Uncategorized

Efterår…. Snart jul….

25. november 2014

Det er i sandhed blevet efterår….. Måske er graderne varme, og vinden knap så kold, som forventet af November, men så stopper det positive vidst også om den vejrsituation.

Hele haven er fugtig, kold og våd…. Al ønske om udendørs leg, det er ikke eksisterende. Pigerne gider simpelthen ikke ud, når de har fri. Det er i sandhed et vådt efterår Danmark har budt på.

I fredags var der sol fra en skyfri himmel, og igår sneg sig en gylden stråle igennem vores stuer. Det er utroligt så savnet lyset har været, når man pludselig får en snert af det….

Igår var jeg en tur igennem haven, og skød et par fotos af de våde omgivelser…. Blomsterne er visnet ned, og regndråber smyger sig om det hele…. Smukt var det alligevel, i lysets skær, og frisk blå himmel over vores lille hus.

I den kommende weekend skal vi i skoven, og fælde juletræ. Vi glæder os alle ret meget, og faktisk, er vi ligeglade med hvad vejret byder på, vi glæder os bare til den oplevelse sammen….

For lige om lidt…. Der er det jul……

  • Reply
    Heidi (Egholmvej 16)
    26. november 2014 at 11:09

    Dejlige billeder… Jeg elsker nu alligevel denne årstid, også selvom det er vådt og koldt. Det er bare skønt at hygge og tænde lys indenfor og tage en varmt trøje på når det er koldt.
    Hilsen Heidi

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar