Uncategorized

Sommerhus og fødselsdag

25. juli 2011

Så er vi hjemme fra nogle dejlige dage i sommerhus. Synes godt nok ikke vejrguderne var med os… OVERHOVEDET…. Men det er desværre en af de ting man intet kan stille op overfor.

Vi havde nogle skønne dage, totalt afslappende, man tvinges til at slappe meget mere af, når man ikke befinder sig der hjemme. Man har ikke lige en vask der skal over, en opvasker der skal tømmes, en stue der skal støvsuges osv osv osv. Man kan ligesom bare VÆRE. Det nyder jeg utrolig meget, og er af samme grund blevet meget glad for at være i sommerhus. Det er først her hvor vi har fået de to smuksakker, at vi er blevet sommerhus-folk. Det er meget nemmere og hyggeligere når børnene er så små.

Igår havde jeg simpelthen også fødselsdag, hvor gammel jeg blev undlader vi lige at komme ind på !!!! Men selvom man blir rigtig gammel efterhånden, så er det stadig dejligt at blive fejret. Der var familie og venner omkring mig det meste af dagen.

Som i sikkert husker fik jeg mit smukke Giraf maleri på forhånd, så det var ikke det helt store gavebord igår, men synes alligevel jeg fik fine ting. Lidt loppefund blev det også til på sommerhus turen, så tingene er bare blandet på billederne 🙂

Men desværre må man også sige, at her i weekenden skete noget ganske forfærdeligt i Norge, der var ikke andet end DR1 og TV2 i sommerhuset, og hele lørdag kørte DR update på fjernsynet. Man var fuldstændig rystet og ulykkelig over alt hvad man så. Mine tanker og følelser er hos jer i Norge.

 • Reply
  Mette
  25. juli 2011 at 13:47

  Stort tillykke med fødselsdagen forleden! Er også selv kommet dertil at sommerhus-ferie er lykken med små børn. Det ser ud til at I har haft en dejlig ferie, på trods af vejret. Kh. Mette

 • Reply
  Annette
  25. juli 2011 at 16:04

  Hej din lille farvelade…:o)

  Tillykke med fødselsdagen igår, det kunne jeg faktisk godt huske, da jeg så dit indlæg…
  Håber du havde en dejlig dag, selvom vejret var skidt…
  Ja, alt andet blivet sat i perspektiv, når noget så forfærdelig sker som i Norge.

  Klem og kram
  Annette

 • Reply
  Louise
  25. juli 2011 at 21:11

  Mette – ja det er en fantastisk måde at hygge og slappe af på…. Vi håber dog snart vi rammer lidt bedre vejr når vi sådan kommer afsted. Det må blive næste år.

  Annette – Tak skal du ha :-9 Havde en dejlig dag med familien omkring mig, og fine gaver.

  Men korrekt, dagen i fredags hang noget i luften, utroligt så påvirket man er af det frygtelige der er sket.

  KH Louise

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  26. juli 2011 at 19:38

  Åh altså, lige et forsinket tillykke med fødselsdagen. Godt du havde en god dag trods det hæslige efterårsvejr!

 • Reply
  Ævlebævle
  26. juli 2011 at 22:35

  En lidt sen tillykke med fødselsdagen, men håber i havde en god dag. skønne billeder det ser rigtig hyggelig ud og jeg er helt vild med de brikker du har fundet.

 • Reply
  Kamilla
  27. juli 2011 at 0:26

  Håber I har haft en god ferie. Jeg har givet dig en award – jeg ved godt at du har fået den én gang, men var simpelthen nødt til at give dig den endnu engang.. jeg er vild med din blog og elsker at følge med herinde.
  Mvh Kamilla 🙂
  Se linket om din blog her:
  http://diary.dk/blogaward-til-mig

 • Reply
  Louise
  27. juli 2011 at 11:28

  Hej alle

  tak skal i ha, jeg havde en rigtig dejlig dag.

  og ævlebævle… ja de brikker de er helt fantastiske, var også meget lykkelig for fundet af dem 🙂

  Kamilla, tusind tak skal du ha, jeg kigger forbi bloggen om lidt. Er meget beæret :-9

  kh Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar