🙂 Dejligt du trives i din hverdag, det er så vigtigt 🙂

 • Reply
  Tina
  29. oktober 2017 at 8:51

  Hvor er det dejligt at du føler du har fundet en balance – og at du føler dig godt tilpas.
  Jeg har selv fundet min plads som selvstændig på deltid – det er mit valg, at jeg skal have god tid, og jeg kan slet ikke forestille mig det anderledes 🙂

  • Reply
   Louise
   30. oktober 2017 at 8:30

   Hej tina

   Nej, når først man er her, så er det svært at forestille sig andet. Nogen gange er de 15 timer faktisk også for meget for mig 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar