Uncategorized

Liberty love fra STURE&FOLKE

12. februar 2014

Mine piger har i den her uge fået det smukkeste Liberty tæppe man kan forestille sig, jeg selv er også helt fortabt til det fine design.

STURE&FOLKE; hedder tæpperne, og alene navnet har en lille historie med sig. Karin, som er designeren bag STURE&FOLKE;, hendes drenge hedder Sture og Folke, og heraf det flotte navn.

Karin ledte og ledte i sine graviditeter efter smukke, bløde og varme tæpper til sine børn, og hun synes ikke helt, at lykkedes i sin jagt. Heraf kom ideen til at lave dem selv.

Karin er oprindeligt fra Sverige, men bor idag i Schweiz, Karin har taget udgangspunkt i de ting hun ser og dem hun elsker aller højest. Vandet, fuglene, blomster, bjerge, sne, blade og skyer er blot nogle af de ting hun betages af.

Tæppet er fremstillet af smukt blødt liberty på hele den ene side, og på den anden side det blødeste velour og ensfarvet hør, som er delt op af en kant med små forskellige nussebånd. Et helt fortryllende tæppe. Tæppet kan også vaskes i maskinen på 40 grader, hvilket gør, at jeg bare lader pigerne bruge det fuldstændig som de ønsker. Et tæppe af denne kvalitet og med dette udseende, det fortjener at blive brugt, at blive set og at blive nydt igen og igen.

Pigerne er allerede meget glade for det, der holdes picnic på tæppet, der hygges foran brændeovnen på tæppet og når der er brug for en rolig stund, så putter de sig under tæppet i sofaen…..

Hvis du har lyst til at læse mere om STURE&FOLKE;, så kan du gøre det lige HER

Du kan også besøge deres virkelig fine shop lige HER

STURE&FOLKE; kan også findes på facebook lige HER og de kan følges på instagram under @SOCHF

 • Reply
  Siris Univers
  12. februar 2014 at 20:57

  Hvor er det bare et smukt tæppe!! Kan godt forstå i alle er helt forgabt i det. Tak for tippet, skal helt sikkert tjekke hendes hjemmeside ud.

  Louise Siri

 • Reply
  Tove
  12. februar 2014 at 21:13

  Fantastisk teppe, har sååå lyst på et slikt:))

 • Reply
  wendela
  13. februar 2014 at 14:01

  love this beautiful blanket!

 • Reply
  Nanna's verden
  13. februar 2014 at 18:15

  Hvor er de fine 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar