Uncategorized

Græskar og tatovering……

26. oktober 2012

Igår fik vi så lavet græskar her i hytten, og jeg synes faktisk mr. græskar blev ganske sød i år 🙂

Begge pigerne blev vaccineret igår, så det var sådan en eftermiddag i deres tegn. Vi fik is og æbleskiver og fik lavet græskar….

Jeg var meget imponeret over min store datter igår, vi havde snakket et par dage i forvejen om det her stik, og hun tog det simpelthen så fint, gik nærmeste og glædede sig til det, spurgte meget til det osv. Og da så det ligesom blev tid til prikket, så kiggede hun godt nok lidt sjovt på armen, men hun sagde intet, og bagefter var hun pave stolt…. WAUW, sådan havde jeg slet ikke forestillet mig det skulle gå….

Neel havde set hele seancen, så hun var også helt parat til hendes stik, det foregik dog knap så stille da først nålen kom ind, men hun tog det nu også ret fint…..

På vej hjem fra lægen købte vi så is og æbleskiver, og jeg tror faktisk det lykkedes os at få vendt dagen til en ret positiv oplevelse 🙂

Og som i nok husker, så indgik jeg en aftale med min kære mand for nogle måneder siden. Jeg fik tapet på væggene og han fik lov at få en ny tatovering.

Han får det lavet et sted hvor der er lidt ventetid, så derfor den først er blevet lavet nu….

Men i mandags var han afsted, og her fik han lavet sin længe ønskede tatovering.

Det er to store vinger der beskytter tektsen, som på latin betyder “min familie min kærlighed”. Han har selv været med til at få den designet, og jeg ved han har tænkt på den i mange år.

Betydningen af den er jeg rigtig glad for, og jeg kan se hvor glad han er for den…. Men jeg skal dog lige vænne mig til at den nu sidder der, den sidder på den indvendige side af underarmen, så den er meget tydelig og ses altid…. Men det er netop derfor den sidder her, for så tænker han på os hver gang han ser den, siger han 🙂 Og helt ærlig, den tanke er da svær at argumentere imod …..

 • Reply
  dankebaar
  26. oktober 2012 at 9:19

  Rigtig flot tatovering – og sikke et fantastisk budskab at rende rundt med! 🙂 Ikke nok med at han lever med (tøse)tapet på væggene – han elsker jer samtidig så højt, at det skal stå på hans arm for al evighed. Det er da SÅ fint. 🙂

 • Reply
  Louise
  26. oktober 2012 at 9:22

  Dankebar – Jeg vil straks vise ham dine søde ord, dem er jeg sikker på han blir glad for, og det gjorde jeg faktisk også :-)… Han har faktisk også min initialer ved håndleddet på den anden arm, dem havde han fået lavet da han friede til mig i sin tid 🙂

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  26. oktober 2012 at 9:30

  Man må da sige, at din familie tager det med nåle ret pænt. Gid jeg kunne tag' det lige så afslappet. Er ved at besvime og kaste op bare ved tanke om at skulle stikkes med en nål. Gid jeg kunne være lige så cool som Merle. 🙂

 • Reply
  Christina Skarø
  26. oktober 2012 at 13:10

  Fedt tatovering.. men jeg er også helt vild med INK… Ville selv gerne have hele den ene arm fyldt med blæk.. 🙂
  Kram C

 • Reply
  Mirjam Theresa
  27. oktober 2012 at 2:03

  Fantastisk sødt græskar – slet ikke så uhyggeligt som de kan være 🙂

  Og her har vi også fået vendt vaccinationerne til en positiv oplevelse. Vi har indført konceptet vaccinationsgaver. Begge børn skulle vaccineres flere gange, da vi kom til New Zealand. Både fordi de havde alderen til nye (15 md. og 4 år), men også fordi man her i landet vaccinerer mod endnu en sygdom. Det er dejligt at man kan gøre det, som først er slemt til noget godt 🙂

  Og dejligt at din mand harlyst at have en tatovering, som minder ham om Jeres familie, hver gang han ser den. Skønt!

  God weekend!

  Kh. Mirjam

 • Reply
  Louise
  30. oktober 2012 at 9:36

  Anna – jeg er helt enig, jeg bliver bare heller aldrig særlig begejstret for nåle, i vores fertilitetsbehandling blev jeg mere eller mindre vandt til det, det var jo dagligt, men nu hvor det er kommet på afstand, så er frygten også vendt tilbage. Jeg hader bare nåle….

  Christina – Ja den er også super fed, og jeg forestiller mig, hvis man er til tatoveringer, så er man nok også til denne… Jeg skal altså lige vænne mig til den, men meningen med den, den kan jeg godt li 🙂 Men ved du hvad, du af alle, skal da have en lavet…. det gir da så meget mening :-9

  Mirjam – Tak for din søde besked, det er altid så hyggeligt at høre fra dig, hver gang jeg ser dit navn, så tænker jeg lige… gud ja hun er SÅÅÅ langt væk, gad vide hvordan det er helt der ovre idag…. Håber din dag blir helt fantastisk.

  KH

 • Reply
  Mirjam Theresa
  30. oktober 2012 at 9:43

  Hvor hyggeligt at du tænker det 🙂 Ja, det er så dejligt at afstanden synes så lille med internettet ved hånden. Jeg glemmer nogle gange næsten selv, at jeg er på den anden side af jorden, når jeg læser danske blogs, nyheder m.m.

  Men her nærmer vi os sengetid efter en lang sommerdag (teknisk set forår, men sommervejr) og I er godt i gang med en efterårsdag. Det er lidt sjovt 🙂 Hav en skøn dag!

  Kh. Mirjam

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar