Uncategorized

Efterår er ganske smukt

12. september 2011

Jeg står inde i køkkenet og kigger ud i haven, og her ser jeg denne smukke busk, som er på vej ind i efteråret. Og selvom regnen siler ned, så måtte jeg ud og forevige øjeblikket. For gud hvor er den egentlig smuk. Alt det spil der kommer i bladene her i efteråret, det er virkelig smukt…. Glæder mig faktisk til at se mere efterår gennem kameralinsen.

Og når ja, så er jeg altså røget back to basic her på bloggen….. Trængte til lidt forandring. Der var for meget rødt og orange for mig i det ny look!!!! Så nu ser her sådan her ud lidt… Håber ikke i blir alt for forvirrede over mine frontskift!!!

 • Reply
  Anonym
  12. september 2011 at 13:26

  Smuk er naturen – og så end da lige udenfor din dør.
  Jeg synes dit look på bloggen er smukt. Jeg kan især godt lide din baggrund – den er dejlig rolig og gode farver sammen :)H
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Auvills univers
  12. september 2011 at 13:58

  Jeg var også i haven den anden dag og tag nogle fine billeder. Jeg elsker efteråret:-)

 • Reply
  Louise
  12. september 2011 at 15:05

  Ja den er fin at kigge på her fra køkkenvinduet, og vinterhaven:-9

  Jeg tror os jeg sys her er hyggeligt nu… Tapetten er jeg også helt tosset med, en af ønskerne til de der vægge her i huset:-)

  Auvillis, er det nogen vi må se???

 • Reply
  Marolle
  13. september 2011 at 7:50

  jeg elsker også efteråret og alle dets farver. Elsker at gå ture i skoven om efteråret 🙂
  og hvor er her hyggeligt herinde. Jeg skifter også tit 😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar