Uncategorized

Så flyttede julen ind…

2. december 2012

Så kom den endelig frem, julen….. Lidt forsinket i år….. Det var ikke helt mit ønske, at der først skulle pyntes d. 1 december, men sygdom tvang lige en del forsinkelse ind i hjemmet….. OG nu er den her, og jeg elsker den.

Mange smukke ting er fundet frem fra sidste år, men gud hvor jeg synes det hele er MEGET flottere i år. I år stråler julepynten ikke om kap med sindssyge farver over det hele, i år er julen pastellet, ligesom resten af hjemmet. Det er bare SÅ pænt……

Adventeskransen er blevet piftet en smule mere op i år, den blev lavet efter inspiration fra Rakel sidste år, og i år fik den lidt mere pynt på.

To smukke smukke engle er også flyttet ind, det er Lisbeths fine værk, jeg beundrer virkelig hendes arbejde, og har efterhånden også lidt af hendes ting rundt omkring, og helt ærlig, dem kan jeg da slet ikke få nok af.

Og de 3 KYS bogstaver har jeg vundet i en give away hos Snullemor . Jeg har selv valgt farve, skrift og ord….. Lige nu kører hun endnu en give away på bloggen, så kig forbi, måske du er lige så heldig som mig 🙂

Men nu er den startet, den der jul, jeg håber i alle har haft en dejlig 1. søndag i advent.

 • Reply
  Julie
  2. december 2012 at 20:46

  Smukt som altid Louise. Kan godt lide pastellet jul. Er vild med vindueskarmen i køkkenet:-)

 • Reply
  Davids Engle
  2. december 2012 at 20:52

  Hvor er det fint. Rigtig glædelig december 🙂
  Knus

 • Reply
  A + K = ♥
  2. december 2012 at 21:01

  Hvor fint – sikke meget dejligt julepynt, der er intet der spreder stemning som lidt juleri i hvert rum.

  – Anne

 • Reply
  det ALLERBEDSTE jeg ved...
  2. december 2012 at 21:24

  Kære Louise
  Hvor ser der bare fint og hyggeligt ud, så fint julepynt! Du har den adventskrans jeg drømmer om, men manden var ikke helt med på den. Det endte med et kompromis, men næste år…;0)
  Kh. Louise

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  2. december 2012 at 22:22

  Godt, du er rask igen 🙂
  Og ja, julen er da bare rykket ind hos jer og det ser jo skæppeskønt ud.
  Jeg ved nu ikke, om jeg synes, der var "sindssyge farver overalt", men er klart også mere til en forenklet pastellet jul med masser af hvid faktisk 🙂

 • Reply
  Katrine Louise
  2. december 2012 at 22:53

  Hvor ser det pragtfuldt og hyggeligt ud. Er ret tosset med den adventskrans.. 😀

 • Reply
  by.bak - interior & lifestyle blog
  2. december 2012 at 23:35

  Pyhhh altså, jeg er også tosset meget bagud med oppyntningen – ikke mindst fordi jeg er lidt usikker på, hvor jeg vil hen stilmæssigt… altså, man skal jo vende bøtten på hovedet, ikke?! Ser godt ud Louise, glæder mig til at se lidt mere 🙂

 • Reply
  by.bak - interior & lifestyle blog
  2. december 2012 at 23:36

  PS. Det er så sjovt at du skriver det med farverne over det hele – jeg synes virkelig I har et farverigt hjem (det er ingen kritik), men vi har slet heller ikke alle de farver inde som I kører med. Jeg kan godt lide det 🙂

 • Reply
  by.bak - interior & lifestyle blog
  2. december 2012 at 23:36

  PS. Det er så sjovt at du skriver det med farverne over det hele – jeg synes virkelig I har et farverigt hjem (det er ingen kritik), men vi har slet heller ikke alle de farver inde som I kører med. Jeg kan godt lide det 🙂

 • Reply
  Blåbærlina
  3. december 2012 at 8:04

  Så koselige bilder og fin julestemning hos deg!
  Pastelljul kan være veldig fint!
  Så bra at du er frisk igjen og kan lage adventstemning!
  Ha en fin advent!
  Nina ;o)

 • Reply
  Louise
  3. december 2012 at 8:22

  Julie – Tak, du er sød 🙂 Vinduet i køkkenet er jeg også selv ret begejstret for, men helt ærlig, jeg er vild med det meste i år… det er så skønt…

  Kate – tusind tak, og i lige måde til dig.

  Anne – Ja du har ret, det spreder virkelig meget julehygge, jeg elsker det.

  Louise – Den er også super fin den adventskrans, jeg top elskede Rakels da hun lavede den sidste år, og så lavede Jesper en til mig, jeg var så glad for at finde den frem igen i år…. Og tak for din søde hilsen på sidste indlæg, jeg husker selv hvordan det var at starte ud…

  Anna – Jeg er også top vild med den retning du bevæger dig i lige nu, sys det ser knald godt ud…. Men jeg formår bare ikke at holde et hjem helt så "stilet" hvis det gir mening…. Der skal været lidt finuerligheder og dims over alt, sådan trives jeg bedst… Men sidste år, JO, det var sindssygt, jeg blir helt dårlig over det…. forstår slet ikke jeg har syntes det var pænt….

  Katrine Louise – Tusind tak, jeg er også selv super glad for den.

  Dorte – Jeg er helt med på, at her er farver i forhold til hjemme hos dig… Men alligevel meget meget begrænset i forhold til hvordan her var sidste år, det er mest den sammenligning jeg laver… Jeg må simpelthen ha haft en indretningshjerneblødning…. Jeg er Så glad for den retning vores hjem er i nu, og føler mig sikker på det her jeg blir…. Men kender godt til sådan som du har det, har man det ikke altid sådan……

  Blåbærlina – Pasteljul er virkelig fint, og fungerer så flot sammen med tapet, det er vi helt eninge i. Også dejlig jul til dig.

 • Reply
  AvMeg
  4. december 2012 at 17:11

  Flott at du er frisk – det verste som finnes er sykdom. Du har det hyggelig i huset med alle de deilige fargene 🙂

 • Reply
  line bank rønne
  5. december 2012 at 14:19

  Smuk jul i et smukt hjem!!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar