Ikke-kategoriseret Inspiration Malede vægge MIG mit outfit mortilmernee.dk Rabatkoder sponsorerede indlæg

Fantastisk Service…. I bedste Storby stil….

18. maj 2018

Sponsoreret af  Me and the met

Væggen er malet, og mens den lige pt står næsten bar og venter på sine nye billeder, så fungerer den ret godt som baggrund for mig og mit vidunderlige nyt sæt tøj.

Idag vil jeg dele en fantastisk webshop med jer. Nogen af jer kender den måske, men jeg havde aldrig hørt om den før, så jeg håber jeg kan glæde mange af jer.

Me and the Met, The metropolitan fashion shop

Udover at den fører mange både danske og internationale modebrands bl.a. Ganni, By Malene Biger, Designers Remix, Kenzo, Iro og Filippa K, så har den en service, som jeg ikke tror I nogensinde har mødt før.

Det som Me and the Met virkelig er kendte for er, at de har 1 times levering i København, hvilket gør dem fuldstændig unikke. De har ekspedienter, der sidder klar fra 17-22 i hverdage og 10-16 i weekender og de kører ud med varerne. Det er en gratis ydelse. De har altid ekstra størrelser med ud (hvis de har dem), så man er sikker på at man får den rigtige størrelse. Og hvis kunden bare ikke synes om det de har bestilt, kan man levere det tilbage til ekspedienten med det samme. HVOR VILDT ER DET LIGE.

Me and the met fortæller mig, at der er rigtig mange mødre der bestiller hos dem, så de kan få nyt tøj til garderoben, når børnene er gået i seng, men også dem der har tøjkrise fredag aften og som har brug for nyt outfit her og nu 🙂

For os der bor i jylland er den service naturligvis ikke tilgængelig, men der er gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer.

Me and the met gør altid meget ud af høj kundeservice – de pakker altid pænt ind – også selvom det er en forsendelse.

På billederne her er jeg iført en lækker sweat fra Kenzo og en skøn sommerlig nederdel fra Ganni. Som en pige der er en sucker for lyserød, der findes der nok ikke et ret bedre match en sættet her 🙂

Til slut kan jeg da også lige glæde jer med… at

 

I med rabatkoden “mortilmernee25” fra idag til og med d. 21 maj, kan handle på Me and the met med en rabat på 25%

Det er dog eksl. Zadig & Voltaire, Jerome Dreyfuss og Ganni samt i forvejen nedsætte varer

Så come on, var det ikke en ide at prøve den her vilde service af…. Det håber jeg I vil, for jeg er godt nok imponeret 🙂

 • Reply
  Pernille
  19. maj 2018 at 14:20

  Hej!
  Som trofast læser af din blog, bliver jeg nødt til at spørge nu: Hvor er den fine plakat/billede fra? Altså den som hænger på din fine lyserøde væg.
  Jeg har forsøgt at søge mig frem, men det er ikke lykkedes 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   21. maj 2018 at 18:56

   Kære Pernille

   Tak for din trofasthed, det glæder mig at høre. Billedet er fra can family og er lavet af Stine AAlykke 🙂

   KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar