Uncategorized

Interwiew med mig….

30. juni 2014

I øjeblikket står vores lille hus ret meget på hovedet. En mange årig drøm er ved at gå i opfyldelse, vi er simpelthen i gang med at få nyt køkken…… Jesper ordner det når han har fri fra arbejde, så det sker i det tempo han nu engang orker…. Men derfor har jeg heller ikke så mange bolig billeder at vise i øjeblikket. Vi roder….. Og det er helt okay 🙂

Men i weekenden var jeg lidt stolt af mig selv…..Bloggen detydre.dk udgav et interwiew med mig. Vi har skrevet en del frem og tilbage over de sidste uger, og jeg har selv leveret billederne. Men Kaare, som bla. står bag bloggen, han har sat det op og lavet interwiewet. Jeg er faktisk ret stolt af resultatet, og hvis i har lyst, så kan i altså læse det lige HER .

I forlængelse af mit indlæg for nogle dage siden, der vil i også læse, at jeg faktisk har fået job…. Jeg afslører dog ikke helt endnu hvor det er, det er nemlig hele 2 forskellige steder….. mere om det om et par dage…..

 • Reply
  Ditte Buus
  30. juni 2014 at 17:02

  Stort tillykke. Det vil jeg glæde mig til at høre mere om. 🙂

 • Reply
  milkogco.com
  30. juni 2014 at 19:36

  Hej.

  Jeg læste det og syntes det var rigtig fint og med fine billeder. Jeg tror jeg skal tilbage og se noget af din gamle retroindretning, jeg har nemlig lidt svært ved at forestille mig det, nu der ser ud som der gør nu. Så jeg må i dine gemmer 😉

  Tillykke med jobbene, så godt at du fik det til.

  Kh Camille Milk
  http://www.milkogco.com

 • Reply
  Anja
  1. juli 2014 at 9:23

  Ihh tillykke med jobbene, det er da super 😉

 • Reply
  Louise
  1. juli 2014 at 11:04

  Tak piger…. det er rigtig fint med jobs….. Ikke en helt konkret og holdbar løsning, men den er meget meget bedre end den situation jeg er i nu:-) Lover at skrive om det om et par dage 🙂

  Camille…. Ja retro bølgen, den skal du vidst langt tilbage i gemmerne efter… Men de er der 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar