Uncategorized

Smukke nye ting……

19. oktober 2012

Noget meget meget fint er flyttet ind i vores hjem, det smukkeste fad fra Liebe og den sødeste pude fra Lucky boy Sunday….

Faktisk har begge dele stået højt på ønskesedlen et stykke tid. Jeg fadet for første gang, da jeg var i butik Liebe sidste år ved jul, siden hen i min meget omtalte favoritboligreportage fra boligmagasinet, og for et par dage siden hos Christina . Jeg måtte ringe til Liebe for at høre om de havde flere af de smukke fade, og der var så lige ‘et tilbage af de aflange. Det viser sig nemlig, at de nu bliver lavet kvadratisk…. åååhhhh tænke tænke tænke…. Jeg måtte eje, det kunne jeg mærke. Og når jeg nu alligevel skulle bestille, så måtte huspuden altså med også…..

Det smukke fad hænger lidt skrøbeligt på væggen, Jesper vil forsøge at placere noget akrylfuge bagpå, bare så den der hængedims blir en smule mere sikker….. Jeg får hjertebanken hver gang en dør lukkes en smule kraftigt…. “tænk hvis den røg ned…..

På væggen hænger også et fint lille Bjørn Wiinblad jeg har købt af Line ….

Til Merles fødselsdag havde jeg lavet lidt kastanjespindelvæv som skulle pynte, jeg synes de er lidt hyggelige, så lige nu hænger de rundt om på tomme søm og i vinduerne….

ahhh efteråret er virkelig kommet…….

Her på billedet er det vidst også lykkedes mig at fange den blå væg i dens rette farve!!!!!

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  19. oktober 2012 at 17:41

  Oj oj, hvor er både fad og pude bare skøn med skønt på 🙂
  Og de gule spejl er da også nyt, er det ikke? Jeg har jo et magen til i orange, som jeg fandt til en ti'er i Forum, da jeg var der første gang. Hvor er du mon fundet dit?

 • Reply
  betine
  19. oktober 2012 at 18:23

  Uhm, Louise…. Du ved jo hvad jeg synes! Lækkert med lækkert på 🙂

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  19. oktober 2012 at 18:42

  Elsker fadet fra liebe, så dem godt da jeg var i Kbh, men havde allerede brugt alt for meget i liebe. Drømmer om en lbs pude i julegave – huspuderne er så fine. God weekend

 • Reply
  Trine/Stjernepels
  19. oktober 2012 at 20:04

  Suk, altså, jeg får simpelthen ikke kommenteret nok her hos dig – jeg eeeeelsker dit hjem!!! Så fine farver, og lækre, hyggelige detaljer!
  Kh. Trine

 • Reply
  Trine/Stjernepels
  19. oktober 2012 at 20:05

  Hov – ny header! Den er godt nok flot 🙂

 • Reply
  Hønsering og æblekind
  19. oktober 2012 at 21:14

  Det ser jo bare mega lækkert ud… som altid.
  Vi har et Liebe fad stående på bordet, det lodsede sønne på gulvet den anden dag, der blev godt nok stille! Men fadet holdt, og vi åndede lettet op! Så de kan altså tåle lidt af hvert…

 • Reply
  Christina
  19. oktober 2012 at 21:57

  det ser smukt ud hos dig 🙂 håber da at I finder på noget så du ikke skal gå rundt og være nervøs for at platten falder ned! og dejligt lige at få et blik ind på jeres sofa… puden kiggede jeg også ret meget på da jeg var derinde sidste uge – men den fik lov at ligge, den må vente til en anden gang.

 • Reply
  Gitte Luna
  19. oktober 2012 at 23:53

  Uha nogle dejlige lækkerier du har købt 😉

  Kom forbi og deltag i min Give Away, du kan vinde et retro vattæppe http://gitteluna.blogspot.dk/2012/10/give-away.html

 • Reply
  Jolana
  21. oktober 2012 at 17:07

  So nice new things! I love your pillows!!! And yes… the cobweb with chestnut… good inspiration for children 🙂 Jolana

 • Reply
  Louise
  22. oktober 2012 at 9:22

  Anna – Jo det er ikke så længe siden jeg har købt det gule, men bestemt ikke til 10 kr… Ville faktisk gerne have et orange, men det har været umuligt for mig at finde 🙁 Dette fandt jeg op gul og gratis.

  Betine – Ja jeg må sige, det her er et at de køb jeg virkelig virkelig har gjort med omtanke, men også er meget glad for.

  Kristina – Jeg forstår din forelskelse i begge dele, håber du får mindst et af dem i julegave.

  Trine – Tak for dine søde ord, har også lige været forbi inde hos dig, der er sørme hyggeligt, jeg har meldt mig som fast læser….

  Og headeren har jeg haft på før, det er Siriana der har lavet den. Nu fik jeg lyst til at have den lidt igen 🙂

  Hønsering – Gisp… de liebe ting MÅ BARE IKKE falde på gulvet, det er ikke lige noget jeg tør satse på i hvert fald… Godt dit holdt.

  Christina – Ja jeg synes faktisk også det hænger noget så fint der på tapetvæggen, man ser den rigtig meget… har i huset skal tingene jo kæmpe lidt om opmærksomheden, men lige præcis fadet, det synes jeg man ser ret meget.

  Gitte – Jeg er også ganske glad for dem 🙂

  Jolana – Nice words from you, thank you so much 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar