Uncategorized

Mere stilforvirring, det her er FANTASTISK

13. juli 2011

Idag regner det simpelthen konstant, man kan bare lige suse ud i klipklappere og putte baby Neel i barnevognen, og så suse ind igen… For et par timer senere at gøre det samme. Vejret er ganske enkelt ikke til andet end hygge.

Og her midt i al min hygge støder jeg så på endnu en fabelagtig blog, nemlig DENNE – jeg har ikke nået at læse den fra ende til anden, men hendes indlæg idag gjorde at jeg bare var FANGET… Og endnu en gang tænkte, hmm, burde jeg måske ændre stil, bare lidt 🙂 Eller måske bor jeg allerede lidt sådan, bare med lidt mindre sort…. ???

Jeg har længe prøvet at overtale min mand til tapet på den ene væg i vores spisestue, og efter mit besøg af Mette Helena fra retrovilla, er han faktisk blevet en anelse mere hooked. Utroligt som en med erfaring kan overbevise meget bedre end ‘en selv. Hun synes det kunne være fantastisk med tapet på den væg… Og faktisk har jeg også allerede udvalgt det, det hører i mere om. Men da jeg så de her billeder blev jeg endnu mere overbevist. Sådan en tapetvæg er ganske enkelt smuk. Og så blandet med det shabby chicce og det nye og fabric style. FEDT.

Prøv selv og ta en tur rundt på bloggen. Den er super inspirerende.

  • Reply
    Louise Hartmann
    13. juli 2011 at 19:06

    Ganske smukt med den væg! Og lækker blog – tak for tippet 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar