Uncategorized

Udsalg hos Little Pieces…

5. oktober 2014

Måske har I samme problem som vi har……

Hver evig eneste dag, bruger vi mellem 10-30 min på at lede efter en cardigan, et par strømper, en bamse, fleecejakker osv osv. I børnehaven er det næsten altid dukket op igen, men efter Merle er startet i skole. Så er det godt nok besværligt for hende at holde styr på sine ting.

Hun går i morgen SFO på 1. salen, og så går de i 0. klasse i stueetagen, og eftermiddags SFO er også i stue etagen. Der er derfor RET mange kvm at lede efter tøj på. Det er pt. allerede lykkedes Merle at miste 3 par strømper, 2 cardigans, de fleste af hendes blyanter og hendes blyantsspidser.

Jeg synes godt nok vi har taget mange snakke om, at man altså forsøger at passe på sine ting, og alligevel forsvinder de en efter en..

Det er selvfølgelig helt vildt træls….. Men lige gyldig hvor sure vi bliver, så dukker tøjet bare ikke op igen.

Derfor elsker jeg udsalg hos Little Pieces , der er besparelser på helt op til 70%…. Merle har jo stadigvæk brug for trøjer, og cardigans er noget vi bruger næsten dagligt…. Selvfølgelig også en beklædningsdel som man tit tager af, og derfor “kommer til at efterlade”. Men det er bare temlig køligt om morgenen nu, så vi bruger dem rigtig meget.

Hvis I nu skulle være andre i samme situation, eller bare har brug for at supplere lidt op på efterårsgarderoben, så er der virkelig mange penge at spare på et fint udvalg. Der er til både piger og drenge.

Shop Little Pieces udsalg lige HER

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar