Uncategorized

2 små kunstnere….

2. oktober 2013

De der kreative gener (som vi nok alle besidder en lille smule) fik frit spil i denne weekend. Min mand og jeg har malet og klippe/klistret – ham lidt under tvang – men jeg blev bare så bidt af det….. Jeg er bare aller bedst i selskab med andre, så derfor han også blev sat lidt igang… Og han er altså rigtig go til det…. Mere om det i et andet indlæg….

Pigerne vil nemlig også rigtig gerne være med, derfor satte vi søndag eftermiddag af til maleprojekter. Voksdug på bordet og så ellers bare igang…. De var meget optaget af det, og fik blandet farver på kryds og tværs. Jeg nød bare at sidde og kigge på og være en del af deres proces 🙂 Nogle vældig fine abstrakte malerier blev der ud af det…. De skal være gaver til den kommende weekend 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  2. oktober 2013 at 9:30

  Hvor ser det bare hyggeligt ud! Kreatid med søskende var altid et hit mit barndomshjem.

  – Kit

 • Reply
  Karen Elisabeth
  2. oktober 2013 at 9:53

  Man får så meget ud af at lave noget kreativt sammen alle sammen – Hvis man vel at mærke har det mentale overskud til det…

  Det ser rigtig dejligt ud!

 • Reply
  Kirkesjov
  2. oktober 2013 at 10:00

  Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg tager mig alt for sjældent sammen til at rulle hele male-grejet ud og give Karen lov til at være kreativ – for jeg HADER rodet og malingen overalt – men når jeg tager mig sammen, så er det jo en fest uden lige! Må hellere snart få pakket sagerne ud igen, så den lille kan folde sig ud 🙂

  Kh. Mette

 • Reply
  Maj♥
  2. oktober 2013 at 10:19

  Det ser super hyggeligt ud!
  Dejligt med sådan en eftermiddag!

 • Reply
  Louise
  2. oktober 2013 at 10:34

  A+K – Nu er jeg selv enebarn, så det har jeg desværre aldrig selv prøvet. Men jeg nyder at se det bånd som mine piger udvikler dag for dag… og hvordan de hygger sig over sådan et projekt her 🙂

  Karen Elisabet – det er bestemt heller ikke hver dag jeg lige gider lægge voksdug på, finde maler tøj osv osv….Men det var nu alligevel det hele værd da det kom frem… Men nok fordi det ikke sker så tit, så skabte det en helt særlig lykke 🙂

  Mette – Jeg ved præcis hvad du mener, sådan får jeg det hver gang jeg ser folk sidder med deres børn og perler. Jeg ville ønske jeg var ligeglad med perler UBER ALLES, men det er jeg så bare ikke, og derfor sker det ikke så tit… det arbejder jeg med :-9 Så væk med den dårlige samvittighed, er helt sikker på du så gør noget andet som Karen værdsætter lige så højt 🙂

  Maj – Det var nemlig rigtig skønt, hele weekenden med masser af hjemmelavede ting og sager… lige i øjet 🙂

 • Reply
  Egholmvej 16
  2. oktober 2013 at 11:27

  Hvor ser det bare hyggeligt ud, det er så dejligt at se børn udfolde sig og være kreative. Dem der for billederne bliver helt sikkert rigtig glade for dem.
  Hilsen Heidi

 • Reply
  Binemor
  2. oktober 2013 at 15:21

  Hvor ser det også bare hyggeligt ud. Jeg gør det mere og mere, men børnene bliver også større og større… 🙂

 • Reply
  Louise
  3. oktober 2013 at 9:49

  Heidi – Jeg håber også de heldige modtagere bliver glade, for pigerne er slemt stolte over deres malerier 🙂

  Binemor – Jeg tror også det bliver noget af det vi kommer til at gøre mere og mere…. Det er meget sjovere end sidde på gulvet og snakke for dukker… der er mine kompetencer simepelthen ikke for gode…. fnis

 • Reply
  Christina // Life of Livoni
  3. oktober 2013 at 10:26

  Hvor ser der bare hyggeligt ud! Altid sjovt at se hvad børn kan få kreeret når de får lov at fordybe sig i noget kreativt 🙂
  Jeg har så tit læst dig skrive at du jo ikke er kreativ og at Jesper derfor ofte må hjælpe med de kreative sysler, men det er fedt at høre at du selv er begyndt at kaste dig ud i det kreative – Jeg er nemlig sikker på at du kan! Det handler om at kaste sig ud i det og give sig selv lov til at lave fejl – det er jo dem vi lærer af. Jeg har lært det samme af min mor – hun er aldrig bange for at kaste sig ud i noget nyt og hendes indstilling har jeg lært meget af 🙂

 • Reply
  Finn og Eva
  4. oktober 2013 at 8:46

  Dejligt når de bliver så optaget af et projekt, jeg har selv været igang med den ene af børnebørnene i løbet af sommeren, på et lærred der er større end hende selv, hun er fire og det er skønt at se hvordan det udvikler sig for hver gang hun kommer og sætter sit præg på maleriet.
  Eva

 • Reply
  Louise
  4. oktober 2013 at 9:21

  Christina – jeg har faktisk også selv nydt det… Lige i tiden overvejer jeg at kaste mig over en af de der smukke grafiske perleplader der florerer rundt omkring. De er super flotte…

  Eva – Det lyder da også som en rigtig god ide… Spændende hvordan det ender en gang 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar