min uforbeholdne mening mortilmernee.dk sponsorerede indlæg Uncategorized

Stor anbefaling, SE den her video

16. marts 2016

Ford Danmark har igen lavet en virkelig fængende video reklame. Da jeg blev spurgt om jeg ville lave det her post var jeg ikke i tvivl, jeg så videoen to gange i træk, og jeg var helt væk. Jeg blev grebet af historien, sad faktisk og ønskede, at det var en spillefilm eller en tv serie jeg kunne fortsætte med.

Videoen er ikke en typisk Bil reklame, og det er det jeg er vild med. Den viser en helt almindelig dansk familie, midt i en svær tid, hvor familien splittes i 2. Hvordan man i virkeligheden bruger bilen på en helt anden måde, i konflikthåndteringer, i den gode samtale, i situationer hvor man diskuterer, eller bare i den evige hente/bringe situation.

Faktisk kører vi selv i en Ford stationcar her i husstanden, dog en Focus, hvor bilen her i videoen er en Mondeo. Men det er ligegyldigt, jeg genkaldte bare situationen totalt. Ikke fordi vi er skilt, eller skal splittes op, men fordi man bare oplever ret mange ting i sin bil. At man ofte møder et træt barn der ikke vil med ind, at pigerne skændes på bagsædet eller at vi alle sammen sider og skråler med på MGP Musik eller hvad vi nu lige hører for tiden.

En vigtig video, simpelthen bare fordi, den viser at der findes en vej frem, også i en umulig hverdags situation, eller hvis det hele sættes endnu mere på spidsen, som det vises her. Den her slags reklame rammer bare lige ind i mig.

 

Indlægget her er sponsoreret, men mening og holdning er helt min egen.

 • Reply
  Camilla
  17. marts 2016 at 13:23

  Den er rigtig fin, må man sige!

  • Reply
   Louise
   5. april 2016 at 8:15

   tak Camilla

   Det vil vi helt sikkert også gøre 🙂

   Dejligt med din kommentar

   mvh Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar