Uncategorized

julestemning og stolt mor

13. december 2011

Her til morgen har vi været til 3 måneders samtale i børnehaven…. Ihh så synes med pludselig ens “lille” pige er blevet så stor. Og det var kun rosende ord de havde omkring hende.

En lille glad pige, fyldt med energi, populær blandt de andre, energisk, fuld af gå på mod og bare super velfungerende…. De rosende ord ville ingen ende tage.

Vi var så stolte, og SÅ glade for at høre det. Bevares, vi synes da hun er glad og skøn og dejlig når hun kommer hjem, men at høre, at hendes dage bare er SÅ gode, det var simpelthen så skønt at høre.

Så nu ved jeg, at begge mine piger er landet nogle helt fantastiske steder…. Det er da i sandhed en go viden at ha, når nu man skal til at forlade den skønne hjemlige base…. I hvert fald i dagstimerne.

MEN… jeg har da lige lidt over 3 uger endnu, faktisk præcis 3 uger på torsdag… Ikke fordi jeg tæller…. Eller jo, det gør jeg, faktisk både timer og minutter….. Men det ved i….

Her er dog en lille smag på, hvordan mine morgener ser ud her i december. Efter aflevering af Neel ( Jesper afleverer Merle), så kommer jeg hjem, tænder lys og lander i sofaen….. Hygger og læser og får mig lidt morgenmad….. Det er i sandhed livet….. Gid det måtte vare ved på denne måde….

Og så lige et billede af hende min lille stolthed 🙂
?
 • Reply
  Mia
  13. december 2011 at 9:46

  Lyder bare dejligt. Det er SÅ vigtigt at man kan aflevere sine børn og vide at de får en god dag. Uh, jeg kunne godt gå hjemme hver dag… Sikke mange ting jeg ville få syet:0)
  God dag Louise
  Kh Mia

 • Reply
  Ævlebævle
  13. december 2011 at 9:52

  Kan godt forstå at du er glad og stolt, det var virkelig også en dejlig besked at få. Kan se at du nyder dagene, dejligt.

 • Reply
  Christina
  13. december 2011 at 10:01

  dejligt at høre fra dig 🙂

 • Reply
  Oprettet af RikkeRøjkjær
  13. december 2011 at 11:18

  Hvor er det dejligt, at du formår at nyde dagene inden det virkelige liv går løs igen.
  De der guldstunder skal man holde godt fast ved.
  RikkeRøjkjær

 • Reply
  Therese
  13. december 2011 at 11:54

  Åh ja, livet som hjemmegående husmor kunne nogle gange være tiltalende ;o) Meeen…. I længden tror jeg, at jeg ville mangle den der voksenkontakt ;o) Jeg er forholdsvis ny læser her på din blog, så ville lige givemig til kende…

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  13. december 2011 at 11:59

  Kan godt forstå i er glade.
  Det er altid rart at høre ens børn har det godt.
  Hyggeligt ser det ud, kan godt frostå det er svært at forlade den hygge.

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

 • Reply
  pippilotta
  13. december 2011 at 14:38

  I LOVE your blog!
  Eva

 • Reply
  Helle Jakobsen
  13. december 2011 at 16:31

  Uuh det ser så hyggeligt og varmt ud hjemme hos dig hver gang du viser billeder. Det emmer af varme og tryghed og det, kombineret med dig som mor, er jo netop med til at skabe dine børn, så de trives og er glade børn. Nyd de sidste uger og brug dem med omhu. kh Helle

 • Reply
  Mette Kathrine
  13. december 2011 at 20:41

  Hvor dejligt 😀 Det er altid skønt at høre godt om ens børn! Og sikke nogle hyggelige morgener…. nyd dem mens du kan 😀

 • Reply
  Christina Ravn
  13. december 2011 at 22:08

  Sikke en drøm af decembermorgener 🙂 Mine minder en lille smule om, jeg har dog en baby hjemme, men når man har 4 unger er det også ro i huset, men kun ét barn, hihi 🙂

  Og sikke en masse dejlig ros om jeres søde Merle-pige, du har god grund til at være stolt!

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  14. december 2011 at 8:43

  Ja det går stærkt, når først de små er kommet i institution, så kan man lige pludselig ikke forstå hvor meget de har lært og forstår – men det er altså også ret skønt synes jeg.

  Rigtig god dag kære 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar