Uncategorized

Plastiktæppe…..

13. juni 2012

Jeg har altså et eller andet med de der plastiktæpper, hver gang jeg ser dem i en butik, så skal jeg lige have fat i dem….. Igår var ingen undtagelse, og det røg også med hjem…. Jeg har haft fat i det nogle gange, men har hver gang tænkt… “Louise, hvor skal det lægge?” og så har jeg lagt det igen, men jeg synes bare den her farvekombination er helt vildt lækker. Der var også et i fin græsgrøn/lys blå mønster…. uha den er jeg os vild med…. 100 kr koster tæppet, det røg ned i kurven…. Eller noget….

Nu er det så landet under sofabordet, og her synes jeg faktik ikke det ligger særlig pænt, i skrivende stund er det faktisk allerede pillet af igen. Jeg sendte billeder til Jesper igår (han er jo i Skagen), og han synes bestemt ikke om det, og efter pigernes hjemkomst, der røg det altså af igen. Det susede rundt på gulvet….

Men hvad er det med dem, de er bare så fine de tæpper, jeg er ret sikker på jeg også ender med at købe den anden, bare fordi de også er ret dekorative at have stående….. Men altså, hvor bruger i andre dem??

Er jeg mon den enste der har det sådan???

NB – Bemærk lige de smukke pæoner jeg også købte, jeg er bare helt vild med den farve, den kan jeg meget bedre li end den klassiske gammel rosa…. Så flot den her er, i hvert fald når den plukkes ind.

 • Reply
  Christina
  13. juni 2012 at 9:32

  Dejligt tæppe – hvis du ikke finder plads indenfor så ud på terrassen med det, det er jo rullet sammen på ingen tid hvis det regner 🙂 og tillykke med bloggen i går 🙂 det er vildt som tiden løber…

 • Reply
  Christina (Carla og krudtuglen)
  13. juni 2012 at 9:38

  Smukt er det, men det lyder da ganske upraktisk – jeg ville nok også finde på noget udendørs i stedet så.
  K.h.
  Christina

 • Reply
  by.bak - interiør og livsstil
  13. juni 2012 at 9:48

  Jeg har det på præcis samme måsenes de forbandede tæpper.. Jeg elsker dem på terrassen, så det kunne måske blive en løsning? Jeg er i øvrigt uenig med dig; de pæoner er meget smukkere i den helt sarte rosa, ja næsten hvid 🙂

 • Reply
  Sarah
  13. juni 2012 at 9:50

  hvad med at ligge noget skrid sikkert under? 🙂
  jeg har mine alle vegne i lejligheden 🙂 under spisebordet er det også set andre steder 🙂

  God ide med terassen, jeg har også et par stykker i min kolonihave

  håber du finder den rigtige plads 🙂

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  13. juni 2012 at 9:59

  Gud det er dog en fin farvekombi. Jeg har for nylig også købt et lille / hvid som ligger under spisebordet i køkkenet, men det skal også væk igen. Det funger bare ikke. Tror det bliver rykket ud på terrassen i stedet.
  Smukke bonderoser (det kalder jeg dem altså). Mine yndlings er de lyserøde

 • Reply
  Marolle
  13. juni 2012 at 10:55

  jeg er enig med dig i, at det ikke lige passer ind der. Men jeg er også med på udenfor, der vil det være fint 🙂
  tænker måske sådan et kludetæppe af en slags ville være fint derunder ?
  Jeg er heller ikke så god til tæpper, synes det ser fint ud hos andre, men her fungerer det bare ikke når der skal gøres rent og støvsuges.

 • Reply
  Klassisia
  13. juni 2012 at 12:15

  Jeg skal have købt et par stykker og vil bruge dem på terrassen…Tror uld, bomuld eller skind egner sig bedre indendøre.

 • Reply
  Frk. Rodehoved
  13. juni 2012 at 12:32

  De er altså også ret fede på græsplænen, under et træ eller noget! Så kan man rigtigt lave sig en lille oase 😉
  Har også set en bog hvor de blev brugt på en gårdsplads med småsten – så var det rarere at gå på med bare tæer 🙂

 • Reply
  hyggetroldeogbulderbasser
  13. juni 2012 at 13:16

  Vi har også nogle stykker af de fine plastictæpper…
  Vi bruger dem på græsplænen og så tager jeg dem faktisk også med når vi er på stranden – der er de ret så praktiske!! 🙂
  Kh Tina

 • Reply
  /Rikke
  13. juni 2012 at 13:42

  Jeg er så bare helt skør med alle de lækre puder i din sofa 🙂

 • Reply
  betine
  13. juni 2012 at 14:17

  Ja, jeg bruger dem altså også allevegne… Også under sofabord og spisebord, men der er de lige lidt større… Og så er de fantastiske udenfor 🙂

  Mon ikke du finder ud af det lige pludselig… 🙂

  Jeg tror faktisk jeg har knækket koden mht hvor det lille hvide flueskab skal stå. YAY 🙂

  Håber I får noget lækkert kage her inden så længe 🙂

  KH.

 • Reply
  Christina
  13. juni 2012 at 14:41

  Jeg har et enkelt – og det ligger i skuret! 😉

  Synes, at det er så svært, at finde et sted til det…
  Så nu bruger ungerne det i haven! 😉

  Sommerhilsner fra
  Christina

 • Reply
  Fantastisk Sommerfugl
  13. juni 2012 at 15:12

  Det har vel nok de fineste farver – må man spørge hvor du har været så heldig at finde det henne?

 • Reply
  Pi Andrea
  13. juni 2012 at 15:18

  Jeg elsker de der plasttæpper. Jeg har dem i køkkenet i gangen, i stuen både under spisebordet og under sofabordet. Og så har jeg faktisk også 2 stk på terrassen i min lille have. 🙂

 • Reply
  Mqwist
  13. juni 2012 at 15:38

  Emilie har et på sit værelse, og så har vi et inde på kontoret.. Dejlig lille farveklat på gulvet… Skal også have et til at skabe lidt hygge i legehyset.. :0)

 • Reply
  Maj♥
  13. juni 2012 at 15:44

  Som så mange andre tilslutter jeg mig ude ideen! Har selv et i drivhuset, og skal bestemt have et til min (snart byggede) træterrasse!! De er dødpraktiske og dødskønne!!!
  Har desuden planer om et i frøkenens legehjørne/væg i vores stue, hvor der ligger klinker! Det er taknemmeligt og et bedre/lunere underlag til leg:)

  Fedt tæppe i hvert fald, håber du finder den rette løsning til det:)

 • Reply
  Ugleunger
  13. juni 2012 at 20:03

  Jeg har lagt et af mine under en kommode og det fungere super fint, det rammer ligesom kommoden inde og så er der lidt styr på det:) ellers er de et hit ude

  Vh mette

 • Reply
  Malene
  13. juni 2012 at 20:30

  Jeg har et, som ligger i vores drivhus, hvor vi har lagt fliser på hele gulvet. Der har jeg indrettet det hyggeligt med et par stole og et lille bord, med tæppet under og så står tomatplanterne i kapilærkasser på gulvet.
  Kh. Malene

 • Reply
  BeaSilkeDesign
  13. juni 2012 at 21:51

  Meget fint tæppe men kan godt se det er upraktiske hvis det ikke ligger så godt fast så er også tilhænger af, at ny plads til tæppet er udenfor… Og pæonerne lagde jeg mærke til med det samme også min ynglingsblomst ligegyldig farve;-)
  Lene

 • Reply
  Mette Kathrine
  13. juni 2012 at 22:10

  jeg bruger dem i mit sommerhus! Jeg kan anbefale at lægge de der gummimåtter under, så tæppet ikke glider! Jeg er også vild med dem. Hvor fandt du det til 100 kr?

 • Reply
  Mette Kathrine
  13. juni 2012 at 22:10

  og ja udendørs på terassen!!

 • Reply
  The Blooming girl
  13. juni 2012 at 22:27

  Jeg har et stort på altanen det er bare så lækkert. og meget praktisk derude. Du kan se det på min blog under mit hjem hvis du vil. overvejer et til min entre, de har så mange fine farver jeg kan heller ikke gå forbi uden at kigge. Hvad med at ligge det på badeværelset? Eller er det for glat ?

 • Reply
  Louise
  14. juni 2012 at 12:35

  Tak for alle alle jeres fine input… Jeg kan godt se de fleste af jer hæller til at tæppet hører til udenfor, jeg tror også det er det det ender med…. Jeg skal nok ikke købe det andet også, nu hvor jeg ikke engang kan placere dette, men farverne er bare SÅ FINE…

  Tæppet er købt i Brugsen her i Hedensted, men REma har også lige haft nogle, de var endda lidt billigere….

 • Reply
  Ditte
  14. juni 2012 at 12:37

  Jeg har en mintgrøn udgave af tæppet på min overdækkede terrasse, under havebordet. Min mand har forbudt mig at have dem indendørs 🙁

 • Reply
  The Blooming girl
  14. juni 2012 at 13:03

  Søsterne grene har også nogen fine nogen til billige penge 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar