Uncategorized

LIEBE og en snert at Anne Black

12. juli 2011

Som i efterhånden er bekendt med, så ELSKER jeg Liebe, men også grebene fra Anne Black. De sniger sig ind flere og flere steder i mit hjem. Lige i øjeblikket går jeg og overtaler manden min, vil meget gerne have Liebe stjernegreb og ensfarvede greb blandet i hele vores køkken. Ej hvor kunne det bare være flot. Og så vil jeg gerne have bordpladen malet hvid…. Håber det blir et sommerferieprojekt, i hvert fald med malingen…. Grebene skal der lige spares sammen til.

Men igår fik jeg en lille smule Liebe post, synes jeg ville vise det frem, det er bare SÅ flot, den smukke sommerbuket i vasen er en af Mette Helenas fund i min have, den er bare så fin og tilfældig, håber den vil vare længe længe længe… Billederne taler for sig selv….

Og for lige at komplimentere Liebe en sidste gang, så sad jeg for nogle dage siden og bloggede, jeg faldt over Villasarah bloggen, ej hvor er den flot, og hun havde taget nogle skønne billeder en dag hun var forbi Susan Liebes shop. Jeg har fået lov at låne dem til mit lille indlæg her. Men se dem lige, flotte billeder i en fantastisk shop.

Jeg har desværre stadig selv til gode at komme forbi shoppen, håber virkelig snart der blir mulighed for det.

ha en dejlig dag derude 🙂

 • Reply
  Pernille
  12. juli 2011 at 12:48

  Hvor ser det bare super fedt ud med grebene på det gamle skab! Jeg ville også enormt gerne have skiftet grebene i køkkenet ud, meeen med 21 greb bliver det jo over 1500 kr. Jeg drømmer om de koster en 10'er stykket 😉 MVH Pernille

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  12. juli 2011 at 12:54

  Den vase med sådan gule dråber ligner det nærmest, er det en house doctor sag? Den er jeg lidt vild med…. 🙂

 • Reply
  Louise
  12. juli 2011 at 15:41

  Pernille, ja er det ikke flot, jeg følte også næsten de greb var LAVET til mig skab… Det ku ikke gøre flottere :-9 🙂 Og du har ret, det er SÅ dyrt at skifte hele køkkenet, jeg har dog "kun" 14 stk. Men det er sandelig også en udskrivning i sig selv, jeg sparer lidt hver måned, så håber faktisk jeg har råd til august.

  Rakel. Ja den vase er også en af mine favoritter, den er fra casalinga, den kan fåes mange steder. Du har da også lidt fra hende i forvejen, har du ik?? Hun laver også meget flot hende Trine :-)mønstret hedder Egg

 • Reply
  Pernille
  12. juli 2011 at 16:36

  Årh jeg håber du får råd, det ville bare være så flot 🙂 Så må du lige flashe køkkenet her på bloggen. I den her omgang "nøjes" vi bare med ny kogeplade, ny ovn, nye bordplader og ny vask. Det er det, der sker, når ens komfur går i stykker. – Pernille

 • Reply
  Mama Lola
  12. juli 2011 at 17:14

  Hej Louise:)
  Åh ja grebene vil være så flotte…. Det gad jeg også, men har droppet ideen da der måske er mange farver i køkkenet i forvejen:)
  Elsker også Liebe og når jeg er ibutikken kan jeg næsten ikke gå derfra:) man kunne jo bo der…
  Vasen er jeg også forelsket i – har dog kun set den i blå og elsker den:) den står på ønskesedlen til jul:)

  God dag:)

 • Reply
  Louise
  12. juli 2011 at 19:20

  Pernille: Det var sandelig da også noget af en omgang i der har været igang med, hold da op… Kan godt forstå du så lige tænker der skal spares lidt. Men måske om lidt tid så 🙂

  Mama Lola: ja det ville bare blive SÅ fint, det er jeg også selv temlig overbevist om. Jeg kan ikke rigtig få farver nok ind her hjemme… Men det at bordpladen blir hvid, det tror jeg gør, at det slet ikke kommer til at se rodet ud…

  Jeg skal bestemt nok flashe billeder når det er færdig, men der går nok lige nogle uger.. Nu skal jeg først ha manden helt 100 % overtalt til at male bordpladen 🙂

  Ja den Liebe shop håber jeg virkelig også snart jeg får mulighed for at komme forbi, og alle de andre der ligger i det område.

  I blå må den helt sikkert også være fin, men nu er blå en af de farver det ikke helt er flyttet ind hos mig endnu, så her blev den gul 🙂

 • Reply
  Pia (mum22boys)
  12. juli 2011 at 20:37

  Har samme svaghed som dig kan jeg se :o) Er også vild med svalerne i din header, er de også dem fra Liebe? Tak for kigget på en hyggelig blog.

 • Reply
  Lena
  12. juli 2011 at 20:49

  Lækre sager :o) Glæder mig vildt til at se boligrepotagen fra dit hjem.

 • Reply
  Louise
  12. juli 2011 at 20:55

  Pia – ja det er noget af svaghed man har sig der :-9 Den er ikke helt billig …. altså… Men gud hvor er det bare flot.

  Svalerne i min header er også fra Liebe ja, casalinga laver dog nogen helt magen til… Men prisen er den samme, så det er vidst hip som hap hvilke man vælger. Jeg ønsker mig bestemt flere, har mange små steder hvor de ville pynte så fint.

  Lene: Tak skal du ha, ja glæder mig også selv rigtig meget. kan slet ikke vente…

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  13. juli 2011 at 0:08

  Tak for det.. den mindede mig sådan om en housedoctor sag de har lavet i lidt samme farver med æbler, tænkte det måske var samme mønster, men kan godt se nu du siger det at jeg har set den før, men måske bare i blå grønne farver kan det ikk passe… Havde håbet det var house doctor= lidt anden prisklasse.. 😉

 • Reply
  Louise
  13. juli 2011 at 11:22

  Ja det er faktisk rigtigt, den kunne godt minde om den, den er også rigtig flot, har dog ikke stødt på den længe. Og ja, en helt anden prisklasse 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar