Blomster fotoshoot Ikke-kategoriseret Inspiration Mine piger mortilmernee.dk naturen sponsorerede indlæg

Blomsterbørn i H&M

14. marts 2018

Indlægget er sponsoreret af H&M

 

Spring Kids, forårsbørn, blomsterbørn, sommerbørn, kært barn har mange navne, men i den her absolut vidunderlige kollektion fra H&M, der er betegnelsen klokkeklar for mig, jeg kalder dem for blomsterbørn….

Moden er fabelagtig, farverig og fyldt med blomster i øjeblikket, og jeg sluger det til mig. Og nok har vi lige forladt de iskolde norske fjelde, og udenfor har vi heller ikke noget der umiddelbart minder om sommer og varmegrader. Men det her tøj, er simpelthen så humørfyldt og fint, og bringer alligevel forårstemning helt ind i stuen….

Vi har skudt de her billeder i lidt for koldt vejr, men jeg synes alligevel, at så fine styles, de fortjente nogle helt rigtige rammer…

Neel og jeg forlod derfor den varme stue i tirsdags, hvor vejret alligevel tillod det, så vi kunne få den helt rigtige forårsstemning ud igennem skærmen. Merle var først hjemme igår, hvor vejret var knap så fotogent, så der lykkedes det mig forhåbentlig alligevel, at sende den dejlige sommerstemning ud fra stuen.

Den her nye kollektion fra H&M er lavet i samarbejde med den britiske kunstner Michelle Norin på pige linjen og svenske Jonas Claesson på drenge linjen. to virkelig spændende kunstnere, som jeg vil anbefale jer at kigge forbi.

Den svenske printdesigner Jonas Claesson har fundet inspiration i og på havet med dyre -og surferprint, mens den britiske kunstner Michelle Morin har tilført kollektionen hendes modige og farverige print inspireret af naturen og dens mange farver.

Det hele skulle gerne være online og i butikkerne fra imorgen d. 15. marts, du kan finde det lige HER,  og så kan jeg kun anbefale jer, at smutte forbi jeres lokale H&M. Hvis I også ønsker at hive noget forår ind i garderoben nu 🙂

 Dejlig aften til jer alle 🙂

  • Reply
    Annette
    27. marts 2018 at 0:48

    Hej Louise.
    Jeg tror, at armene skal ind i flæsen på den øverste kjole. Jeg har købt det meste af dette tøj og mere til i dag til mit barnebarn. Det er bare så fedt.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar