boligindretning Hjem Ikke-kategoriseret Malede vægge MIG mortilmernee.dk tanker

Om at elske det han elsker….. Og en “lille” fejring :-)

14. januar 2018

Fredag var en dejlig dag, mange ting faldt på plads for os i fredags, og det skulle fejres. Måske kan I huske, da jeg før jul, skrev omkring prisen på vores hus. Hvad det var værd, ikke bare for os, men også for banken. Vi har gået med mange tanker og spekulationer de sidste måneder, hvad skulle der ske, havde vi råd til at blive boende, skulle vi måske flytte eller hvad pokker skulle der ske med os? Vi fik først en pris fra en ejendomsmægler og siden hen, en pris fra kreditforeningen. Vi ved alle godt, at det naturligvis er kreditvurderingen der gælder, og det var den vi fik besked på i sidste uge. I fredags var vi derfor i banken, hvor vi fik lagt vores fremtidige lån på plads. Mange tal, mange tanker og en hel masse hovedpine senere, er vi nu kommet frem til en – for os – rigtig go løsning. Vi har fået ro på, og vores hus var steget i pris, også i kreditvurderingen. HURRRRAAA

Det krævede champagne, det gjorde det virkelig, for hold nu op hvor har det fyldt meget i laaang tid, nu skal de sidste detaljer bare på plads, og så er der ro på. Det er ubeskriveligt.

Noget andet der skete i fredags er, at mine forældre havde en overraskelse til Jesper. Han er meget stor fan af Amerikansk fodbold, og “hans” hold er Green Bay Packers, vi taler ikke så højt om, hvordan de har klaret sig denne sæson, men en fan er fan, både i modgang og medgang.

For 9 år siden, da han var i Florida på træningslejr med sin fodboldklub (faktisk samme tur, hvor jeg kunne ringe over til ham, og fortælle ham, at han skulle være far) på den her tur, købte han sig en amerikansk fodbold og en trøje fra hans hold, siden hen har han også fået sig en trøje med favoritspillerens nr. på. Og jeg kan virkelig se, hvor glad han er for det her udstyr….. Jeg har nok sådan hemmeligt gået og håbet lidt på, at den her interesse ville dale igen. For jeg synes for det første, at det er pisse træls det altid kommer så sent, jeg synes kommentatorerne er HÅBLØSE at høre på, og så hader jeg det grønne lys i soveværelset (genskæret fra banen) når jeg gerne vil sove…… Men Jesper, han ELSKER det….. Og med årene, så har jeg nok bare lært at leve med det.

Han har længe længe ønsket sig en hjelm, en rigtig original hjelm…. Naturligvis fra han eget hold. Men sådan en køber man ikke bare i Danmark, faktisk ikke en gang i Europa, den kan kun købes over there, og den koster også “lidt”….. Mine forældre og jeg havde snakket lidt om, at det kunne være sjovt at overraske ham med sådan en, og det har vi så rumsteret med de sidste par måneder. Min far ved på nuværende tidspunkt mere om de her hjelme end Jesper gør, ha ha…. Det har været lidt af en rejse. Kort fortalt, så havde min far en kammerat, så har været så fantastisk at købe en med hjem, det var ikke helt nemt, men det lykkedes, og i sidste uge ramte den dansk jord.

Jeg har sjældent set Jesper så glad, hold nu k… hvor var han overrasket, på den skønne måde…. Som billederne her viser, så ser du glæden i øjnene, og hans store begejstring…… Selvfølgelig har han IKKE sovet med den på, men den stod ved siden af sengen den første nat.

Udfordringen for mig er nu, at få den til at figurere i indretningen. Men selvfølgelig skal den være her, vi bor jo sammen, i det her hus, hvor vi nu skal bo mange år endnu…… Det heldige er, at farver er IN lige nu, så jeg synes faktisk slet ikke den er så tosset mod den lyserøde væg. Men tidligere, hvor vi har boet mere farveløst, der har jeg ikke været så begejstret. Bolden sku jeg måske også finde en plads til…. For handler det ikke om, at elske det han elsker…… Det synes jeg det gør, vi er jo to i det her forhold, og helt ærlig, jeg ved jo godt, at jeg har verdens mest tålmodige mand når det kommer til indretning, så jeg synes det er på sin plads, at det han elsker så højt, naturligvis også skal være her….. Han ønsker sig også Simpsons Hus i lego, men jeg kommer altså ikke til at købe det, før jeg ved hvor det kan stå…. ha ha 🙂

Håber ellers I alle har haft en dejlig weekend 🙂

 

 

 • Reply
  Signe Op.
  15. januar 2018 at 14:24

  Haha, hvor er han bare skidesød! 🙂 Og dig også! I er vist ret heldige med hinanden 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   15. januar 2018 at 19:57

   Tusind tak, det var søde ord….. Og det synes vi også vi er 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar