Uncategorized

Er nødt til at reklamere for denne give away

28. september 2011

For gud hvor er den fin. Det er fra bloggen Ævlebævle og den søde ejer af bloggen, hun har helt selv kreeret den.

Jeg ville ELSKE at vinde dette fine sæt, det er bare så flot, lækre farver, og kreeret af en super sød pige.

Kig forbi bloggen, om ikke andet bare for at se hendes skønne æbleplantage, og lille æblepigen:-)

 • Reply
  Ævlebævle
  28. september 2011 at 22:48

  Dejlig du vil være med, når det er noget man selv har lavet er man jo lidt spændt på om andre kan lide det. Det er altså lidt underlig, jeg skrev mit indlæg kl 19 og mit er stadig ikke kommet op og nu er dit allerede på. mine indlæg kommer altid på mange mange timer efter jeg har lagt det ud det er altså lidt øv

 • Reply
  Louise
  28. september 2011 at 23:02

  Jeg er vild med det i hvert fald 🙂 Og det tænker jeg da der blir VILDT mange andre der også blir.

  jeg synes heller ikke det der blogroll kører optimalt, jeg oplever næsten konstant at den ikke er opdateret, men hvis jeg så logger ud, og først logger ind igen nogle timer senere, så er den opdateret… Det rigtig træls…. Men godt man kender adresserne på sine favoritter, så følger man jo med alligevel 🙂 🙂

 • Reply
  Liv
  29. september 2011 at 6:29

  Tak for tippet!
  /Liv

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar