Uncategorized

Vi juler….

25. november 2011

Så er der julepyntet i underetagen…. pyha…. det tog da sin tid….. Og mens jeg gik og syslede med det hele, så kreerede min kære mand både adventskrans og smuk cirkel i ståltråd med perler på….. Ganske ganske vidunderlige… han er nu dygtig min mand 🙂

Glædelig jul til jer derude

 • Reply
  Randi
  26. november 2011 at 7:20

  Så herlige bilder 🙂

 • Reply
  betine
  26. november 2011 at 9:01

  Ih, hvor ser det bare helt vildt HYGGELIGT ud… Jeg håber I får en magisk december – du har da i hvert fald skabt rammerne til det 🙂

  Stort knus fra mig

 • Reply
  Julie
  26. november 2011 at 9:18

  Synes godt om! Hvor skal julesokkerne hænge?

 • Reply
  Anonym
  26. november 2011 at 10:11

  Ej hvor er det hyggelig…!!! Elsker alle farverne;o)
  Hilsen Alice

 • Reply
  Dorte
  26. november 2011 at 12:20

  Super hygligt – ved ikk hvor meget af julepynten jeg ser når jeg kigger billederne – men ser farver, masser af farver – og det gør mig altså bare i super godt humør;) Behøver ikke boligblade for at lade mig inspirerer – det er nok med din blog hihi…..

 • Reply
  Tina
  26. november 2011 at 12:42

  Dejligt – SKAL altså også snart ha pyntet op og i bor fantastisk hygsomt 🙂

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  26. november 2011 at 15:03

  Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Jeg mangler lige lidt blomster og lidt grønt, så er jeg ved at være der…
  Så kan man begynde at koncentrer sig om jule bagningen.

  Ha´en dejlig weekend.

  Knus Susi

 • Reply
  Ævlebævle
  26. november 2011 at 22:18

  uh dejlig med indlæg fra dig igen og så dejlig at se at du har fået pyntet op, håber den skønne julestemning også er kommet. Så mange fine ting du har Louise, det er sådan nogle billeder man kan kigge længe på og blive ved med at finde nye spændende ting.

 • Reply
  Louise
  28. november 2011 at 9:54

  Randi – Tusind tak

  Betine – Tusind tak, sys også her er vildt hyggeligt, dejlig jeg har december med til at nyde det hele…. Der ser også ud til at være blevet noget hyggeligt hjemme hos dig 🙂

  Julie – ja det er top fint… og de smukke sokker, regner med de skal hænge på det hvide skab i stuen… De skal i hvert fald kunne ses hele tiden.

  Alice – Tusind tak skal du ha, er også glad for farverne.

  Dorte – Min mor sagde præcis det samme da hun så billederne og da mine forældre var forbi igår…. det plejer jo at kunne ses meget tydligere når her blir pyntet, men de minkler ligesom bare ind nu.

  Tina – vi er også rigtig glade for det :-9

  Susi – uha julebagning… det har jeg faktisk aldrig rigtig gjort det i… Men det kan være i år skal være året 🙂

  Jeanett – Tak hvor er du sød, er glad for at høre dine ord. Og tak for din søde mail. Du hører fra mig en af dagene.

 • Reply
  Laila
  28. november 2011 at 21:47

  Dejlige billeder – jeg kan nu sagtens få øje på julepynten mellem dine skønne ting – og du juler, som jeg også kan li' det, hvor less is more 😉 Kan se, at du har fået fat i en gul Norsu elefant – Filip fik en grøn i dåbsgave – den er bare så fin :O)

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  29. november 2011 at 11:26

  Ihh Louise

  Hihi, jeres hjem er simpelthen så farverigt, at julepynten jo nærmest forsvinder eller i hvert fald ser ud som om den bare hører til som en del af dagligdags-indretningen. 🙂 Herhjemme har vi ikke engang en adventskrans endnu. Det må vente til eksamensprojektet er afleveret og jeg kan tænke på andre ting.

  Glædelig jul til dig også!
  Kh Line

 • Reply
  Louise
  29. november 2011 at 12:08

  Laila – Tak for de søde ord… jeg sys nu bestemt også sagtens jeg kan se julepynten…. føler mig i hvertfald IKKE alene i disse dage, der er masser af nisser til at holde mig med selskab… Og ja, Merle fik den i fødselsdagsgave, det er dog en af de nye… ville gerne ha haft en til Neel også, måske det blir til januar hvor hun fylder et år 🙂

  Line – TRO mig…. den forsvinder ikke når man befinder sig i det… Rummene her er ikke så store, så man fornemmer i den grad julen… Men du har ret, i forhold til sidste år, så ses det ikke helt så tydeligt… selvom her er præcis lige så meget, og lidt til :-9

  PS – jeg ELSKER din blog og dine kreatiner… du er bare SÅ DYGTIG.

  KH louise

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  29. november 2011 at 19:31

  Årh, du er sød… 🙂 Du er også min absolut favorit kommentator (kan man kalde dig det?) for du lægger altid de sødeste kommentarer og en masse af dem 😀

  Og så er der jo en grund til at jeg læser med her – elsker nemlig din blog retur eller 'lige over' som de ville sige her i byen 😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar