Uncategorized

REL papir til spotpriser….

24. oktober 2012

Jeg har gjort et kup…. Eller jeg har i hvert fald fundet noget REL papir til ret fine priser. Jeg har købt det hos byogmy .

Det er noget papir som har fået nogle bitte små buk i hjørnerne, og derfor ikke helt kan sælges til nypris, og Lene har så valgt at sælge det til halv pris…. En rigtig god ide synes jeg, så formindsker man en masse spild, og vi er sikkert mange bloggere, der godt kan bruge lidt lækkert papir til kommende julesyslerier.

Nu har jeg i hvert fald delt ideen med jer, så det er da om at slå til 🙂 Du kan læse hvordan du gør lige HER

 • Reply
  betine
  24. oktober 2012 at 18:53

  Uuuuh 🙂 eeeeeelsker REL papir. Tak for tippet!

 • Reply
  Nanna
  5. november 2012 at 0:07

  Hvor køber du tapet og papir henne? Og kender du nogle billige steder?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar