Uncategorized

little pieces og LP BOYS….. UDSALG

24. juni 2014

De fleste der følger mig på Instagram har nok opdaget, at jeg har en lille kærlighed for Pieces, og nu må jeg altså indrømme, samme kærlighed har ramt mig på deres tøj til børn. little PIECES kører lige nu udsalg med priser helt ned til -70%. Jeg har naturligvis selv været forbi op til flere gange, men jeg tænkte jeg lige ville dele det med Jer.

Little Pieces og LP Boys er designer tøj til piger og drenge fra 3/4 år og op til 11/12 år. Tøjet bliver designet med unikke illustrationer og skæve detaljer, og så er der fokus på at producere tøjet i lækre kvaliteter til fornuftige priser. Tøjet sælges bla. via deres egen webshop www.littlepieces.dk Når man bor i en lille by som mig, så er det altid dejligt at finde gode webshops med gode priser: Noget der også er værd at nævne er, at little pieces har både fri fragt og fri returret. Det er i sandhed en service man ikke finder ret mange steder.

Her i huset har jeg to tøser der er lige så stor fan af leopard print som mig, og jeg har i den grad shoppet leopard til tøserne….. Man fornemmer nok her hvor seje de begge synes de er 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar