boligindretning forandringer Hjem Inspiration Malede vægge mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Ny billedvæg ….. Og lidt om Neel …..

16. november 2017

74fd2709-0492-4a56-9d81-a26bb08c8320

Billedet er taget lige efter Merle kom fra spring, hun ønskede sig risengrød, så derfor det lige står klar mens hun var i bad.

Idag har faktisk været mindre rar, eller, den var bedre end igår, hvor jeg blev ringet op fra skolen, at Neel havde slugt en plus plus brik…. Mindre chokket skyndte jeg mig at ringe til lægen, og fik en akut tid, hentede barnet og tilbragte efterfølgende et par timer på Hedensted lægehus. Neel blev undersøgt på kryds og tværs, lyttet på af flere omgange. Lægen kom heldigvis frem til, at brikken måtte ha passeret, og nu var på vej fra mavesækken og ud i tarmen. Hun synes dog det var en go ide, at vi lige holdt hende til observation, i tilfælde at hun skulle få ondt eller få det dårligt, og naturligvis for at holde øje med om den kommer ud.

Nu har jeg så – rent ud sagt – rodet i lort 4 gange siden igår, og den er IKKE kommet ud endnu. Så nu håber vi på den dukker op imorgen….. Neel har det heldigvis fint, ikke på virket og hun har ikke haft ondt. Så det håber vi naturligvis heller ikke hun får når den en gang kommer ud.

I og med hun var hjemme hos mig idag, så fik jeg lyst til at kaste mig ud i den omtalte billedvæg. Jeg har længe haft kig på mange forskellige, og tro mig, jeg har haft så meget dialog med en af mine yndlingsshops the general store på Nørrebro, om hvordan pokker jeg skulle bygge den op, jeg kan li så meget forskellig kunst, så det der med at finde en rød tråd, uden at det virker perfekt, det har jeg virkelig svært ved. Hvis jeg havde råd, så havde jeg købt alle hendes billeder, og sat dem op. Men det har jeg desværre ikke lige nu, så jeg måtte se hvad jeg selv havde i gemmerne.

Imorges startede jeg med de to billeder som I ser her under. Det ene er en poster købt i stilleben, det andet er af Albert Bertelsen, og det har jeg arvet fra min mormor. Jeg gik sådan rundt og tænkte, at det da så ganske fint ud til en start, men så skrev jeg lidt med min veninde Camilla – I ved, hende der her boet i vores hus – og hun spurgte mig, “har du da ikke noget rundt omkring og i kælderen?”… Jeg gik igang med at lure, og inden jeg fik set mig om, så havde jeg alligevel fået samlet en fin lille stak. Nu har jeg så hængt dem op jeg bedst kunne li, det er en blanding af Stine Aalykke (som jeg stadig er helt tosset med), loppefund, mit yndlings billede af to små farvede mennesker i Paris og så de to omtalte billeder.

Hvad synes I, fungerer det ikke meget hyggeligt??

img_0843

df5c1865-6284-4287-b74c-3261698d241f

b2e916f1-fde7-4a0d-8579-70945bccb8c5

9f80efdd-0b2a-4cd9-8d04-729755228113

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar