Uncategorized

Fine æsker…

5. februar 2012

Se nu lige de her æsker, de er da simpelthen for lækre.

Jeg har set mange forskellige her i blogland, men især Rakel havde en jeg var vild med. Den øverste her, den ligner den ret så meget.

Og så må jeg igen tilstå, jeg har ikke lavet dem selv, det er min kære mand der har været igang…. Jeg ved ikke helt om det er tålmodigheden jeg ikke ejer, eller hvad det er. Men i hvert fald, så er han meget meget bedre til det end mig.

Og nu til noget “morsomt”. Jeg skal på krea hygge visit næste mandag, og her har jeg så fået til opgave, at komme med en hjemmelavet ting….. JESUS tænkte jeg så….. Hvad dælen stiller jeg så op med den opgave….. Jeg kan jo absolut INTET i det her kreative univers, jeg har nemt ved at se nogle lækre ting, og jeg har også —- til tider —- nemt ved at finde nogen der kan lave det til mig… Men jeg selv, jeg kan jo intet…. Heldigvis må jeg vidst godt medbringe et krea sæt istedet, så kan den “heldige” ejer selv finde på noget sjovt….

Hvis nogen har en ide, som kom endelig med den 🙂

——————————

ps: hvis nogen tror jeg har fået ham herhjemme overtalt til endnu en tapetvæg, så NEJ…. Desværre… Det er bare pigerne legebord det lige figurerer baggrund. Det gir et meget flottere billede når man skal præsentere noget, og min fine tapetvæg, den er lige pt booket med stablet ROD….

 • Reply
  Elisabeth - frufausingsfiflerier.blogspot.com
  5. februar 2012 at 14:41

  Hold kæft hvor er det bare det fantastisk og morsomt, at det er Jesper der laver krea-dimserne hos jer:) Han kan lidt af hvert, må man sige!!
  Ang hvad du skal medbringe er kreativitet jo et vidt begreb – det ku' være en kurv med sager til cupcakes, fint papir, masking tape og manilla mærker, perler og snor, glas eller dåser fra hverdagen (hakkede tomater, marmelade mm) sammen med noget fint papir, nogle blonder eller kantebånd osv. Pøj pøj med det:)

 • Reply
  Wilhelmine
  5. februar 2012 at 14:42

  Hei på deg, alltid så mye fint på bloggen din, eskene var bare så fine;) Ha en fin søndag videre, beste hilsner fra Wilhelmine i Norge

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  5. februar 2012 at 15:01

  Jeg tror ikke på, at du intet kan. Du har jo masser af ideer og dem er jeg også sikker på, du kan konstruere selv 🙂
  Det er en fantastiske følelse at kigge rundt omkring og se en masse hjemmelavede og unikke ting..
  Jeg er virkelig overbevist om, at du sagtens kan 🙂

 • Reply
  Hos Frøken Jensen
  5. februar 2012 at 15:12

  Louise. Du ER faktisk kreativ…eller det tror jeg. Du laver selv din flotte blog og du har inspireret mig mange gange. På trods af at du køber dig til mange fine produkter, så sætter du dem jo selv på plads i dit smukke hjem og DET er meget kreativt. Måske kunne du lave en fin kalender og tage med til kreahygge. Du kunne jo lave den på din computer og bruge fine kreative projekter eller andre billeder fra personens blog – det er jeg sikke på hun ikke ville have noget imod ;O) ELlers kan du måske kigge på nogle af mine diy´s på min blog, der er mange nemme projekter (selv for krea-klovne9 HA HA! PS: muffins er også en hjemmelavet ting at komme med og de kan jo pyntes meget kreativt. Håber at have givet dig et par ideer du kan bruge ;O)

  Mange hilsner
  Betina

 • Reply
  sannepkunst
  5. februar 2012 at 15:15

  Om ikke andet…så kan du jo altid sætte manden igang med en ny æske (0;
  Er ret imponeret over hans kreative evner.

  Smil herfra og god søndag

 • Reply
  Christina
  5. februar 2012 at 15:36

  Det er godt nok en fed mand at have i huset!!! De er rigtig rigtig flotte!

 • Reply
  Ævlebævle
  5. februar 2012 at 17:47

  Ham har du da godt nok været heldig med, sikke mange ting han kan. Virkelig flotte æsker, jeg er specielt vild med den orange/lyserøde er det papir eller stof.
  Syntes du har fået mange gode ideer til krea gave, spændende at se hvad du kommer med, nu ingen stress det er jo bare en pakkeleg 🙂

 • Reply
  Mama Lola
  5. februar 2012 at 19:33

  Hi hi Louise:) hvor er det dejligt og sikke en mand hva:) Herhjemme kan Christian ikke leve op til det kreative men så kan han så meget andet:) hvad med at klippe/klister – der er mange sksbeloner i Bolig liv (som du sikkert også læser) eller noget med perler eller som en skriver en af de flotte æsker som jesper kan lave:)
  De er rigtig fine ihvertfald:)

 • Reply
  KagerbagerRikke
  5. februar 2012 at 20:30

  Wow de er fine… Har selv nogle æsker liggende jeg skal igang med…. Åh elsker din blog blir så inspireret…. Og lidt misundelig på den gode måde over jeres lækre fine hjem

 • Reply
  Solsikke
  5. februar 2012 at 20:34

  Hvor er det bare superflotte æsker!
  Og vil også tilføje, at dine fotos af dit hjem her på bloggen afspejler, at du ER kreativ. 🙂

  Tak for en dejlig, inspirerende blog.
  God søndag aften!
  Kh Solsikke

 • Reply
  AvMeg
  5. februar 2012 at 21:28

  Flink mann 🙂

 • Reply
  Fru Dahls fiflerier
  5. februar 2012 at 22:01

  Åhh hvor er de bare fine dine æsker. Lige til at blive inspireret af.

 • Reply
  Annchen
  5. februar 2012 at 22:48

  🙂 Smil over mandens gode evner.. Det havde min vist ikke tålmodighed til..
  Jeg er også gået i tænkeboks over det kreagave – men mest pga knap tid her..;) Altså sådan en æske med tapetlapper i, et billede/kort på tapetbaggrund og i ramme eller lign.
  Glæder mig bare til at møde dig;)*
  Kh Anne

 • Reply
  Lotten
  6. februar 2012 at 8:10

  Underbara askar du har fått mannen till att göra 😉 Jag gillar särskilt pappret på den undre… Tapet?

 • Reply
  Louise
  6. februar 2012 at 8:42

  Ej hvor er i søde allesammen.. Tak fordi i alligevel sys jeg er lidt kreativ… på min egen måde 🙂

  Men jeg er ret heldig med manden i mit liv, for han er go til udføre mange af mine ideer og ønsker.

  Den nederste æske er der tapet på, det er noget lidt strid noget (siger Jesper) Men det er tapet.

  Og tak for alle jeres ideer, jeg må se hvad dælen jeg kan finde på….

  og Anne, glæder mig også bestemt til at møde dig….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar