boligindretning Børneværelser forandringer Hjem Inspiration Malede vægge mortilmernee.dk tendenser

Når indretning kører i ring…. Der er ny tapet på væggene igen.

13. juli 2019

Det er lidt det samme med indretning, som det er med mode. Trends kører i ring, bare lige med et twist af nutidens ideer og farver.

Jeg har godt fornemmet, at tapet alligvel har været på vej retur over længere tid, selvom jeg ikke engang synes det er såååå længe siden jeg lagde det bag mig. Det skal dog siges, at jeg var sent til at hoppe med på den sidst, og nok også derfor, jeg alligevel skulle tænke nogle måneder, før jeg turde kaste mig ud i det igen.

Men turen til Sverige fik mig overbevist, Sverige har ligesom aldrig rigtig forladt tapeten, og jeg kunne bare mærke, hvor helt enormt hyggeligt jeg synes det var, med tapeter i indretningen.

Jeg spurgte min søde mand, om jeg måtte ønske mig i fødselsdagsgave, at han satte det op for mig igen. Jeg ved godt, at det ikke er hans yndlingsbeskæftigelse, og slet ikke på den væg vi har sat det op, da det er nogle meget lange baner, og det kræver en vis akrobatisk tilgang når man skal op i de øverste hjørner.

Men han sagde “ja, det må du gerne…. Hvis du bare er sikker på du har mavefornemmelsen med, og ikke maler det over sådan lige med det samme”….

Det har jeg lovet ham, og også derfor, jeg lige skulle rumstere lidt tid, og være sikker på, at jeg valgte den rigtige tapet.

Valget er faldet på en William Morris tapet, jeg har købt det på en engelsk hjemmeside, da det faktisk er billigere der ovre, men der er virkelig virkelig mange at vælge imellem, så det var svært.

Men lige præcis den jeg har valgt, den har jeg rumsteret omkring i lang tid, den er så flot, og farverne i den, de passer enormt godt ind, i den indretning som vores hus efterhånden er landet i. Og i særdeleshed oven på hos pigerne, hvor de står i kontrast til hvide gulve og sorte møbler.

Billedvæggen er væk, og nu har tapet fået lov til at “larme” igen. Og selvom den samme stor væk nu er fyldt ud igen, så har det alligevel givet en helt anden form for ro, som jeg er meget meget begejstret for…..

Tapeten hedder iøvrig Arbutus, og kan bla. købes lige HER.

 • Reply
  Allan
  14. juli 2019 at 1:01

  Ej men hvor er det mega fint!!! Det giver så fint samspil med resten af rummet. Enormt fint!

  • Reply
   Mortilmernee
   15. juli 2019 at 20:02

   Tusind tusind tak, både jeg og pigerne er også meget begejstret, Jesper heldigvis også, nu hvor det sidder der :-9

 • Reply
  PÅ VÄGGARNA – UTSTÄLLNINGSAFFISCHER – @mycasa
  22. august 2019 at 21:21

  […] Bilden lånad av Louise som även har en superfin blogg HÄR. […]

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar