Uncategorized

Det skal være skidt før det blir godt….

29. januar 2012

Siger de kloge…. Og lige pt. der har de godt nok ret….. Sådan her så der ud igår, idag er alt flamingo allerede lagt i 33 cm lag over det hele. Han er sej min mand, og han er hurtig…. Ville godt nok gerne hvis han ku dele lidt ud, af alt det der energi….. Men lige nu, der nyder jeg at det skrider frem af…. I næste uge blir der støbt…. Jeg glæder mig.

 • Reply
  Michelle Faber
  29. januar 2012 at 21:33

  Det ser spændende ud:-) og det er imponerende så effektiv han er!! Fandt I ud af hvilket gulv I skal have derude?
  Kh Michelle

 • Reply
  betine
  29. januar 2012 at 22:25

  Sikke et arbejde… Pyh – jeg tager hatten af for ham (altså, hvis jeg havde en hat)

  Forhåbentlig har I også tid til at få slappet af midt i alt det hele?

  Knus!

 • Reply
  Mama Lola
  30. januar 2012 at 8:35

  Spændende Louise i ja en effektiv mand du har dig:) min brokker sig over et på huller så har han det hårdt;) hi hi

 • Reply
  Belinda
  30. januar 2012 at 8:52

  Hold da op. Hvad var der før siden han har gravet så meget ud?

 • Reply
  Louise
  30. januar 2012 at 9:08

  Michelle – Ja han er flittig min kære mand 🙂 Lige pt støber vi et flot gulv, og ser hvordan det ser ud… men det blir gjort plads til evt. trægulv…

  Betine – Hmm jeg sys ikke man slapper meget af når det er weekend, man er på med tøserne hele tiden. Heldigvis (for mig) arbejder Jesper kun i vinterhaven om aftenen når de sover, så der slapper jeg i hvert fald af 🙂

  Vicki – Han er SÅ effektiv, det er dejligt… og jeg nyder det… nu glæder vi os til at se det færdige resultat, og til at komme på plads igen.

  Der var bare jord og fliser… det var bare en udestue i helt gamle dage… men efterhånden er alt sat i stand.

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  30. januar 2012 at 10:00

  Det ser lovende ud.
  Ja! de kære mænd knokler bare derud af, ved heller ikke hvor de får alt den energi fra.
  Jeg ville også gerne have bare lidt af deres.

  Glæder mig til at se det står klar.

  Ha´en dejlig uge.

  Knus Susi

 • Reply
  Line
  30. januar 2012 at 10:51

  Det skal være skidt før det bliver godt – det er lige hvad det skal!
  Sådan lød sætningen også i mit tidligere indlæg, for vi har i nu 3 uger lavet soveværelse, børneværelse og gang på overetagen. Vi flytter heldigvis ovenpå i weekenden! Øj, hvor jeg glæder mig! Så kender alt for godt til byggestøv, rod og svineri. Men godt vi har nole dygtige mænd, som er hurtige. 🙂 Glæder mig til at se det færdige resultat hos jer.

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  30. januar 2012 at 12:14

  Hvad pokker har I dog gang i Louise? Er det udestuen der skal isoleres eller hvad? 🙂 Ligner et projekt, som jeg på ingen måde misunder lige på stående fod… til gengæld glæder jeg mig godt nok til at se det færdige resultat og det (måske epoxybehandlede) betongulv?!

  Håber du har det godt kære Louise og passer godt på dig selv. Klem fra Dorte

 • Reply
  Michelle Faber
  30. januar 2012 at 20:58

  Det bliver spændende at se hvor I ender:-) jeg så faktisk engang et afsnit af Fra Skrot Til Slot, hvor de tog nogle kvadratiske betonfliser, som egentlig var beregnet til udendørs brug, og brugte til indendørs gulv. De gav dem epoxy og de fik et super fedt og råt look. Det giver sikkert samme effekt med et støbt gulv. Glæder mig hvertfald til at se det:-)

 • Reply
  Jeanette
  3. februar 2012 at 18:03

  Hej Louise! Først og fremmest: tak for en fantastisk blog! Dernæst: Bare rolig – det skal nok blive godt! Vi har lige renoveret 80 m2 i stueetagen, hvor alt nærmest var rykket ned, gravet op mm, og det er blevet super! Så det er rigtig nok: Det skal være skidt før det bliver godt! Vh. Jeanette

 • Reply
  Louise
  3. februar 2012 at 19:31

  Jeanette – Tusind tak, og velkommen til 🙂

  Spændende projekt i også har været igang med der… Måske du viser frem

 • Reply
  Jeanette
  4. februar 2012 at 11:19

  Det gør jeg helt sikkert! Er ved at få bloggen op og køre:)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar