Uncategorized

Nytår og instagram….

4. januar 2014
Ferien er forbi…. Den er fuldstændig fløjet…. Jeg synes ikke helt jeg fik stoppet op, og nydt den…. Ikke helt som jeg gerne ville…. Og det endda selvom der ikke var ret mange planer, og selv jeg havde ikke havde de vilde ideer…..
Men tiden der går godt, den går også ofte rigtig hurtigt….. 
Lyset er helt tosset for tiden… Der er regn, blæst og tåge. Jeg føler man ser ud på et køligt og trist dampbad konstant…. Kameraet og jeg samarbejder derfor ikke helt optimalt. Jeg holder lidt mere af den hyggelig glød, som jeg kan bruge på instagram…. Derfor er dette indlæg billeder der fra…. Det huer mig ikke helt, og det er heldigvis ikke ofte det sker, men for at ramme feriens skønne stunder, så skal det altså ses gennem disse billeder. 
Jeg håber alle har haft en god start på 2014….. Noget siger mig det kommer til at gå lynhurtigt!!!! Jeg må huske og stoppe op, og nyde nuet og tiden der ER….

 • Reply
  By Neymes
  5. januar 2014 at 0:51

  REALMENTE LOUISE,FÉRIAS SER MUITO BOM,MAS PASSAR MUITO RÁPIDO.FELIZ ANO NOVO A TODOS POR AI.BEIJO,BEIJO.VALÉRIA.(BRASIL).

 • Reply
  CUPCAKE-STYLISTEN
  5. januar 2014 at 18:13

  nyt marokansk tæppe fra HAY?

  Godt nytår til dig og dine 🙂
  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

 • Reply
  Louise
  6. januar 2014 at 11:39

  By Neymes – I am sorry, but I do not understand your words 🙂

 • Reply
  Louise
  6. januar 2014 at 11:39

  Rikke – Ja det er, og tak i lige måde

 • Reply
  Teta Logopedica
  21. januar 2014 at 15:09

  happy I've discovered your blog, and I adore it. Greetings from Croatia 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar