Uncategorized

Ferie…. men ikke uden projekter :-)

10. april 2014

Der er lidt stille på bloggen i disse dage…. Det skyldes at jeg har ferie, og simpelthen forsøger at trækket stikket en lille smule.

Det er stressende altid at være på jobjagt, at skrive ansøgninger og google nettet tyndt for informationer om de virksomheder man søger ind til…. Så lige nu, hvor jeg har ferie, der ser jeg slet ikke i den retning, og jeg prøver totalt at abstrahere fra min situation (lykkedes ikke ret godt, se nu bare det her indlæg… ha ha)

Men afslapning for mig, det er som altid også noget med forandring, og jeg har ikke så langt fra tanke til handling 🙂

Teak skænken, som for nyligt fik sprayet sine låger, og som virkelig virkelig var et smukt skab… Det har jeg solgt, og op på væggen er kommet 5 smukke kwikshop hylder. Jeg spekulerede meget på, om de skulle have haft hver deres farve. Og selvom jeg ikke er spor farveforskrækket, så valgte jeg alligevel hvid. Jeg vidste der skulle stå masser af lækre farve på hylderne, og for at man også ser dem, så valgte jeg altså den hvide. Et døgn nåede vi også at have væggene helt hvid og fri for møbler, og vi var begge meget overraskede over, hvor meget luft og plads vi pludselig fik i det lille køkken. Derfor faldt valget også på en meget let og luftig løsning.

Udenfor begynder foråret også virkelig at ta fat, jeg nyder det hver eneste dag. Jesper synes jeg er håbløs når jeg taler om små skud og træernes fine forvandling. Bevares, han elsker vores have, og nyder også alt det vi har på så få kvm. Meeen, der er grænser for galskaben i hans verden…..

Sådan har jeg det bare ikke, jeg går og snuser ned i jorden hver dag, roder lidt efter de forskellige planter, er altid så spændt på om de alle sammen kommer igen, og om de nye fra sidste år har overlevet vinteren.

Vores 4 smukke kirsebærtræer står på deres aller smukkeste lige nu, lige foran vores hus står 2 af dem. Når man ser på dem indefra, så ligner det at de er helt dækket af sne…. wauw…. ærgeligt at varrigheden er så kort, men lige om lidt blir de smukke og grønne, det er heldigvis også et ret smukt wiew.

 • Reply
  KGaardsted
  10. april 2014 at 13:03

  Dejligt med ferie! 🙂 Og en rigtig fed ny reol! 🙂

  Lige et spørgsmål, som ikke rigtig vedkommer indholdet af dette indlæg: Hvordan kan det være, at netop dette indlæg ikke kommer frem på Bloglovin', men kun på Blogger? 🙂

 • Reply
  KGaardsted
  10. april 2014 at 17:44

  Så kom den på – der er åbenbart noget forsinkelse 😉

 • Reply
  Sandra
  10. april 2014 at 19:44

  det ser rigtig godt ud med den nye løsning 🙂 god ferie

 • Reply
  Tove
  10. april 2014 at 21:28

  Det er så fint, så fint!!!

 • Reply
  Maria Louise Rytter
  10. april 2014 at 22:34

  Det ser rigtig fint ud Louise 🙂

  Kan godt forstå du nyder din ferie, det må altså være virkelig stressende og 'belastende' at være i din jobsituation, hatten af for at du 'kløer på' 🙂

  KH Maria
  http://www.meremaria.dk

 • Reply
  Helena
  10. april 2014 at 23:32

  Dejlige billeder. Kender skam alt til det med at være jobsøgende, står også selv i samme situation lige pt og ja, det er jo et fuldtidsarbejde i sig selv. Det kan vi godt blive enige om.

  Ønsker dig nogle gode feriedage;-)

 • Reply
  Siris Univers
  11. april 2014 at 9:15

  Det er altså blevet så flot. Og, som du selv skriver, lyst og luftigt. Ser rigtig godt ud. Det er også meget fint med hvide vægge og gulve, når der nu er så mange farver rundt om i huset. Det giver en skøn effekt, og man for bare lyst til at snuse mere rundt i alle rummene.

  Louise Siri

 • Reply
  Living ROOM
  12. april 2014 at 4:18

  Hvor er det et smukt og livsbekræftende hjem!! Stråler af liv og varme!! Meget inspirerende! Jeg nyder at følge dig på Instagram og vil se frem til at se med i din hverdag herinde! Kh Anne Kathrine Dreisig (annekat13)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar