Beverly Hills 90210 familie ferie mortilmernee.dk

Statist i Beverly Hills 90210

22. september 2015

27007_1345399508934_8312253_n

Lad mig på det kraftigste advare, at dette IKKE bliver et fotografisk kønt indlæg…. På nogen måde. På de første billeder her går jeg i 8 klasse, og ligner ærligt talt noget, som jeg nærmest ikke kan beskrive…. Jeg havde den gange, overhovedet ikke, fået mine trælse krøller under styr, min Adidas/Ball bluser og Levis 501 var ikke kønne, men det var altså smart den gang, og det må vidst være mit eneste forsvar…..

Men hvor om alt er, så er jeg flere gange på Instagram, og nu også efter søndagens indlæg igen, blevet efterspurgt, om jeg ikke godt vil fortælle om den dag, hvor jeg var statist i Beverly Hills 90210.

Historien starter med, at jeg i konfirmationsgave fik en tur til USA/Hawaii, og min bedste veninde var inviteret med. Det var i foråret 93 så vidt jeg husker (jeg fik nemlig også en kæmpe stor Brian Laudrup papfigur i konfirmationsgave, og jeg ved, at det var året efter EM 92) …. Her mangler igen en abe emojii der holder sig for øjnene…. Men lad mig nu bare fastholde i den ene af den tids pinligheder……

Vi var på den her fantastisk tur til USA, vi var i Disney, Universal, Hollywood blvd. , Beverlys Hills…. Og alt hvad man nu ellers skal se, når man befinder sig i LA. Denne dag var vi en tur på Venice Beach, vi parkere på stranden, og kort fra os ser vi 15-16 store TV vogne…. Min far ( som nærmest magnestisk bare styrer direkte derover ) finder lynhurtigt ud af, at de faktisk har optaget BH 90210 hele dagen her på stranden, og nu er ved at pakke ned….. Han er faldet i snak med en læge på settet, som naturligvis ikke kunne stå for, at de her to teenage piger fra Danmark var tæt på at besvime. Så vi fik på mirakuløs vis lov til, at møde op i Passedena dagen efter – her ligger det collage, som figurerede California Universety. Og her ligger også vejen hvor Walsh’s house og Dylans hus ligger…..

Vi mødte op kl. 06.30 dagen efter, og vi var med HELE dagen, vi stod bag kameraet, vi spiste tæt på dem når de havde pauser, vi fik sagt hej til Brandon, Brenda, Kelly, Steve, Claire og Cindy Walsh. Det var dem som var på settet den dag. Midt på dagen har ham lægen så fået arrangeret, at vi (min far, mor, Janne og mig) ligesom skal stå ved en mur og “hænge” ud…. Meget naturligt, og snakke….. uden lyd. Og mens vi står der, så skulle Steve og Brandon komme gående, og have en dialog om Chancellor Arnold. Scenen blev taget 6-7 gange, og så var det ligesom  det……

Dagen sluttede af med optagelser ude ved Claire og Chancellor Arnolds hus, det var en af de aller første afsnit, hvor Brandon er på “date” med Claire….

Vi var tilbage på hotellet ca. kl. 23.00 den aften….. Dagen efter var vi ude og se alle studierne, det være sig hele Walsh’s hus indvendig, Peach Pit, Kelly, Donna og Davids lejlighed og Steves Brotherhood……

Det var en fuldstændig VILD oplevelse….. Specielt dengang naturligvis, hvor Beverly Hills bare var på sit aller højeste….. Vi var helt høje i lang tid efter, og da vi kom hjem, fandt både TV2, Dr Radio og Billed Bladet frem til os…. Vi var simpelthen en hel lille historie…..

Nogle år efter var vi derovre igen, min far havde stadig kontakt med ham lægen, og vi fik lov at følge optagelserne endnu en dag, her fik jeg hilst på David også, jeg så Donna og Valerie og jeg så Sydney fra Melrose Place – som også var med i Beverly en overgang…..

Billederne her i indlægget er snuppet fra min telefon, hvor jeg har taget billeder af de fremkaldte billeder…. Derfor den dårlige kvalitet…. Jeg har mange flere, men de befinder sig hos mine forældre, så de er er ikke lige med i det her indlæg…. Men jeg tænker også, at det mest var historien I lige fandt interessant…..

Det er lidt sjovt med Beverly Hills faktisk, for den kører jo endnu, hver dag på Zulu, og det er helt sikkert, hvis jeg er hjemme, og har tid, så ser jeg det faktisk stadigvæk. Beverly Hills og Melrose Place var bare en virkelig stor del af min generations opvækst, og jeg glædes faktisk over, at den egentlig har succes endnu….. Jeg elskede den serie…..

27007_1345399788941_6781512_n

27007_1345399868943_245007_n

27007_1345399908944_8091643_n

 • Reply
  Heidi
  22. september 2015 at 12:45

  Det er sku da for stort…. :grinning: :grinning: :grinning: Tak for den gode historie, jeg er en af dem der efterlyste den. Elsker når folk har lyst til at dele livsøjeblikke, der lige giver livet lidt ekstra kant…. :smiley:

  • Reply
   Louise
   26. september 2015 at 20:26

   Heidi, du var med til at sparke mig tilbage til mit ubekymrede teenage liv smækfyldt med fede oplevelser. Tusind tak for det. Er glad for du synes om min lille historie 🙂

 • Reply
  Maria / Mamamaruska
  22. september 2015 at 14:02

  Fedt idlæg. Kan huske du har skrevet om det før (på ig i hvertfald)
  Elsker Berverly! Så den HVER torsdag i ungdomsklubben iført Ball sweat og leggins! Det var toppen af poppen 😉

  Må have været en fantastisk oplevelse – og jeg ser også stadig serien af og til. Hele min barsel med Harald ammede jeg mens den kørte over skærmen. Det var tider!

  • Reply
   Louise
   26. september 2015 at 20:25

   Ball bluser og handball special var bare the shit…. skøn skøn tid. Tak for dit skriv her på bloggen 🙂

 • Reply
  Marie T
  22. september 2015 at 16:16

  Ej hvor er det fedt for dig!! Din historie viser virkelig, at man nogle gange bare er SUPER heldig, hvor man lige står! Jeg misunder dig virkelig! Som du selv skriver, så er serien 90210 bare så stor og en del af enhver danskers liv! 😉 Tak fordi du deler din historie 🙂

  • Reply
   Louise
   26. september 2015 at 20:24

   Det var bare SÅ stort…. Og sjovt at man stadig her så mange år efter, faktisk stadig er lidt stolt af den oplevelse, selvom det faktisk bare skyldtes rigtig meget held og min meget talende og overbevisende far 🙂

 • Reply
  S
  22. september 2015 at 19:01

  Mhh, David Silver you gorgeos manboy <3

 • Reply
  Anna Svenning
  22. september 2015 at 20:55

  Sikke en FANTASTISK historie! Som gammel Beverly fan er det noget, jeg stadig kan drømme mig væk i. Jeg ville have været grøn af misundelse i 93, hvis jeg havde kendt dig der!
  Tak fordi du deler den.

  Kh
  Anna

 • Reply
  Anna Svenning
  22. september 2015 at 20:57

  Kan man for resten se dig i afsnittet? Hvilket nr er det?

  Kh
  Anna

  • Reply
   Louise
   26. september 2015 at 20:23

   Åh Anna, jeg kan simpelthen ikke lige huske hvilket et afsnit det er, altså nr. mæssigt. Men det er i den tid hvor Brenda spiller skuespil på det der teater, hvor hende den skøre prøver at snuppe hovedrollen fra hende. Og Claire er helt ny i serien. Giver det mening…. Jeg skal prøve huske skrive det på instagram hvis jeg lige ser når det kommer på zulu næste gang 🙂

 • Reply
  Libbie
  23. september 2015 at 8:20

  Sikke et FANTASTISK indlæg Louie og skønne skønne billeder når nu tiden var dengang *ti hi* Jeg elskede og elsker også den serie, de var så chikke og søde og man følte man var venner med dem.

  • Reply
   Louise
   26. september 2015 at 20:22

   Det var bare det største den gang…. Jeg ELSKEDE hver torsdag kl. 20.00, min mor og jeg fik en magnum og så beverly hills sammen…. så skøn tid

 • Reply
  Anja
  23. september 2015 at 10:03

  Hvor sejt! Fantastisk oplevelse du har haft. Jeg elskede også Beverly og Melrose – det var en stor del af min teenageliv.

  • Reply
   Louise
   26. september 2015 at 20:21

   Det var virkelig fantastisk den gang, og også lidt endnu…. ik 🙂

 • Reply
  Francesca
  28. september 2015 at 16:08

  Åhhh er stadig misundelig, brandon!! <3 Elsker stadig serien;-) Og sikke en oplevelse det må have været, og skønt minde at have..

 • Reply
  Elizabeth
  6. september 2018 at 21:18

  Wauw hvor cool. Jeg er årgang 1980 og var selv total fan af showet dengang. Det må have været den vildeste oplevelse ????.

  • Reply
   Mortilmernee
   6. september 2018 at 22:53

   Det var tæt på noget af det største man kunne opleve den gang 🙂 🙂

 • Reply
  Lars Hansen
  22. december 2018 at 14:14

  Der er nok ikke så mange mænd der ville skrive det, men er igang med at se serien igen for tyvende gang 🙂 Men det må godt nok have været en fed oplevelse at se/opleve det, især dengang hvor det bare var så stort. Fuglte selv med, og kan huske helt tilbage i 1993, hvor jeg begyndte for alvor at se det.
  Men fedt at høre sådan en historie, gid man næsten selv var teenager igen 🙂

 • Reply
  Mille emilie
  5. februar 2019 at 15:57

  JEG DØØØØR!!!! Hahaha… Elsker det her Louise. Jeg er giga Bev-fan <3 Jeg er din største fan nu! Haha..

  • Reply
   Mortilmernee
   6. februar 2019 at 14:05

   ha ha, hvor er det sjovt som sådan et opslag pludselig peaker igen 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar