Uncategorized

Tiden går…..

2. november 2014

Simpelthen så hurtigt, det her efterår er her bare lige pludselig, og faktisk, så er der her næsten ikke mere, for nu tænker vi allerede jul.

Den ene uge tager den anden, der er gymnastik, skolearrangementer, Merles og Jesper fødselsdage og så har jeg lige to jobs at passe også. Det er stadig vildt hårdt for min hjerne at følge med, og det kræver også sit, at omstille sig fra kontor- og administrationsopgaver tirsdag, til jeg onsdag skal tænke markedsføring og styling for Bark. Men det er fedt, og jeg føler det er den helt rigtig hverdag for mig. Jeg trives i det, og ugerne flyver forbi mig….

Denne weekend har heldigvis været en af de rolige, og det har været tiltrængt. Ingen aftaler, ingen arrangementer, kun lige de gøremål, som vi selv satte os for. Og så lige Jespers fodbold. Det tog hele søndagen, så pigerne fik produceret masser af perler idag.

Grundet ugens julepyntning i Barkshop, så fik jeg sådan lyst til, også at lave en smule her hjemme. Sidste år havde vi en stor syrengren over spisebordet, det var smadder flot, og du kan faktisk se den i den kommende udgave af Boligliv. Men i år, der havde jeg lyst til lidt andet. Lidt mindre og lidt mere roligt.

Vi var derfor ude og save en flot birkegren igår, og Jesper var sød at montere den med det samme. Det ser super flot ud, så hyggeligt, og samtidig ikke helt vildt julet. Når vi rammer 1. søndag i advent, så kører vi i skoven, og fælder juletræ. Vi har juletræ hele december. Samme dag pynter vi op, og gør hele huset decemberklar. Og når vi kommer her til, så kommer der også lidt mere rødt og grønt julestads på grenen.

 • Reply
  Tine / det bedste jeg ved
  2. november 2014 at 23:04

  Simpelthen så fint! Glæder mig meget til at se dit julehjem i år. 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  3. november 2014 at 14:54

  Jeg har det på samme måde – tænk, at der er jul lige om lidt!

  – Anne

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  3. november 2014 at 21:01

  Glæder mig til at se artiklen… 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar