Uncategorized

Barkshop….. En lille smule af himlen :-)

2. april 2014

Kender i det, når man virkelig får optur over, at finde en lækker ny webshop. Der findes ret mange af dem, og mange af dem har også de samme produkter. Men nogen steder, formår  de bare at holde mig interesseret, at få sitet til at fremstå lækkert og mere indbydende end andre, og virkelig levere en super fin kunderservice.

Sådan en webshop har jeg fundet, BARKshop hedder den. BARKshop er både en fysisk butik og en webshop. Den lille butik har til huse i Give, som ikke er såååå langt væk fra mig, i hvert fald har jeg også tænkt mig at køre ud og se den nærmere an :-). Hos BARKshop finder du mærker som HAYLUCKYBOYSUNDAYKÄHLERLYNGBYNORMANN COPENHAGENNYNNE ROSENVINGEMUUTO og mange mange flere.

Idag har jeg modtaget min første pakke fra BARKshop, og jeg er vild med dens indhold. Jeg fortsætter med den gule tråd her i hjemmet, så hvad kunne passe bedre ind, end et fint quiltet tæppe fra Hay 🙂 Men i pakken var lidt mere fint interiør dims…. Bare fordi jeg ikke kunne lade vær’ 🙂

Jeg håber også i har lyst til at kigge forbi hos BARKshop.

 • Reply
  Mette
  2. april 2014 at 20:12

  Lækre ting. Jeg sætter også virkelig pris på god service! Det er som regel det der gør forskellen på om jeg vender tilbage eller ej!
  Hvor er den fine pude i sofaen i øvrigt fra? Knus fra Mette

 • Reply
  Siris Univers
  3. april 2014 at 6:32

  Er altid dejligt når man finder nye skønne butikker. Om det så er fysisk eller Web, er ligemeget, bare de rammer lige i hjertet.
  Må jeg spørge hvad mærke jeres skønne sofa er? Vi er nemlig på jagt efter en lysegrå sag med chaiselong.

  Louise Siri

 • Reply
  KGaardsted
  5. april 2014 at 21:35

  Sikke nogle lækre sager 🙂 Må straks ind og kigge! Det kunne jo være, at det også blev til en lille tur til Give, som heller ikke er såå langt herfra 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar