Uncategorized

Julen sidste år…

9. november 2011

Meget er jo sket i vores hjem siden julen sidste år, sad netop lige og kiggede lidt billeder fra min julepyntning 2010. Det er sjovt at se, den gang synes jeg julepynten fyldte meget, nu synes jeg næsten ikke jeg kan få øje på den 🙂

I år er jeg lidt spændt på hvordan julen skal se ud her hjemme, jeg kan ikke helt finde ud af det, men det blir nok en go mix af lidt af det hele… jeg er ikke til en slags stil mere, nu kan jeg li en masse forskelligt, og det skal julen nok også afspejle.

Jeg har utrolig meget maileg-jul, og det synes jeg stadig passer rigtig hyggeligt ind…. samtidig inspireres jeg allerede rigtig meget af jer blogdamer…. dejligt. Det hjælper sådan til at finde en masse lækre ny detaljer, uden det koster en formue, og uden man skal købe ret meget nyt. Det har jeg nemlig ikke lyst til. Er ligesom nået til en tid, hvor jeg kan nøjes med det vi har, og så bare tilføje en smule hvert år… På den måde kan man også forny sig lidt hvert år, men samtidig bevare de sjove ting der har fulgt en fra start…. Eller i hvert fald siden jeg flyttede hjemmefra og startede mine egne juletraditioner.

Her er lidt af julebillederne fra sidste år, bare for sjov 🙂

 • Reply
  Belinda
  9. november 2011 at 14:16

  Hvor ser det bare SÅ hyggeligt ud – og så er der endda sne uden for 🙂

  Jeg har desværre ikke meget julepynt, da jeg for nogle år siden fik stjålet næsten alt det jeg havde med hjemmefra 🙁

 • Reply
  Kirkesjov
  9. november 2011 at 14:28

  Hvor er det vildt så meget, der er sket med jeres hjem på et år! Jeg er bange for at man ikke ville kunen se forskel på tilsvarende billeder af mit hjem – ha ha… Men fint juelpynt. Er spændt på om du så går helt bananas i år i retrojulepynt, keramikophæng, hæklede juledimser – eller om Maileg og de andre nisser forbliver på tronen.

  Kh. Mette

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  9. november 2011 at 14:38

  Det er utroligt så meget så meget, du har ændret stil. Jeg synes, at dette er helt vildt gennemført, men jeg foretrækker selv mere farver og finurligheder (men det ved du jo). Glæder mig til at se, hvordan du får pyntet op i år:)

 • Reply
  Davids Engle
  9. november 2011 at 14:44

  Jeg synes det ser superhyggeligt ud. Jeg glæder mig til jul og røde farver (blandet med lilla og lyserød og blå og pasteller og….:-))
  Knus

 • Reply
  Anonym
  9. november 2011 at 15:12

  Hej Louise.
  Tak for dejlig inspiration. Jeg er også helt tosset med Maileg nisser. Og sikke fint det ser ud på jeres spisebord. kan rigtig godt lide krukker med kogler i.. det ser bare så smukt ud og minder mig om julen.
  God onsdag.
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Julia Runge
  9. november 2011 at 16:29

  Hold fast hvor er der hvidt i forhold til den indretning du har nu! ;o) Vildt! Og hvor ser der bare hyggeligt ud 😀

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  9. november 2011 at 17:24

  Hold da helt op en forskel!!!!!

  Jeg er vild med farver, men… denne indretning er meget mere MIN STIL, og jeg kan se, at du har en del gamle ting som jeg også har – det er lidt sjovt. (Tror forresten jeg har skrevet det før, for nogle mdr. siden). 🙂

  Jeg er blot ikke specielt begejstret for Maileg ganske enkelt fordi det er stangvarer så det batter, og i mine øjne mister det derfor charmen og bliver uninteressant. Og nisser er SLET IKKE mig! Så hellere Engle. 🙂

  Men oliventræ, gamle potter med masser af patina, gl. skrammede møbler, fattigmandssølv, gl. akvarium etc. etc., dét er SÅ FLOT! (Og så er jeg altså ret misundelig m.h.t. jeres veranda. WAUW!)

  Er spændt på, hvad du vælger af pynt i år!

 • Reply
  Camilla
  9. november 2011 at 19:20

  Wauw hvilket smukt julehjem!

 • Reply
  Louise
  9. november 2011 at 19:35

  Belinda – tak for det 🙂 🙂 men sikke trist du sådan har fået stjålet al ting… tanker til dig.

  Mette – Maileg kommer helt sikkert frem, jeg er stadig glad for det, har dog ikke tænkt mig at få flere af dem ind…. SÅ hellere lidt nyt… men lad os se hvor jeg overhovedet kan finde plads til det :-)… og ja, forandringen er vidst i grunden ret stor…

  Anna – ja det er netop pga. den store forandring jeg valgte at lave indlægget, det er lidt vildt… især når der så os er sne udenfor, gud hvor har vi dog boet hvidt…. jeg husker det næsten ikke 🙂

  Davids engle – jeg glæder mig også til alle de fine farver du nævner der. Der blir mere af den slags i år :-9

  Lisa – jeg husker også, at jeg sidste år var specielt glad for pynten på spisebordet…. har netop fået nyt boligmagasin ind af døren… håber at finde inspiration til en ny i år 🙂

  Julia – Ja, forandringen er stor, undres også helt selv når jeg ser dette… Men flot var det… ku dog ikke tænke mig at få det tilbage… endnu 🙂

  Lisbeth – ja du har skrevet det før 🙂 Men når man er til denne stil, så er det jo også nogle bestemte slags ting man gerne går efter. Det fede ved det er dog, at man sjældent kan finde det helt ens, og på den måde var man alligevel lidt sin egen… det ku jeg godt li… desuden kender jeg ikke mange der boede som os… Kender dog overhovedet heller ikke nogen der bor som vi gør nu 🙂 Maileg overlever skam her, jeg kan godt li dem… men du har ret, de er blevet lidt mere allemandseje, og det gør dem mindre attraktive, men i de rette rammer (som jeg selvfølgelig synes vi selv har :-)) der er de nu stadig ganske hyggelige… I år blir de dog mikset med lidt andet… ved bare ikke helt hvad endnu…

  Verandaen har min kære mand somend bygget, den var her ikke da vi flyttede ind, der var bare ærtesten som terrasse, og der var langt ned til den 🙂 Terrassen elsker vi også selv… eller verandaen som du kalder den.. ha ha…

  Camilla – tusind tak, dejligt at ha besøg af dig her inde… Jeg er MEGET begejstret for at læse med hos dig 🙂

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  10. november 2011 at 13:35

  Hej Louise.

  Hvor er det bare super hyggeligt.

  Knus Susi

 • Reply
  Marolle
  10. november 2011 at 18:17

  wow sikke en forskel! det er godt nok hvidt. Jeg kan meget bedre lide den stil du har nu 😉 selvom det stadig ser stilfuldt og gennemført ud.

  Jeg er også spændt på at se hvordan du pynter op 🙂

 • Reply
  Tine
  11. november 2011 at 8:42

  Wow en forskel Louise! Det var da helt vildt! 🙂

  Det var meget hvidt før, så vil ærligt sige, at jeg synes det pynter dit hjem med nogle farver. Dog var det også flot før, bare meget hvidt. 🙂

  Kram

 • Reply
  Louise
  11. november 2011 at 8:59

  Susi – Ja jeg tænkte du nok ville kunne ha elsket det… Det syner også meget mere hvidt på billeder end det egentlig var:-)

  Marie – Jeg kan også meget bedre li det vi har nu… det ligner at her rent faktisk bor nogen 🙂 🙂

  Tine – Ja, det er lidt vildt…. der er sket meget….Og kan lige pt også meget bedre li det som det er nu… Men min indretningsveninde (anette fra ezpace) hun mener jeg går tilbage til rødderne, men først når børnene er større, og ligesom ikke har legetøj over alt mere. Så tror hun jeg får behov for at få farverne mere ud…. Er spændt på at se om hun får ret 🙂

 • Reply
  Dorte
  8. marts 2018 at 13:29

  Elsker dit maileg, så tænker du at sælge så sig endelig til 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar