Uncategorized

Så smuk en have kan være :-)

15. juni 2011

Her fra tidlig morgen… For ja, man er lidt tidligt oppe når man har en baby i huset 🙂 Og nu mens hun lige snupper en lille lur i sin barnevogn, så benyttede jeg tiden til at snap shutte et par skønne have fotos.

Man blir i så godt humør, når man ser hvordan farver og planter bare vikler sig rundt i hinanden her i forår/sommeren… Og se hvor smukt mine ærteblomster nu er begyndt at gro så fint i deres lille “hus”.

Og Pæonerne, åh jeg burde ta en lille buket indendørs, men jeg kan næsten ikke nænne det.

 • Reply
  Ævlebævle
  15. juni 2011 at 13:10

  sikke en fin have du har, jeg er også helt vild med ærteblomster og pæoner, blomster som dufter og ser smukke ud samtidig I like.

 • Reply
  ltjo79
  15. juni 2011 at 13:25

  tusind tak, ja det er så dejligt med haven her på denne tid af året. Det emmer af liv og vækst og masser af varme farver 🙂

 • Reply
  Thehuset
  20. juni 2011 at 23:02

  Smukke, smukke pæoner! Jeg nænner heller ikke helt at tage mine ind. De pynter så fint derude. Jeg kom lige forbi din blog og hopper da lige ombord som fast læser 🙂

  Mvh Laila

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar